Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-30

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Salutareee, ia uite cum intru si eu citesc vesti bune

Felicitari Diana , sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si la termen

Ralu am citit prin ce ai trecut saracuta de tine, stai cumintica la pat sa creasca Tudorel mare, te pup

Boo asteptam vesti de la intalnire.

Ioana ai inceput stimularea de ieri nu?

Mada saru mana, sa stii ca e grasuna, pai daca mananca toata ziua? Te pup si bafta multa

pup toate fetele...mi-e dor de fete dragute Lucialu, LilianaFi va pup fetelor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna

Vreau sa ma duc in concediu la Sovata. Am citit ca pentru endometrioza in faza incipienta este indicat
Voi ce stiti?
multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Diana felicitari ! Sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara

Sunt fericita Am fost la dr si mi-a placut. Mi-era cam frica la ce povesti am auzit despre el, dar chiar a fost ok. Mi-a facut eco, l-a masurat pe toate partile pe bebe. A zis ca sigur e baiat. Mi-a spus sa incep sa iau Elevit si ca ne mai vedem intre 22 si 26 de saptamani. Era o agitatie la mine in burta de se ruga dr de el sa stea cuminte sa-l masoare. Si eu nu simt nimic De abia astept sa simt.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felicitari,Diana!!!Sa ai parte de o sarcina usoara,bebe sanatos si 9 luni de vis!Incearca sa fii un pic mai optimista.Sa stii ca la cat de mult ti-ai dorit si cat de mult ai asteptat,ai voie sa sari in sus si sa-ti strigi fericirea pe strazi!!!E voie,o meriti!!!Bucura-te si traieste-ti minunea!
Ralu ,draga mea draga,sunt intr-adevar extrem de ocupata si deja extrem de obosita.Incerc sa gandesc pozitiv,nu mai e mult pana vineri,nu?Nazdravanul ce face?Te-a mai necajit?
Boo,cred ca ai facut alegere buna,am auzit ca este un profesionist cu multa experienta.Din punct de vedere uman si al relationarii cu pacientele chiar nu stiu.Dar la cat esti tu de dulce,sigur il "inmoi"...
Lucia ,te implor,zi-mi si mie ceva...sa mai capat si eu forta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Va multumesc din suflet tuturor , pentru bucuria voastra si gandurile bune.

M-am mai schimbat , nu sunt pesimista , daca eram pesimista renuntam la lupta de mult, si tratament si tot. Tot ce am facut si fac este sub semnul optimismului , bucuria este infinita si uneori cred ca vi s-a intamplat sa nu aveti cuvinte sa o redati .

Pentru bebe , e bine uneori anumite emotii chiar si pozitive , daca sunt prea mari, sa incerci sa le estompezi. Am invatat ca imi place si linistea si ruga la Dumnezeu mi-a adus minunea , cu ruga la Dumnezeu si bucuria cu El , pot sa pastrez cele 9 luni sa fie fara probleme.

O sa sar in sus si vreau sa sar in sus de bucurie, sa ma tin cu copilul de mana sa sar o data cu el , pana atunci sper sa fiu o mamica inteleapta, desi e destul de greu , sunt la inceput si doresc sa fie bine , ca orice viitoare mama .

Va multumesc inca o data pentru gandurile superbe care mi le purtati .
Alexia , o pup pe grasunica .
Boo , sa iti traiasca flacaul si tot asa inainte .
Aerlilian , sa vina si la tine minunea ! si multa sanatate si odihna.

Dumnezeu sa ne ajute pe toti , in fiecare clipa , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septembrie78 spune:

[size=3]unducthable[/size=3]Felicitari! Sa fiti sanatosi amandoi! Dumnezeu sa iti indeplineasca toate dorintele, sa fii fericita![copil
Am dat de dr. pana la urma, la sfarsitul saptamanii viitoare ma opereaza, parca nu imi mai este asa frica...
Va pup pe toate si va doresc o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Diana
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL !!!
Nu am cuvinte sa iti spun cat de mult ma bucur pentru tine, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos ! Cred ca iti aduci aminte ca iti ziceam luna trecuta ca ne pregatesti ceva, parca am simtit Ma bucur fff mult pentru tine !!!
Mada, ma bucur fff mult ca ne-am cunoscut, ma rog sa ti se sparga foliculul si sa reusesti sa faci inseminarea, iar luna asta sa vii cu II
Fetele, despre mine nu am vesti f bune. In z10 nu am nici macar un folicul de luat in seama, m-a chemat din nou joi, z12. Dezamagirea e si mai mare cand ma gandesc ca natural ovulam deja in z10. Asta e, sper sa creasca pana joi cei cativa foliculi mici de pe OD. Sau macar unul ! Cert e ca din cauza stimularii, ovulatia se intampla mai tarziu, cel putin in cazul meu !
Cu Bunul Dumnezeu inainte

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Diana felicitari si sarcina usoara!!!
Magdita multa bafta sa creasca foliculii si sa poti face inseminarea cat mai repede!!
Mada23 multa bafta iubita!
Alexia28, Ralu_t, Boo va multumesc dragelor pentru urari!

Eu am inceput stimularea de trei zile si ma simt bine, abia astept eco de luni 7 aprilie, cand voi sti cati foliculasi am!! Adevarul e ca nu prea am rabdare pina luni si as face deja o eco vineri sa vad cum cresc si cati sunt, dar nu prea stiu unde s-o fac. Cred ca merg la Medicover, pentru ca acolo iese si la imprimanta cu toate datele de rigoare.
Am fost cam ocupata zilele astea, am fost si la Braila sa-mi rezolv actele mele si mi-am vazut si nepotica mea dulce. E o frumusete de fetita si o cuminte, m-am topit dupa ea. Am vazut-o doua zile la rand si acum deja mi-e dor de ea.

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

IoanaTugs , multumesc , vroiam sa iti spun ca m-am gandit la tine , pentru ca in momentele grele, cand altii se credeau judecatori atunci cand era vorba de suferinta ..., tu nu m-ai lasat , si ma intrebai ce mai fac , si desi nu ne-am vazut fata in fata , iti apreciez caracterul, si vreau sa fiu sigura ca vei fii mama, esti buna, inteleapta si ai avea ce sa iti inveti copilashul, ai creste un copil destoinic.

Nu am mentionat , dar sa spun, Anca , am luat deja vitamine care tu mi le-ai indicat , ai fost zana mea buna , si ai rabdat alaturi de mine, sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara , si Dumnezeu iti va da intotdeauna tot ce e mai bun , pentru ca asta si daruiesti tu, ce e mai bun si esti rabdatoare .

Si nu in ultimul rand , ANDREYUTZA , o papusa de fata si un suflet bun si gingas ca ma mir , si e imposibil ca aceasta fata superba la suflet sa nu devina si ea mama intr-o zi !!! Andreyutza a fost alaturi de mine si la fel ca celelalte , numai energie pozitiva, ea credea ca eu voi ramane, eu taceam .

Magdita , exista mesaje care iti intra in suflet si am simtit bucuria ta pentru mine si iti multumesc pentru ca iti pasa , sa iti dea Dumnezeu un copilash si Doamne ajuta !

MA INCLIN IN FATA VOASTRA !!!

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Dienutza te felicit si aici!!! FELICITARI, FELICITARI, sa ai o sarcina usoara si la termen, un bebe sanatos si frumos!!!!! Ma bucur ca presimtirea mea s-a adeverit !
Anca, Hera, Boo sa aveti sarcina usoara in continuare si bebei frumosi si sanatosi!!!
Ioana iti tin pumnii sa iasa bine FIV-ul!!!
Mada, Magdutza va tin pumnii la IA!!!!!!!

Daca nu am mai intrat pe forum nu inseamna ca v-am uitat sau ca nu sunt la zi cu tot ce se intampla.

Pupici la toate fetele si cele mai vechi si cele nou venite!!

Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea!!! Criss
http://tt.lilypie.com/gZZgp2.png

Mergi la inceput