Deserturi si dulciuri, toate bune rau (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by adi69

Multumesc Alyna,Bubu..
Eu nu ma uit in albumul Monicai decat daca am mancat inainte..:)

Criss,ce-as manca si eu o feliuta de tort cu ananas!

Eu am facut sambata un tort..cu peripetii...Dupa ce am intampinat mai multe probleme la fabricarea lui,cand am ajuns sa-i scriu urarea deasupra..nu-mi scria carioca! Am folosit la mutarea foii de pe blat pe tort putin amidon sa nu se lipeasca de sucitor,amidon care,dupa ce a stat tortul putin la frigi,a supt tot condensul si a devenit un strat subtire de...maglavaitz ce se lipea de varful cariocii si n-o lasa sa scrie..
Fiind in criza de timp deja,am muiat carioca in colorant si am incercat sa scriu..A iesit oribil!Mi-a stricat munculita mea de doua zile! Cum deja il "murdarisem" n-am avut incotro si a trebuit sa continui.

VA arat ce a iesit ,poza e facuta mai "din avion" sa nu se vada scrisul jalnic

Adriana





Foarte frumos si de efect tortul tau "carte".

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Criss, ce tortulete frumoase ti-au iesit, decorate modest, dar foarte ingrijit, bravo!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze



Multumesc. Avand in vedere ca nici instrumente nu am, am improvizat doar. Adevarul e ca pana acum nu m-a pasionat decoratul, si n-am pus prea mare pret pe asta, torturile imi ieseau foarte bune la gust si cam atat. Insa acum am inceput sa lucrez si la decoratiuni ceva mai "elaborate" , gen trandafiri, etc. Deocamdata nu le-am folosit pentru ca nu mi s-a parut ca s-ar potrivi.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna seara,
Va urmaresc de ceva vreme si am incercat unele din retele voastre.Ieri am facut fursecurile "Trufe", sunt foarte bune la gust(chiar nemaipomenite), dar ale mele nu au ramas asa "gogosele" ca cele din imaginile voastre, ci s-au intins, aratau aproape ca o lipie(sau ca un fursec de cofetarie), si nici suprafata nu a crapat asa ca la voi.Imi poate spune cineva ce anume am gresit?Multumesc mult

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

tortuletul carte arata super! felicitari!

monica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Criss ,esti cam departe..ca altfel as fi venit cu lingurita-n mana!!

Alynuta,cu placere si multumesc..

Natalia...stii cum e,cateodata iti iese tot din prima super..dar cateodata numai ghinioane de la inceput pana la sfarsit..mama mea zice ca depinde de persoana ptr care faci,daca e "rau de mana" sau zgarcit ai numai probleme,daca persoana e buna iese bine-fara probleme.
Acum, eu nu cunosc persoana ptr care am facut cartea,e sotul unei prietene,il stiu doar din vedere si nu ma pot pronunta
Un lucru pot sa spun ,de cate ori fac tort ptr cumnatul meu(un tip " de gasca') imi ies ca la carte,lui i-am facut si taxiul,si casuta,si gradina cu salate si camasa..si nici nu ma stresez deloc,caci stiu ca el imi apreciaza munca,oricum ar iesi..Sau tocmai de asta-mi ies?

Lavinia,incearca sa pui o idee mai multa faina in aluat,tine-l la rece inainte de a-l baga la cuptor si vezi ca si temperatura cuptorului are un "rol" .Am impresia ca trebuie sa fie bine incalzit inainte cuptorul,daca e la foc mai slab,in loc sa creasca ,se latesc..

Mutumesc Monica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Adi69, multumesc de raspuns, o sa incerc si cu mai multa faina, desi am respectat cantitatile din reteta;nu cred ca temperatura a fos problema, cuptorul a fost f. incins la inceput, am redus ulterior.Mersi oricum, poate data viitoare ies mai aspectuoase.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bubu05
Miha, cu mare placere impart cate o feliuta!



Mai e valabila oferta? Zilele astea am avut multa treaba si nu am apucat sa fac nimic bun. Si mi-e pofta mai ceva ca atunci cand eram gravida.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lavini, scuze ca nu am fost pe faza cu raspunsul, nu stiu cum de mi-a scapat. Noroc de Adi, care ti-a raspuns. Sa stii ca in reteta originala sint chiar 3 oua, dar eu am scos unul, pentru ca imi ieseau asa turtite, cum zici. Dar chiar si asa, nu-mi ies la fel de fiecare data: uneori mai latite, uneori mai rotunjoare. Si parca de fiecare data fac la fel, fara sa schimb ceva din reteta sau procedeu. Poate depinde de fazele Lunii, mai stii

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Natalia (sau alte fete care au mai facut) - am si eu o intrebare despre cheesecake. Ma gindeam sa folosesc Philadelphia crema de brinza, dar ma cam tem pentru ca este putin sarata. E vreo problema? Eu de fapt nu am gustat pina acum crema de brinza nesarata, deci ma gindesc ca poate nici nu exista? Nu prea vreau sa dau rateuri, pt ca o fac de ziua sotului...

si multumesc pt toate ideile fantastice!

15+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mimi, la voi in State acolo cheesecake-urile se fac anume cu crema de brinza Philadelphia, asa ca apuca-te de bucatarit fara grija. Iar de sarea din brinza nu-ti face probleme, tot americanii stiu ca adauga in mod curent putina sare in dulciuri, e un mod de a scoate in evidenta gustul dulce. Bafta!

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput