Gravidutze si mamici de CLUJ-68

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Alex,Geany,Ioana,Oana mersi mult.

Elenutza nu eu am deschis acum prima pagina si nu pot sa trec.

Ma simt mai bine.Oricum parca sunt foarte obosita.Aseara m-am pus in pat, dar am reusit sa adorm numai dupa 12

Alex cat am fost in spital cu dav era un copil cam la 7 anisoti cu intoleranta la gluten.Era si o familie saraca....Copilul nu avea voie sa manance nimik ce continea grau.:paine,paste.....Urata treaba.

intru mai tarziu....

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Elena(nu te supara) eu cred ca deja este invatat in brate.Incearca sa nu il mai iei in brate cand urla.Joaca-te cu el,zdrangane ceva jucarie deasupra lui.Jucati-va cucu bau,dar nu il mai lua in brate.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA draga eu zic ca mai mult de 10 min sa nu l lasi sa planga ,parerea mea e ca bebelashii nostri au nevoie de toata atentia noastra ,daca in 10 -15 min nu se linisteste singur eu zic sa stai cu puiutzu ,nu cred ca se poate vorbi de alintat la un bebe asa mic
si cum zice si Lore nu neaparat sa l iei in bratze dar sa te joci cu el ,sa stai langa el

GABI mersi mult ,ma gandeam la biscuiti cu mere ,tin minte ca mie tare mult imi placeau :)
dar mai asteptam si o sa i dau piureul de fructe simplu fara nimic altceva

LORE saracu copilash

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello:)

cred ca pot sa anunt ca am incheiat oficial sesiunea de tusit si in curand reintram ihn normal. cu papica stam putin mai rau,. in loc de 230/ masa papa doar vreo 180...dar e ok:) tonica, plina de viata si papa paturicile, papusile, tot ce prinde:)

Fetelor nu stiu cum reusiti sa rezistati la plinsetele bblusului. eu ma declar invinsa dupa 2-3 minute maximum. adica u stiu, nu mi sew pare sanatos sa urle nu stiu cat, sa fie uda de lacrimi si rosie de plans...dar e drept ca puiuta plange f rar, chiar si acum cand a fost bolnavioara nu prea a plans:( de brate nu stiu ce sa zic...mai degraba incercati joaca, cantat etc.

o zi mununata fetelor si plimbare frumoasa.:) eu cred ca abia maine o sa iesim sa fiu sigura ca e in regula:)

mamici si pitici

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SAlut

Bex cum stati cu nasucul? Are mucisori? P are, cam de 2 ori pe zi, muuulti, noroc cu aspiratorul... chiar daca plinge.

Elena chiar, poti sa te joci cu el sau sa ii cinti cit sta in patut. Nu stiu daca plinge 5 -10 minute nu se enerveaza si mai tare... De vreo 4 zile, cind il pun in pat pe P, cind vad eu ca ii e somn, mai face figuri, adica incepe sa plinga prefacut... il mingii pe burtica si ii cint si incet-incet termina cu plinsul si isi vede de ale lui.
La 5 luni sint smecheri deja... dragii

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineata-am venit si eu cu capucino

ALVARO, s-a trezit super ieri,probabil a fost suparat ca nu si-a implinit somnul,sau de la maselute,

LORE-Ma bucur ca esti mai bine,sigur ti-a picat ceva rau,sau si astenia asta de primavara.

alex -vezi ca potio sa-i pui si cereale,cu marut sau in pireul de fructe.

GABRIELA-CE FATA mare are mama.

elena-draga profita pana poti sa-l iei in brate ca dupa o sa-ti para rau,dupa ce incep sa umble si sa fie independenti no sa mai fie asa,dar intradevar joacate cu el in pat langa el cantai povestestei il mai lasi un pic iar te duci la el,da nu-l lasa sa planga,ca se gandeste ca-l abandonezi.
MI-E i-mi placea sa-l pun peste mine ,cand ma uitam la televizor si adormea asa,si dormeam si eu,asa bagam cate un sonm bun.Si sa sti ca nu-i mamos deloc.Si si dac-r ar fi care-i baiul?eu as sta cu el toata ziua sa-l strang in brate si sa-l pupicesc da acum gata sta un pic si fuge sa se joace sau la TATASU, HIHIHI

CO-ARE mama o fetita tare curajoasa ,si-a revenit ffff repede asta-o semn bun.O starnge in brate cu consitamamtul tau ALVARO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

AM uitat sa zic ca eu numaram pana la 20 si daca vedeam ca nu tace ma ducea-m si-l luam in brate,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geanina-nica

AM uitat sa zic ca eu numaram pana la 20 si daca vedeam ca nu tace ma ducea-m si-l luam in brate,

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

tare faza

David

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO super ca puiu se simnte mai bine ,draga de ea
GEANY ai dreptate ,o sa ne fie dor sa i luam in bratze pe puisori

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna fetelor,
Noi am fost internate in spital 3 zile de aceea nu am mai intrat, Alexandra a facut febra 39.7 voma intr-una si avea tot mai des diaree,am iesit aseara,a fost la perfuzii saracuta de ea si se deshidratase f tare,acum e putin mai bn dar peste o luna ma mai internez o data cu ea,i s-a facut test de alergologie si ast rezultatul(dureaza 3 saptamani)a avut ceva infectie urinara(avea multe celule albe in pishu)a mostenit de la mine asa mi-a spus doctorul,pt ca eu am avut tot timpul probleme cu rinichi si de nenumarate ori am facut infectie urinara,sotul a avut o singura data raceala la rinichi dar eu am facut n. tratamente pt rinichi in adolescenta(abia pe la 20 de ani am scapat).
Nu ii mai dau papa pana ce face 6 luni exact,a vazut-o nutritionista si a spus ca sa ii dau doar tzatza.
Asa ciudat a fost cand am intrat in casa(ma cam obisnuisem cu spitalele,la cat am fost internata in ultimul an cel putin de 15 ori pana acum),cum am intrat am si inspectat totul
E BINE SA FI ACASA!

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput