Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici de pepenasi,

Ma bucur pt Mona sa speram ca o sa se rezolve pb ei cat mai repede.
Am fost ieri la aco si l-am vazut pe David, care ne-a certat si ne-a aratat aratatorul, era un dulce, bine ca nu ne-a aratat altceva. Data aproximativa a nasterii a ramas 24.06, sa speram ca asa va ramane.
Cat despre intalnire maine voi stii sigur, pt ca depind de al meu, singura nu ma incumet sa conduc prin Bucuresti, eu sper sa nu trebuiasca sa se duca la nici o interventie sambata dimineata, pt ca si sambata trecuta a fost la munca.
Azi ma duc la o dct pediatra sa ne inscriem, plus ca sta chiar in fata blocului meu si cred ca o sa mi-o fac si medic de familie.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Lori27+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Buna dimineata !

Sursula si mie mi-e frica de mor de nastere, iar dr mea nu vrea sa-mi faca cezariana fara un motiv cat de cat intemeiat. A spus ca la varsta mea si fara o indicatie cat de mica pt asa ceva ea nu ma taie. Mi-a propus si ea epidurala dar sa vedem…
Sincera sa fiu mie nu-mi convine nici o varianta dar pe undeva o sa trebuiasca scoasa balerinuta…

Tiberica tinem pumnii sa fie ok cu operatia de apendicita a Alinei.

Boti felicitari pt marirea de salar! Pt asa ceva chiar merita sa faci drumul pana la munca... Mai, da multa energie ai!

Turturica drum bun, distractie placuta si vreme frumoasa!

Mada m-a uns la suflet mesajul tau vis-à-vis de caciulite si “sarmalizarea” copilului.
Eu am fost un copil crescut cu 3 caciuli in cap dupa baie si chiar nu as vrea sa se repete istoria. E drept ca nu am prea racit, dar nici nu mi-a placut, din moment ce mai tin minte si acum “tortura”. De-asta m-am chinuit eu atat cu calculatul dpn-ului, ca sa-i dau caciula in august la copil? No way!

Bujo multa sanatate husbandului si felicitari pt achizitiile lui bb Filip!

Gabriela 82 bine ai venit! Si eu m-am alaturat destul de tarziu acestui grup minunat, dar vad ca tie ti-a luat si mai mult. Un bb sanatos si mancacios iti doresc!

Ana nici mie nu mi-a iesit buricul, dar dr de aseara mi-a spus sa-mi scot cercelul ca s-ar putea sa se crape pielea si e risc de infectii! Dr mea nu mi-a spus sa-l scot, tu o sa-l tii ori ba?

Sun dragut si vorbaret iaca scriu, dar eu mai intai citesc tot-tot si dupa aia ma apuc de compus. Hardu meu e cam slabut si imi ia ceva timp…

Multumesc tuturor gravidutelor care mi-au raspuns despre candida! Stiam ca in sarcina predispozitia este mai mare, dar parca prea le fac eu pe toate, ma gandeam ca macar p-asta sa nu o bifez pe lista. Saptamana si beleaua…

Tecky am citit ca ai primit contractul de la Cord Blood pt celule stem. Nu ai putea sa-l scanezi si sa-l pui pe mail-ul comun? Si eu tot la ei cred ca voi apela…

Lcazangiu ce dragut e Davidutu! Bine ca nu era alt deget…

Aseara la echo a fost ok dpdv al masuratorilor, dar la “impresia artistica” am plecat cam dezamagiti. Avem 2 filmulete de cate 30 sec unde i se vede mutrisoara si atat.
Toate organele par ok, dar m-a mai chemat peste 2 saptamani sa se uite exclusiv la inimioara. A zis ca acum nu vede prea bine nu stiu ce (m-am chinuit sa retin dar era un cuvant de spanzuratoare) si ca la 23 de saptamani se vede cel mai bine. Sper sa nu fi vazut vreo “ciudatenie” si sa nu-mi spuna decat peste 2 sapt cand e sigura. Nu vreau sa-mi fac ganduri negre…
Camerele am retinut ca sunt toate, ca sunt ok, circulatia ok, dar mi-a scapat esentialul…
Aaaa si tot fetita a ramas! Ce tampituta sunt, imi spun trei dr ca e fata 100% da eu mai trebuie sa-l intreb si pe al patrulea!

Narcisa lipseste cam de multe zile, pe unde o fi?

Va pe toate fara exceptie !

21+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, si eu care credeam ca sunt dusa cu pluta de fac astfel de calcule...
Lori, haios bebele!!! Va pune la punct din burtica...
Carissma, ma bucur ca totul este ok cu bebelina.
Fetele intre ce ore e deschis Kidex???

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cristina, Kidex e deschis intre 10 dimineata si 7 seara, din ce am citit pe site-ul lor.

Gabriela, am uitat sa-ti spun: Bine ai venit si un bb sanatos!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (25+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CRISTINA-Kidex e deschis intre 10-19,iar pe 30 intre 10-18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello
Pentru perioada cu SUMMIT-ul,traseele restrictionate

Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, despre intalneala: Da, vin

Dara si de la mine. Felicitari pentru semnatura.

Mona, si eu iti tin pumnii sa nu mai apara probleme de acum.

Lori, super faza cu aratatorul lui David

Carissma, felicitari pentru eco, ma bucur ca e totul ok

Ne-a ajuns si noua masinuta in tara! Banca ne-a virat banii pt credit, si porbabil o sa putem ridica masina pe marti-miercuri sapt viitoare . De-abia astept sa o luam in primire, o sa ii fac poze .

Voi stiti de vre-un centru de colectat pet-uri sau alte deseuri menajere? Noi producem cred ca munti intregi de pet-uri de la apa pe care o bem, si parca asi vrea sa se recicleze cumva. Auzisem recent la stiri ca sunt unii care se coupa cu asa ceva, dar nu au dat detalii.

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hai sa va zic un banc:
Se intalneste cainele lup cu ursul; Ursul intraba:
-Tu ce esti mai?
-Caine lup!
-Cum adica?
-Asa bine mama caine, tata lup......!
Cainele intreaba:
-Dar tu ce naiba esti?
-Urs furnicar....
-Hai mai chiar ma crezi prost....?

Didi 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

quote:
Originally posted by Didi81

Hai sa va zic un banc:
Se intalneste cainele lup cu ursul; Ursul intraba:
-Tu ce esti mai?
-Caine lup!
-Cum adica?
-Asa bine mama caine, tata lup......!
Cainele intreaba:
-Dar tu ce naiba esti?
-Urs furnicar....
-Hai mai chiar ma crezi prost....?

Didi 24+

super taaareeee!!!

Mishuc 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salutare fetelor!
In sfarsit mi-am facut si eu o pauza, sa vad ce mai faceti!
Imi pare rau pentru ce i se intampla Monei . Sper sa se rezolve totul cat mai bine. E de-a dreptul strigator la cer cum se comporta medicii in tara asta!!! Deja m-am ambalat si vorbesc singura in birou!!
Bujo ma bucur din tot sufletul ca bb Filip e bine si ca ti s-a luat o piatra de pe inima!! Ce te invidiez pentru conditiile in care o sa nasti! Orasul nostru din pacate nu ofera atatea optiuni. Sanatate sotului!
Anka eu traduc mai mult din/in engleza...franceza o stiam candva, demult...acu' e limba moarta.
Boti felicitari pentru marire!!
Gabriela bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos iti doresc!!
Epidurala doctorul meu zice ca e contra, fiinca de cele mai multe ori tre apelat la mijloace mecanice asupra lui bb, ca sa iasa...de unde deduc ca la noi nu se face epidurala de-aia moderna, in care tu iti dozezi...nu stiu, cica is doar vreo 2 doctori la noi care fac epidurala. Ratz, va trebui sa ma chinui...
Mada bine ca Flo al tau se pricepe la amenajari interioare, ca is scumpe, al meu invata pe parcurs...e mai experimentat decat daca ar fi terminat o facultate (unde e mai multa teorie). Imi place cum ai pus problema infofolitului, mai ales ca eu am fost o infofolita, si cand am mai crescut am fost tare sensibila si bolnavicioasa. Eu si in generala mai purtam caciula dupa baie......avea mami grija sa nu scap. De fapt ea deja si-a scos coltii cand a venit vorba de imbracat bb, si nu accepta ideile mele "liberale".
Felicitari fetelor care s-au vazut comorile sanatoase!! Sa dea Domnul sa fie tot asa pana la gata!

Eu cam atat am retinut deocamdata din cele 2 capitole pierdute...oricum va pup pe toate!!!

Cu casa am mai avansat putin: de azi o sa avem si geamuri!
Eu mai am 2 sapt. de servici (fara asta) si dupa intru in concediu de odihna, si dupa direct in prenatal. In lagatura cu asta as avea o intrebare : dupa prenatal iti poti lua concediu medical, daca nu iti ajung zilele? Mie nu imi ies la final vreo 3 zile, si nu as vrea sa mut concediul de odihna, as prefera sa iau un medical intre prenatal si data nasterii. Se poate asa?
Fetelor, mai am o intrebare delicata: eu nu prea am sfarcuri, is moi si plate ...daca ma intelegeti. se intaresc abia la frig, sau cand fac dus. Ce pot face?
Gata, ca prea mi-am acut de cap...asa se intampla daca lipsesc prea mullt.

Pupici!

dia 24+ Miruna

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput