Romania - New York - Miami ...in vacanta!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Caldura in Florida in lunile iulie si august este ucigatoare. Practic nu ai cum sa petreci ziua afara din cauza umezelii si a caldurii, ca sa nu mai pomenesc uraganele (este exact sezonul lor). Eu as veni in septembrie, sunt si biletele de avion mai ieftine. In Florida sunt multe de vazut, dar asa cum au zis si fetele rezumati-va la Orlando, St. Augustine (Alligator Farm), Miami, poate si Tampa si plajele de la golf Clearwater (dar nu cred ca o sa aveti timp).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

imi spusese si pritena de la agentia de turism, ca e foarte cald si e chiar sezonul uraganelor...dar am zis ca nu strica sa mai intreb inca o data
ramane septembrie!

oricum o sa notez tot ce mi-ati spus...si vom incerca sa vedem cat mai multe!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

As mai avea o intrebare: cand e perioada de reduceri, la fel ca si in Europa, respectiv iulie di decembrie

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Te referi la magazine sau la bilete de avion? La magazine sunt reduceri tot timpul anului, nu stiu dc exista o perioada anume, de obicei dupa marile sarbatori (Easter, Craciun, Thanksgiving) gaseste cele mai mari reduceri. La biletele de avion, eu stiu ca cele mai mari preturi sunt vara, de exemplu am platit cand am venit prima oara in august 2006 one way 900 de dolari biletul, apoi in decembrie 2007 dus intors 650 de dolari (vezi diferenta!!!!) si acum in mai tot dus intors 950 de dolari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca te referi la magazine as zice ca-i septembrie si ianuarie.
Florida e mai ieftina in perioada verii, ca atunci nu-i sezon. Ma refer la hotel.
Edit sa adaug ca fata de Romania si de Europa totul o sa ti se para oricum cu pret redus!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Noi am fost in decembrie, chiar de revelion, a fost cel mai reusit concediu din cite imi amintesc. Noi am fost cu inca 2 familii si am inchiriat o vila chiar pe malul oceanului. Poti vedea poze aici. Am stat aici o saptamina pe Florida Keys, aproape unde se termina America iar dupa aceea am stat citeva zile in Miami la Hotel Savoy (foarte scump). In general hotelurile de pe Ocean Drive sint scumpe, dar privelistea e de neuitat.
Daca vreti sa mergeti si la Niagara, neaparat sa va cazati in Canada, partea americana e dezolanta!
La New York am locuit in decembrie la www.tudorhotelny.com/" target="_blank">Hotel Tudor, e linga Natiunile Unite, aproape de orice obiectiv turistic.
Pe drum ar fi de vizitat Washington-ul (capitolul, casa alba, Lincoln Memorial....), in rest e cam pierdere de timp.
Cam atit ar fi.....

La ski!!

Osterhase

Printesa

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

felicitari!
dar de o partenera de nadejde n-ai nevioe in caz ca sotul se razgandeste? si mai schimbam si ruta in loc de Miami -Houston

a fost usor cu viza?

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara

Te referi la magazine sau la bilete de avion? La magazine sunt reduceri tot timpul anului, nu stiu dc exista o perioada anume, de obicei dupa marile sarbatori (Easter, Craciun, Thanksgiving) gaseste cele mai mari reduceri. La biletele de avion, eu stiu ca cele mai mari preturi sunt vara, de exemplu am platit cand am venit prima oara in august 2006 one way 900 de dolari biletul, apoi in decembrie 2007 dus intors 650 de dolari (vezi diferenta!!!!) si acum in mai tot dus intors 950 de dolari.

Martin Luther King Jr.

la shopping ma refeream

m-am uitat si la biletele de avion...pana la urma ne-am hotarat la septembrie
Bucuresti - NY Miami - Bucuresti 750 euro
Budapesta - NY Miami - Budapesta 550 euro
nu mai inteleg nimic...dar ce conteaza, o sa plecam din Ungaria daca reusim sa luam biletele saptamana viitoare!

Noi 2...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Flaflo

Noi am fost in decembrie, chiar de revelion, a fost cel mai reusit concediu din cite imi amintesc. Noi am fost cu inca 2 familii si am inchiriat o vila chiar pe malul oceanului. Poti vedea poze aici. Am stat aici o saptamina pe Florida Keys, aproape unde se termina America iar dupa aceea am stat citeva zile in Miami la Hotel Savoy (foarte scump). In general hotelurile de pe Ocean Drive sint scumpe, dar privelistea e de neuitat.
Daca vreti sa mergeti si la Niagara, neaparat sa va cazati in Canada, partea americana e dezolanta!
La New York am locuit in decembrie la www.tudorhotelny.com/" target="_blank">Hotel Tudor, e linga Natiunile Unite, aproape de orice obiectiv turistic.
Pe drum ar fi de vizitat Washington-ul (capitolul, casa alba, Lincoln Memorial....), in rest e cam pierdere de timp.
Cam atit ar fi.....

La ski!!

Osterhase

Printesa

Flavia si Bianca

off multa lume mi-a spus acelasi lucru despre Niagara pe partea americana
si noi viza pt Canada nu avem, asa ca trebuie sa ne multumim doar cu partea americana!

cum a fost hotelul Savoy? am vazut ca apartamentele au chicineta deci sa inteleg ca nu e ca si in Europa cazare + mic dejun(cel putin)?
mi-a placut ce am vazut pe site-ul lor!

in NY o sa stam la niste prieteni, asa ca de partea asta am scapat

m-am tot uitat si eu la hoteluri...nu prea stiu ce sa aleg...sunt o gramada, frumoase si preturi pe masura
Daca a-ti fost pe acolo(Miami)..pe unde a-ti stat?

Noi 2...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75

felicitari!
dar de o partenera de nadejde n-ai nevioe in caz ca sotul se razgandeste? si mai schimbam si ruta in loc de Miami -Houston

a fost usor cu viza?

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

te tin la curent ...in caz ca se razgandeste!

despre viza ce sa zic?!? adevarul este ca nu ne-am asteptat sa o primim mai ales amandoi...nu avem copii, proprietati etc
si uite ca ne-au dat-o...cred ca depinde si de cat de "disperat" esti...pentru ca am vazut niste persoane pe acolo care erau putin cam disperate
cred ca trebuie sa fi relaxat si sa o iei asa cum e...daca o primesti bine...daca nu, iar e bine...ca doar slava Domnului destinatii de concediu sunt atatea, pentru toate gusturile

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Oana, noi la hotel Savoy am avut o mica chicineta, insuficient sa gatesti acolo, doar de mic dejun (pe care il cam saream ca nu ne puteam trezi) si de incalzit ceva semipreparate.... Am vazut ca aveau si cu bucatarie completa, ma gindesc ca acolo ai tot ce iti trebuie.
Noi nu am avut nici un fel de masa inclusa pentru ca nu am vrut sa ne legam de hotel. Am mincat mereu altundeva si a fost ok. De regula in america nu prea ofera hotelurile nici macar micul dejun inclus in pretul camerei.

La ski!!

Osterhase

Printesa

Flavia si Bianca

Mergi la inceput