Romania - New York - Miami ...in vacanta!
Raspunsuri - Pagina 3
cait spune:
As avea si eu o intrebare legata de viza:Ti-o da pe o perioada determinata sau in momentul knd ajungi in USA incep cele 90 de zile?
In cat timp ati avut viza?
Noi vroiam s aplacam in mai la NY dar mi-am dat seama cxa nu voi ajunge sa iau viza doar intr-o luna jumate si mai ales de la Paris.
Ce acte trebuiesc?
Merci pentru raspuns.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Ramona J spune:
Ooana, daca nu mincati in camera nu ai nevoie de chicineta. De ce sa platesti pentru ea?
Noi am fost de multe ori in Florida, de obicei nu am rezervat camera dinainte. Cind mergeti voi nu e sezon si gasiti camere aproape la orice hotel. Daca nu gasesti un "deal" fantastic dinainte, eu nu as face rezervare.
Noi nu am stat in Miami, deci nu stiu sa-ti dau exemplu de hotel acolo. Am dormit in Ft. Lauderdale la Hyatt pe malul oceanului. Dinafara si pe internet arata minunat, pretul e pe masura. Dar sincer nu mi-a placut, hotelul nu fusese renovat de ceva timp, fiind pe malul apei prinsese un miros de mucegai. In ziua urmatoare am intrat la citeva moteluri din apropiere de hotel, am cerut sa vedem camere si in final am stat intr-un loc cam cu 1/3 de pret.
Alta varianta e sa inchiriezi o casa sau un apartament, daca stai o saptamina sau mai mult.
Nu stiu care e obiectivul vizitei voastre. Eu daca merg sa stau la plaja si sa lenevesc aleg un hotel de lux, cu toate cele. Daca vreau sa vizitez orasul si vin in camera doar sa dorm, caut o varianta ieftina, sa fie curat dar cu minim de briz-brizuri si tin cont de locatie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Flaflo
Oana, noi la hotel Savoy am avut o mica chicineta, insuficient sa gatesti acolo, doar de mic dejun (pe care il cam saream ca nu ne puteam trezi) si de incalzit ceva semipreparate.... Am vazut ca aveau si cu bucatarie completa, ma gindesc ca acolo ai tot ce iti trebuie.
Noi nu am avut nici un fel de masa inclusa pentru ca nu am vrut sa ne legam de hotel. Am mincat mereu altundeva si a fost ok. De regula in america nu prea ofera hotelurile nici macar micul dejun inclus in pretul camerei.
aha am inteles acum...duminica am studiat un catalog de la Dertour...si ma miram eu in sinea mea de ce nu e trecuta masa...doar cateva aveam mic dejun....iar la majoritatea nici nu se pomenea de mancare!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
quote:
Originally posted by cait
As avea si eu o intrebare legata de viza:Ti-o da pe o perioada determinata sau in momentul knd ajungi in USA incep cele 90 de zile?
In cat timp ati avut viza?
Noi vroiam s aplacam in mai la NY dar mi-am dat seama cxa nu voi ajunge sa iau viza doar intr-o luna jumate si mai ales de la Paris.
Ce acte trebuiesc?
Merci pentru raspuns.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
noi viza am primit-o pe 10 ani!
despre acte...pai prima data iti cumperi pin-ul(11$) suni si te programezi...platesti taxa(100$) si te prezinti la Ambasada cu pasaportul valabil, sunt niste formulare pe internet pe care trebuie sa le completezi...si orice act care crezi tu ca te-ar ajuta!(aici fiecare intelege ce vrea...noi am dus copii dupa cartile de munca si extrase de cont...altii au dus copii dupa contracte de cumparare apartament/casa, masini...in principiu ce te ajuta sa le demonstrezi ca nu ai intentia sa ramai acolo la munca)
a doua zi am primit pasapoartele cu viza...deci nu dureaza mult, ba e chiar rapid!(acu noi am avut o problema ca au gresit viza sotului si am mai fost a doua zi sa o anuleze si sa puna alta...asa a durat 3 zile...dar in mod normal in 2 zile esti cu viza in pasaport)
Mult noroc!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ooana, daca nu mincati in camera nu ai nevoie de chicineta. De ce sa platesti pentru ea?
Noi am fost de multe ori in Florida, de obicei nu am rezervat camera dinainte. Cind mergeti voi nu e sezon si gasiti camere aproape la orice hotel. Daca nu gasesti un "deal" fantastic dinainte, eu nu as face rezervare.
deci sa inteleg ca sezonul e in iarna si primavara...dar nu vara cand e mult prea cald?!?
sper totusi in septembrie sa nu murim pe acolo...sau sa ne intalnim cu vre-un uragan!
quote:
Nu stiu care e obiectivul vizitei voastre. Eu daca merg sa stau la plaja si sa lenevesc aleg un hotel de lux, cu toate cele. Daca vreau sa vizitez orasul si vin in camera doar sa dorm, caut o varianta ieftina, sa fie curat dar cu minim de briz-brizuri si tin cont de locatie.
noi vrem sa lenevim de asta incercam sa caut un hotel asa cum spui tu "cu toate cele"...de vizitat vizitam NY...si ce-o mai fi pe drumul spre Miami!
tocmai de asta incerc sa gasesc un hotel care sa imi asigure mancarea
Noi 2...
Ramona J spune:
Ooana, daca nu ma insel sezonul uraganelor e de pe la sfirsitul lui Mai pina in Octombrie.
Eu am incercat o singura data vacanta de relaxare si era sa ma urc pe pereti! Asa ca nu stiu ce hotel sa-ti recomand.
In orice caz, daca nu vreti sa umblati prin Miami eu zic sa stati la South Beach - mai ales daca va intereseaza si viata de noapte.
Uite aici un site www.sobeachrentals.com