Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si am uitat sa va spun ca am facut papanashi.Yamiii ce buni au iesit si am pus putina peltea de gutui pe ei.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara ,dragele mele ,sunt tare fericita mi-a venit baiatul acasa ,dar sunt si trista pentru ca TEUTA mi-a facut febra ,ieri i-au facut vaccinul ,acum este mai bine ,dar toata noaptea nu am dormit mai mult de doua ore ...
In primul si in primul rand ,vrau sa felicit un baietel special si pe mamica lui ANDREI &NANA super vesti de la revizie
YAIA pup iepurasul coconasul .
BETTY multa sanatate frumosului tau .
A_alinta multumesc de intrebare ,a venit feciorul foarte incantat de ce a vazut pe unde a fost .Echipa lui a iesit pe locul 3 ,un rezultat ff bun pt ei .
ANAIST multa sanatate atat tie cat si lui VLADY intra un pic si pe la noi sa ne spui cum sunteti .
CECILIA sper ca te simti mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Moldoveanca, lasa baiatul in pace. Nici Stefan nu sta si nu il fortez. O sa stea cand o sa fie pregatit. Si el a facut 7 luni deja.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Maria, ce faci dupa canapea? Hai mai bine si zi-ne ce mai faci.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

am iesit ,cine stie ce crede duamna CARPATINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Moldoveanca pediatra a zis ca pot sa-i dau carnita de la 6 luni dar avand in vedere ca pana acum a acceptat toate alimentele din prima si nu a avut reactii neplacute as putea sa-i dau cu o sapt inainte de 6 luni o masa cu carne la 3 zile si apoi sa bag branzica.repet eu il las sa pape ce vrea pt ca papa mult oricum dar inainte de mese dau un bibe cateodata il accepta cateodata nu...
De stat in fundulet nici Tudor nu da semne ca e pregatit...adica ii place tare mult sas il asez in scaun si cateodata se ridica singurel dar nu sta prea mult ...sau il pun intre picioarele mele rezemat si ii pun jucarii in fata si sta si se joaca dar se balangane in lateral...Nici eu nu stiu cum e cu statul asta in fundulet...Ideea e ca de multe ori cand il pun pe spate se ridica de cap se trage in sus ca si cum ar incerca sa faca abdomene Oare asta e un semn?

Mergi la inceput

nana LA MULTI ANI !sotului tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, Teuta. Sa stii ca sambata vreau sa fac si eu reteta de praji cu branza si frisca, abia astept. O sa pregatesc frisca din smantana, nu imi place aia cumparata.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bine Sim,m-ai mai linistit eu cred ca e el asa mai lenes poate si pt ca e mai grasut.Sambata vine surioara mea si am sa-mi vad si eu in sfarsit nepotul.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat sa va salut si eu repede, suntem mai bine, Cristi nici azi nu a papat decat tatzi, eu ii ofer el refuza asa ca ma agit degeaba sa-i fac papa, dar nu conteaza bine ca am tatzi, el e vioi, jucausi si devine pe zi ce trece tot mai smecher, nu mai vrea sa stea singur sa se joace trebuie sa stau langa el sa-i povestesc sau sa-i cant....important este sa fie bine...ca eu alta treaba nu am ''cica''.
Aaaaaa voiam sa intreb e suficient 5 zile de ospamox????? parca asa mi-a zis dr, zau nu mai stiu......

Betty voi cum sunteti??????????

Gabitz iti multumim ca te gandesti la noi, esti mereu pe faza.

Nana felicitari pt voinicul tau, am zis bine pas cu pas se face mare.La multi ani! sotului.

Moldoveanca, Cristi a stat singur abia la 6 luni, pana atunci se ridica cu ajutor dar se legana sau se ducea ca bolovanul....de cand s-a ''intepenit'' acolo a ramas, lasa copilul o sa se ''intepeneasca'' atunci cand o sa fie pregatit.

Mariafetele, sa treaca febra.

Mandarinuta super tare, in loc sa va raspund sau sa ma ocup de baiat am urmarit genericul de pe YouTube si am vazut Tom si Jerry....uf ce frumoase desene animate erau atunci si uratenii sunt acum....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Sunt cam in urma, si obosita. M-am perindat pe la Kidex, foarte aerisit ca era in Pavilionul central, insa cam sufla vantul. I-am lui Andrei niste hainute dragute nemtesti Schnitzler, la preturi super. In rest mai nimic din ce voiam sa iau. La Baby Expo nu vin ca nu se merita aglomeratia si marea majoritate a produselor le gasesc si in alte magazine.

Legat de alergie, da, este dermatita alergica, probabil de la creme cu transpiratie. Ii dau 5 zile Zyrtec de 2 ori pe zi cate 5 picaturi. Revenim la gama Stelatopia. In rest e bine sanatos, deci nervozitatea nu se justifica decat de la dinti. Aaa, am inteles ca e posibil sa fie mai iritat si de la mancarimi, ca bubitele cu pricina mananca. Frecarea si foiala lui le agraveaza. Pana sa vina doctorita se redusesera oricum la jumatate. Din pacate asta e terenul lui alergic, asa defilam primii 3 ani cel putin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput