Gravidutze si mamici de CLUJ-68
Raspunsuri - Pagina 4
bex spune:
Geany, un pupic lui Alvaro:) de la Carina si de la mami:)
Ei, lui Patrick de asemenea, mai ales ca si el e "mucos" ca si Cari;)Ioana scumpa de 2 ori /zi am scos, dimineta si seara, prcatic doar cand e si atti ca singura nu am incercat...si ea plange, dar actionam rapid. in restul zilei e ok, acum deja are mult mai mutine secretii. inainte de aspira ii pun rhinomer in nasuc.
Lore, cum mai esti?
Gabitzo, ia spuneti cum e vremea la Deva si ce ati papat?
Alex, Andreea, voi la plimare banuiesc...
va pupam, revenim:)
Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
sara2007 spune:
ciao,fetelor......de alaltaieri n-am mai intrat si vad ca chiar sunteti f rapide cu scrisul.eu m-am nascut pe 8 noi.1982........si sara pe 1 aprilie 2007,ai putea lore sa ne treci si ep noi?multumim.sara de fapt trebuia sa vin ape 10........chiar pe 14 mi-a mai zis un doctor aprilie,si avenit tocmai pe 1 aprilie.......plus ca era si duminica floriilor.m-am tot gandit sa-i pun un nume de floare dra n-am gasit.si i-am mai pus alessia.,un nume de printesa..nu-mi vine sa cred cum atrecut deja un an.elenuta felicitari,cred ca ti-a fost destul de greu...lore esti mai bine?alex da,asa-i mai bine mai ai putina rabdare cu biscuitii.....cu toate ca usnt un deliciu biscuitii cu mar,imi aduc si eu aminte,sara nu pot zice ca ii papa cu asa o mae placere.cristina nu vine pitica inca?nu ti-e greu acuma mai ales si cu baietelul?pupam burtica.va pupam pe toate.....
ioana
velenamaria spune:
asa pe scurt..fetelor..merci de sfaturi... am incercat tot( cantat, vorbit, agitat jucarii) se opreste din plans momentan dupa care incepe dinnou. ideea este ca nu mai sta singur..ca sa pot si eu face treaba prin casa. sa speram ca-i doar o faza si ca va trece. si nu-i mai place culcat pe spate ..nici pe burta..ar sta doar in fundic..si nu vreau sa-l las prea mult...e prea mic.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
mami_alexia spune:
Salutare! E am racit, ma simt tare rau dar sper sa treaca repede si sa nu ii dau si Alexiei. Desi de fiecare data cand am fost racita , i-am transmis si ei.Ma tratez cu mult ceai si paracetamol si ar trebui sa stau in casa dar ma plictisesc asa ca o sa iesim mai pe seara, cu tati. Si ar fi trebuit sa merg si la facultate astazi dar nu m-am simtit in stare.
Biana, multa sanatate micutei, imi pare rau ca aveti astfel de probleme.
Elena, eu zic ca Edi s-a invatat in brate..sa nu iti fie greu mai tarziu...
Biscuiti noi am papat de pe la 5 luni si nu a patit nimic.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
anca.b spune:
Tu fetelor, ce sa zic...fiecare face cum crede ca e mai bine. dar trebuie sa stiti ca de la 6 saptamini bebeii sint deja super smecheri...daca s-au obisnuit in brate sau au vazut ca s-au miriit si au fost luati in brate...apoi sa te tii!!! eu am experimentat asta pe propria piela dupa ce am lasat copilul cu bunicile citeva ore si mi l-au tinut numai in brate. am avut ce trage in zilele urmatoare ca sa revenim la program!
Acuma eu am si noroc ca Stefan nu e un mare plingacios. De obicei se miriie cind ii e somn si nu reuseste sa adoarma (atunci functioneaza chestia cu max 15 minute lasat sa "plinga") sau cind ii e foame (si atunci trebuie sa ma execut pe loc, ca altfel face scandal mare).
Si am uitat sa va zic, "plinsul" la noi e, de obicei, ceva miriiala, tipete si scremut. Pina acuma avut doar doua lacrimi, iar de plins cu adevarat (chiar daca fara lacrimi) a plins doar cind l-a durut burtica (vreo 4 zile, acum vreo luna), sau cind s-a enervat ca nu i-a venit destul de tare laptele la tzitzi.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Geany, si eu as vrea sa dorm asa cu bebe pe burtica, insa al meu nu "serveste" pozitia respectiva. l-am cunvins sa doarma asa doar de doua ori, in plina criza de colici! cred ca atunci il durea burtica atit de tare ca nu am mai protestat. si de atunci, pauza. vrea doar pe spate, in patul lui sau in landou.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Anca, Alexia nu a dormit niciodata asa, pe mine.Nu am reusit niciodata sa o adorm asa.
8 martie 2008
dianaaa spune:
buna,sunt si eu o burtica de fetita in 26 sapt,v-am desoperit recent si acum incerc sa recuperez citind din urma.....noi suntem bine,am avut pana acum o sarcina fara probleme.Ca dr.l-am ales pe Muresan de care sunt tare multumita.Poate ajung sa va cunosc si personal la vreo intalnire,abia astept.Va pup
CristinaGoji spune:
Elena - o jumatate de ora sa planga si sa nu fii langa el pentru un bebe de 5 luni e prea mult. Nu-l lasa. Un bebe nu plange fara motiv, iar motiv nu inseamna neaparat durere, kaka, foame. Motive sunt o groaza, e prea obosit, e speriat, vrea sa te simta langa el pentru ca are nevoie de siguranta oferita de bratele tale. Pana la urma nu vorbim de un copil de 5 ani care sa nu aiba nevoie de tine cateva ore in sir, e un copil de 5 luni, care te are doar pe tine, tu esti singura lui alinare. Stiu ca e foarte greu sa stai cu el in brate si sa nu poti face nimic, dar pentru cine sa faci? Cine e cea maiscumpa fiinta de pe pamant pentru noi? nu cred ca lui ii lipseste curatenia si alte treburi pe care ai vrea tu sa le faci. Cand bebe are nevoie de mama lui, parerea mea e ca trebuie ca mama sa fie cu/langa el. Se invata in brate? Si care-i problema? Cat o sa stea in brate? Cateva luni e prea mult fata de cati ani are o viata de om, in care n-o sa-ti mai stea in brate, n-o sa mai aiba nevoie de tine atata cat are nevoie acum, aceste cateva luni. Plus ca exista studii stiintifice care arata ca (,) cu cat mai multa afectiune, dragoste, indeplinire a nevoilor emotionale le oferi bebelusilor (primul an de viata), cu atat mai repede devin acestia independenti, pentru ca, avandu-te pe tine mereu alaturi, creste increderea lor in lumea inconjuratoare. Cine zice ca si-a lasat copilul sa planga, probabil nu stie ce-i aia un copil care plange. Una e sa-l lasi sa planga 5 minute (desi si asta e mult pentru un bebe de 5 luni, dar sunt situatii cand se prefera asta, de exemplu mami are nevoie de un time-out emotional) si alta e sa-l lasi mai mult de atat. Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar credeti-ma eu am avut un bebe plangacios, si am cateva poze si filmulete cu el plangand (ca sa-mi piara cheful de bb2), iar zilele trecute ma uitam peste acestea si nu va pot spune cat de vinovata m-am simtit fata de Vladic cand imi aminteam cat de suparata eram pe el ca plangea atata, in loc sa am cu totul alte sentimente. Acuma n-as mai fi asa.
Mami 37+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mami_alexia spune:
Cristina, sunt de acord cu tine.Insa am vazut copii care au invatat sa adoarma in brate si a caror parinti trebuia sa stea permanent cu el in brate.Copil de 1 an.Si e greu si sa-l vezi plangand dar e si mai greu cand in permanenta trebuie sa stai cu el in brate.Eu zic ca ar trebui sa existe un echilibru.Vad acum la Alexia, nu plange cand vrea in brate, se maraie si tipa. Si vorbesc in permanenta cu ea, ii spun ca nu o iau in brate, ca fac altceva, ii dau jucarii si ii trece.
Dar mai mult de 5 minute e prea mult sa planga, intr-adevar.Poate sa fie altceva , nu neaparat nevoia lui de atentie.
8 martie 2008