Deserturi si dulciuri, toate bune rau (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da,Philadelphia e buna...

Si eu pun la orice prajitura un pic de sare...

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Multumesc mult, fetele!

15+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

ma laud si eu cu tortul meu,pandispan cu cacao umplut cu crema Nataliei de la tortul truffe.pt. ziua sotului(care se ocupa cu capsunaritul)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow Ortansa, super tortuletzul capshuna, cred ca a fost delicios ca de aratat arata tare apetisant

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Super capsunica pentru sot,Ortansa! Iar alea adevarate...

Eu am facut ieri un vulcan de ciocolata
Reteta am luat-o de la prietenul nostru www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/15410/vulcan-de-ciocolata/" target="_blank">culinar.ro.
Am adaptat un pic reteta dupa ceea ce aveam in casa si dupa neatentia mea...Am frunzarit mai multe retete ieri si am ramas cu impresia ca trebuie sa pun si 2 linguri de miere in blat. Nu trebuia dar a iesit bun. Crema de cacao din interior,e dementiala la gust,am facut-o cu lapte simplu si o ciocolata amaruie,n-am mai pus cacao.Iar de cereale m-am lipsit,am preferat sa mananc fulgii de porumb ca atare.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ortansa, e opera de arta ce-ai facut tu acolo!!! Sotul tau e un mare norocos sa te aiba, sa-ti traiasca, sa-i mai faci si alte minunatii!

Miha, ma omori cu vulcanul tau ciocolatos!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

miha,te urmaresc pana la pensie daca nu-mi arunci o felie din vulcan super arata, am salavat reteta, multumesc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Caut o reteta de tort sub forma de trenulet. Daca aveti asa ceva si ma puteti ajuta, v-as fi recunoscatoare. Se apropie ziua de nastere a baietelului mei si cum e innebunit dupa trenuri, as vrea sa-i fac o surpriza frumoasa.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

uite cris poate gasesti ceva www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/14647/Torturi-pt-copilasi/" target="_blank">Aici stiu ca sunt multe tortulete dar nu mai retin daca era si trenulet

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Criss, acesta este tortul Thomas pe care l-am facut pt Stefanut la 1 an, blatul decupat din pandispan cu suc de portocale, crema de branza philadelphia frecata cu unt si zahar vanilat, si pt ornament frisca colorata, desigur, jeleuri, bilute, nuca de cocos colorata. Poate te ajuta ceva si de aici. La multi ani lui Alex!

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput