Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, te rog sa-i transmiti iepurashului ca a fost primit cu bratele deschise in clubul rozatoarelor
Betty, sper ca nu a mai revenit febra lui Mario... Pupam dulce frumosul cu basmaluta !
Nana, La multi ani ! taticului de fluturash, multa fericire va doresc !
Cecilia, sper sa se termine si la voi problemele si sa-i revina pofta de mancare lunganului tau
Bee, multe pt tine, mamica epuizata...
Danielle, sper sa-si revina cat mai rapid printesa ta, offf, mititica... Si pt tine un pupic apasat de la noi
Rox, tare ciudate bubitele lui Andrei... Sper sa scapati de ele pana la urma, indiferent de la ce or fi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata ma luat-o razna, am adormit baiatul si am intrat repede pe PC sa vad desene animate....Miaunel si Balanel sau Chip & Dale

gata merg la nani....noapte buna

am luat-o pe aratura

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, sa treaca febra Teutzei si supararea ta
Aniast, multa sanatate lui Vladi !
Sim, cum mai e cu anestezia la dentist, te-ai lamurit cate ore nu ai voie sa alaptezi ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am vazut si eu fetele frumoase, Tomitza si Naty! Maria, multumesc de indicatie.

Luy, nu stiu ce sa mai zic de bubite, acum seara erau rau de tot, ca si ieri. Am inceput Zyrtec, sa vedem cum va merge. Sunt 2 tipuri de dermatita, atopica pe picioare, este in floare, eczemele sunt destul de mari. Si alergica pe corp, iritata probabil de la atata tarat si foit.

Va pupic de noapte buna, ma simt obosita si abia astept sa culc si atomica sa ma pot baga la somn.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Multumim de intrebari: azi nu a mai facut febra aproape deloc; cei drept am fost exemplari si am pus supozitor cu paracetamol odata la 4h; el are 10 kg si e doza ok..de maine incepem sa scadem cu cate unul la 6 h. Siropul nu am putut sa il administrez pentru ca efectiv urla si scuipa totul...oricum suntem pe drumul cel bun.

Bee tu parca ai spus ceva de o eruptie...dar nu avd nimic inca si sincera sa fiu prefer sa nu ii apara. Ce-i nasol este ca asta seara mi-a tusit de cateva ori.

Cecilia nici Mario nu vrea nimic inafara de tzitzi....poate mai accepta putin mancare din borcanel...ce-i fac eu se stranba de zor. Am vazut ca lui Cristian ii dai Ospamox....te superi daca te rog sa ii dai putina solutie de ospamox pe frunte si sa imi spui daca se inroseste zona dupa cateva minute? Cred ca cel mai bine il duc pe Mario la alergologie si ii fac teste.

Yaia felicitari pentru micul

Urmychance eu stiu ca iaurtul, smantana, branza de vaci se dau dupa 7 luni. Eu una nu i-am dat iaurt pana acum, i-am dat in schimb smantana si branza de vaci facuta cu iaurt.

Moldoveanaca parca tu intreba-i de statul in funduletz: Mario a inceput sa stea cam de la 6 luni si 3 saptamani, dar nu f bine. Oricum intr-o saptamana a evoluat fantastic, iar acum deja sta si cate 1/2 ora sis e joaca singurel, iar cand oboseste se aruca efectiv pe spate.

Apropo de realizarile bebicilor: Mario nu prea se rasuceste de pe burta pe spate

Andreea11 eu cred ca i-ai dat copilului pestele mult prea devreme. Nu stiu cat de bine este sa te grabesti asa.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, la fel e si la noi cu bubitele si a fost si nervos cat s-au vazut bine. Acum e calm, mi se pare ca au disparut, dar continui si eu cu Zyrtecul pana la 5 zile. Eu ii dau doar seara 5 picaturi.

Luy, deocamdata nu mi-a mai facut anestezie. Teoretic, dupa 4 ore iese xilina, dar eu stiu ce sa mai zic? Azi ma dusesem sa imi puna plomba pe canal, dar inca mai era infectie acolo, asa ca mi-a lasat-o iar descoperita pana marti si eu care ma impacasem cu ideea ca azi imi face si mie ceva. Ba chiar era in plan sa imi scoata si radacina din spatele premolarului...Na belea, ca mai stau in suspans si ma rog sa treaca infectia pana marti.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ambii doctorii ai copilului i-au recomandat peste!!!!!!!!!!
Nu cred ca sunt tampiti amandoi. mai ales ca in unul am f mare incredere. Am, vazut copii iesiti din mana lui si sunt f ok.
Nu cred ca ma grabesc! Avand in vedere ca pana la 1 an trebuie sa manance ce mancam si noi. Si inca o precizare Cris a fost alimentat numai artificial nici o gurita de lapte de mama.

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Eu i-am dat TEUTEI nurofen si acum doarme linistita ,ati mai dat nurofen fara sfatul medicului? i-am dat 5 ml la 12 ore .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

urez LA MULTI ANI ! micutilor sarbatoriti astazi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Am vazut si eu fetele frumoase, Tomitza si Naty! Maria, multumesc de indicatie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

la mine te-ai referit?

Mergi la inceput