Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (136)
Raspunsuri - Pagina 7
underqueen spune:
neatza!
sunt treaza de la 7, dar abia acum a adormit strumful...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
bubu05 spune:
Neata, neata!
Eu sunt tare fericita ca baiatul meu n-a facut pipi pe el aseara
. L-a trezit sotul de 3 ori, a facut putin la olita si dimineata s-a trezit si s-a dus singurel la 6 si la 8. Doamne Ajuta sa fie bine, ca vreau sa scap de pampersi, e baiat mare acum si ii pastram pt. Stefanut ![]()
Nu ma bateti ca nu mai fac(tort
)
Gecko, si eu cred ca doctorii astia mai fac si dupa cum le e lor bine, apropo de col si alte alea.
Clau, macar doarme fata noaptea si asta e super, ziua o mai pacalesti tu cumva.
Noi plecam in parc acum, o sa trec si pe la piata putin sa mai cumpar fructe. Azi o las mai moale, o sa ma odihnesc.
Revin pe la pranz.
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Bubule, felicitari pentru Vladut care incepe sa faca pipi la olita, stiu eu ca pentru parinti asta e o mare realizare. Imi aduc aminte cu placere ce satisfactie era si pe mine cand am renuntat la pampersi. Si tot asa faceam, ma trezeam de mai multe ori pe noapte sa-l duc la baie ( caci el a vrut direct la toaleta, am sarit de olita ) si foarte repede s-a obisnuit asa!
Vreau sa ies si eu azi in parc cu Rebe, vad ca nu mai e vant! Micuta doarme de la 9, nu s-a trezit, doar a scancit putin , dar in somn! Poate avem azi o zi mai buna.
Underqueen,
, si la tine se culca greu Tudor?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Sovi,sa nu mai fi stresata in legatura cu vremea de aici...e SOARE de la 6,30
si e si caldut!Sa dea DD sa fie tot asa!
Cuscra,ce faci?pe unde umbli?
...
Clau,iti doresc o zi superba azi,fara plangaceli
-si noi iesim azi afara,ca e superb!
Bubu
...chiar daca nu mai am burtica,m-ai lasat pe spate cu tortul ala...esti tare!!!!
Adriuta,mama ce ai mai scris...recuperezi tot.Bravo!
sunt putin suparici ca Labusul nostru(a se intelege cainele din dotare
) si-a taiat labuta...nu stiu pe unde...si e cam rau,tb sa il duca sa il coase...si e a doua oara!
vreau sa va intreb si eu ceva,Mamici:vad ca se lauda tare de tot produsele Sanosan...servetelele umede sunt mai bune ca cele de la pampers?!ca eu de-astea am(pampers) si am avut si la David,dar vreau sa stiu ce e mai bun!
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Neata! (ca unii mai si dorm noaptea...io nu...)
Bubule, ce misto arata tortul tau, nu ca mi-ar face pofta, stai linistita, admir si eu opera de arta ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!
Adriuta,
chiar nu pricep de ce ti-au cenzurat link-ul. CristinaGoji, n-ai dreptate, sunt date stiintifice clare despre somnul REM...acuma nu stiu cat de desteapta o va face pe Iulia, necazul meu nu e ca nu doarme ea destul noaptea, caci are o fata de bunastare, mananca si ia in greutate, deci ii e bine; necazul e cu mine, caci pe mine "REM-ul" asta de vegheat scartaitul si chiuitul copilului nu cred ca ma mai poate face mai desteapta, din contra!
Noroc ca am exercitiul garzilor, dar am ajuns sa ma simt in permanenta ca dupa garda. Azi-noapte, dupa vreo 20 de ture de-ale mele la patut (caci in ciuda sperantelor, somn adanc a avut numai pana la 1), pe la 5 dimineata faceam cu schimbul cu randunoiul plimband-o prin casa; a avut colici chiar NASOALE, niciodata nu s-a plans asa rau.
Mimonix, ma bucur sa te re-aud. Cred ca chestia cu gelozia functioneaza cu atat mai mult cu cat diferenta de varsta e mai mare. Si mama imi povestea cat de geloasa era pe sora ei, cu 5 ani mai mica, cum a chinuit-o toata copilaria desi o iubea enorm si desi, paradoxal, tot ea ramasese fata preferata si rasfatata a parintilor si bunicilor ei. Asa ca...
Clau, si eu as vrea azi sa ies cu Iulia. De la maternitate mi-au zis sa ma intorc cu ea pt vaccinul BCG cand face 2500 g, m-am gandit totusi sa o tin pana luni, sa mai creasca un pic. Dar oricum un pic de expunere la aer, in parculet, langa casa, nu are cum sa-i strice. Abia astept sa ne intalnim odata cu carucioarele, cat mai multe dintre noi, prin vreun loc frumos si verde, cu mult soare! (dupa cum zambeste fata mea la soare, cred ca va fi tot soparla ca mine-fara aluzie la Gecko![]()
)
Cu servetelele s-ar putea sa fie adevarat ca irita funduletul. Mie mi-e greu sa o spal mereu la fundulet plus ca temperatura apei se regleaza greu la baie, nu stiu de ce iar ea detesta spalatul asta partial; pediatrul mi-a zis sa o sterg cu tampoane/vata inmuiate in ceai de musetel, dau odata cu unul si il arunc si tot asa; apoi bepanthene sau ceva asemanator numai daca e iritat fundul, altfel nimic, apoi pampersul.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Naty,cum ai dormit?ai putut avea o noapte linistita?
Gecko,tare faza cu colul...cam asa e in Romania!dar,eu zic ca nu e cazul sa generalizam ca mai sunt si exceptii-de ex-dr meu
!un dr de nota 10
!!!-fara el nu aveam bebele Barosanel si in saptamana 24 eram pe punctul sa il pierd-avort spontan-din cauza Colului
...prea scurt 16mm
...si am stat cu el(colul) de 1mm 2 luni
!asa,ca orice padure isi are uscaciunile ei,dar si frumusetile ei!!!sa nu aruncam cu piatra in toti medicii ...ca sunt si medici exceptionali!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Naty,acu am vazut ca ai scris...nasol de tot!lasa ca o sa-si revina ea...
te contrazic in legaura cu gelozia...intre David si Samuel e diferenta de 5 ani si 8 luni si nici urma de gelozie
...asa ca,nu e general valabil
...si nu am facut nimic special...poate e faptul ca si-a dorit asa de mult un fratior si acum nu il vede ca pe unul ce a venit sa-i ia totul...am 2 copii de nota 10!!!ce ma mai laud singura![]()
POZE
natynic spune:
Simo,
-asa e cu colul, cum zici...
Cat despre servetele, eu nu stiu daca Pampers sunt bune sau nu dar le-am vazut la cineva si mi s-a parut ca sunt prea parfumate, pe cand cele de la Sanosan au un miros ff discret. Ori, se stie ca bebeii au mirosul f dezvoltat si poti sa stii daca le place sau nu un miros puternic? Plus ca, teoretic, asta inseamna chimicale in plus...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
...pai mai, Simo, tu stii bine ca eu am geana pusa pe David, chestia cu gelozia e general valabila, EL e cel special ![]()
Naty
Iulia mea
Simo27 spune:
Naty,daca tu zici asa e!

POZE