Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Dupa o zi de citit prin carti si pe net despre diversificare sunt la fel de bulversata ca la inceput: carne de la 4 luni jumatate sau de la 6 sau de la 5, peste de la 6 sau de la 8, ou de la 7 sau de la 8, branzica de la 6 …si tot asa ca sunt varza nu alta..deci cand sa incep sa ii dau carne?

Vazut poze de Mario bolnavior…dragalasul de el!!
Mandarinutza ce amintire frumoasa cu gala …!!!Ce frumos sta Antonia in cada!!!Abia asteptam si noi.
Papanash am citit ca cei nascuti in anul porcului sunt persoane norocoase care au parte si de bani, sunt inventivi si facuti pt a fi lideri….asa ca nu-I nimic ca sunt purcelusi cu totii pt ca sunt nascuti intr-un an f bun.

Despre noi: papat in sfarsit 100 ml de lapte dupa o plimbare de 2 ore si ceva si piure de legume….i-am pasat pt prima data putin ardei …yac nu prea i-a placut dar de foame papa... asa ca am fugit repede si am pasat legumele ramase fara ardei….alta viata…maine ii dau si conopida in piure…a mai papat si i-a placut.
O alta veste buna e ca am slabit un kg...sunt super multumita si va zic si cum:dimineata iaurt degresat sau o felie sunca de praga cu paine, o gustare pe la 10, 11...tot iaurt, legume la steamer ramase de la piureul lui Tudor cu pulpa la gratar sau peste si seara paste cu putin parmezan sau iaurt, sau lapte degresat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Carpatino, pai la voi or fi pestii mai buni.Mi-am adus aminte.Cand am fost in Belgia am mancat midii tare bune, erau proaspete atunci-era sezonul lor. Miam miam.
La multi ani pentru trandafirasul tau la implinirea a 6 lunite!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by papanash

azi am mancat piure din: un morcovel, un pastarnac, un cub spanac congelat, o bucatica ceapa verde, 4 picaturi ulei.

Esti la regim?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

uite, raspunde Andrei:
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2366794492/

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Melania, multumim. Pia eu zic sa ii dai carnita cand va zice medicul lui, caci altfel sunt diverse scheme.

Papanash, ce papanash smecheras cu sepcuta am vazut !

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Melania, avand in vedere ca problema lui Tudor e ca nu bea lapte, eu ash zice sa mai astepti cu carnea. Incearca sa-i dai lapte inainte de fiecare masa, de fiecare data cand ii este foame. Totusi fara a-l forta. Nu cred ca e bine sa-i fortezi sistemul digestiv. Laptele e muuult mai important pentru un copil mic, decat carnea. Daca doarme peste zi, ai putea incerca sa-I dai laptic in somn. Branzica preparata in casa, eu zic ca e ok, la una din mese.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Bee nu vrea in somn...am incercat... chiar si noaptea daca nu ii este fopame refuza...eu oricum ii ofer inainte de fiecare masa lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Melania nu mai fi suparici si lasa baiatu sa pape ce si cat vrea.Iar cu diversificarea,eu am decis sa nu mai citesc prea multe ca mai mult ma zapacesc.Eu i-am dat branzica de la 5 luni si 3 saptamani.Ieri i-am dat un sfert de galbenus,iar de sambata as vrea sa-i dau si carnitzaSi apoi voi introduce si iaurtul si tot asa.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, ce faci dupa canapea? Hai mai bine si zi-ne ce mai faci.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu am in schimb un stress mare.Sotul meu ma intreaba non stop de ce nu sta baiatul in fundulet.Ca are 6 luni deja si el nu da semne ca ar vrea sa stea singurel.Ai vostri stau in fundulet fara ajutor?Ca ma innebuneste ca are ceva baiatul.

teo

Mergi la inceput