Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by maryb

dar mi se pare aiurea din moment ce cu ea vreau sa nasc sa nu-mi dea nr....poate pana la urma o sa mi-l dea fara sa i-l mai cer eu....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mary, de dat o sa ti-l dea, fii sigura, dar poate nu da de la inceput. Incearca si tu cum am facut eu, sa ii zici ca in caz de ceva cum poti lua legatura cu dansa. Paote ai prins-o obosita, dupa vreo garda sau vreo nastere..

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, multumesc pentru sfat, dar nu i-l mai cer, daca vrea ea sa mi-l dea ok, daca nu....asta este, mie nu-mi place sa ma milogesc...

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, va rog sa ma scuzati ca am dat buzna la voi la subiect si am discutat altceva decat trebuia....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mary, bafta in continuare si sarcina usoara!

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

sun hai ca am vazut intrebarea. cred ca mialginul e petidina, nu? asta scrie la carticica mea. nu stiu de ce i-a dat-o, e practic un narcotic, utilizat pt dureri f mari, are ea asa ceva? culmea e ca nu e ok in sarcina, e categorie C deci nu se foloseste.....offf bai pe mina cui a nimerit si fata asta....

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LORI vai ce frumos se vede la tine! Ce clar,ptiu sa nu fie de deochi. Ii spuneam si sotului ca eu nu stiu ce eco au astia din ro ca mereu ecografiile voastre sunt clare. La mine nu se vede asa de clar. Bine ca si bb-ul meu a a stat numai cu mainile pe cap.....dar bb-ul tau e un scump si are un nasuc mic si dragalas. Cat despre lungime...e imposibil sa-l masoare acum asa........eu stiu ca acum masurile se fac in fucntie de marimea femurului si nu mai stiu a cui.....

VICKY mama.....langosi cu branzaaa......

MONA ma bucur ca nu mai sangerezi. Ma rog in fiecare zi Sf. Stelian sa te ocroteasca pe tine si pe micutul tau. d-ne ajuta!

MARYB eu nu am avut greturi, n-as stii sa-ti spun....dar sa stii ca nu toate gravidele sunt la fel. Sa nu intri in panica.

ELLA si pe mine ma doare capul...in cazul meu asa a fost........imediat ce nu am mai luat suplimentul de fier...au reinceput durerile.....

CRISTINA_P da...eu vai nu te mai tin minte...bine ca si eu am avut perioade cand nu mai intram si poate tu intrai atunci. Mai intra sa ne mai zici ce mai faci.

LEGAT de gratar , si aici se face gratar de numa. Eu una , de anul trecut astept sa vina caldul ca merg la gratar. Aici sunt si locuri special amenajate pentru gratar.

BIRIBU si eu stiam despre mialgin ca e un narcotic....acu' nu prea inteleg de ce i l-a dat.....eu am mai auzit cazuri cand se dadeau fetelor in travaliu.....dar acum...la 27 s.....nu stiu.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,

Violeta29 ma bucur ca ai scapat de greturi dar regret avalansa de simptome nasoale. Da, poti lua concediu medical din sapt 20...si apoi sa mergi mai departe cu prenatalul! Succes maine la eco si te asteptam cu vesti bune si..colorate:)

Dara felicitari pt saptamani si numai bine! Vei sti tu si cum s-o imbraci, se vor aseza lucrurile si cu nasterea...toate au un curs al lor!

Oana, da, de tine intrebam! Si ma bucur ca ai aparut si esti bine! Tin pumnii maine sa confirme putzeta! Si eu am o dunga de par deasupra buricului, dunga pe care n-o aveam. Radeam cu dna dr ca o sa-mi fac 2 codite daca mai creste blanitza:))

Eh Cris-piticule:) sa stii ca si eu am facut statistica aia. Si d'aia tot tip eu dupa fete, dar nimic. Macar un semn de ne-ar da, sa stim ca sunt ok. Abia astept sa te vad...ca tu esti burtikul-piticot la intalnire:)

Capri si eu abia astept intalnirea! Sa ne povestesti maine de la Kidex!

Anna inteleg ca astazi ai lasat cizmele acasa?:) Si aici a fost o zi frumoasa si sper sa fie si sambata la fel! Si la tine acolo, ca sa te aniversezi frumos!

Lori ma bucur ca David este un bebe sanatos si degetos:) Eu sper sa vii...

Cari ma bucur ca bebe Sara este sanatoasa si frumoasa! Nu-ti face griji, probabil din cauza pozitiei nu a reusit sa vizualizeze cum trebuie iar faptul ca te-a rechemat imi da impresia unui medic foarte focusat si atent! Hahaha, asa zici...pe unde scoti tu "camasha" roz...:))

Didi super:)) Ma bucur ca vii! Si ma bucur ca a venit masinuta frumusica. S-o stapaniti sanatosi si fara evenimente!

Dia felicitari pt gemuletze. Incet-incet prinde contur casuta! Nu poti sa-ti iei medical dupa prenatal, ia-l inainte! Iar mamei nu-i lasa puterea de a nu accepta ideile tale...este copilul tau si stii tu mai bine ce e de facut! Numai in Ro se simt bunicii asa indreptatiti, pe bune...

Vai Sor'mea ce draguta e Ari. Auzi, a facut kk din cap pana-n picioare! Pe tine nu te-a amuzat probabil, dar pe mine da:)) Foarte simpatic patutul...mie calculele tale mi se par ok! Gospodina esti nene...respectele mele!

Tecky da...ora 13.30, intalnirea mamicilor de pepenashi! Abia astept! Imi pare rau pt Miky...habar n-am cum o putem ajuta!

Natiiii super! Bebelonul asta al vostru este un luptator! Ma bucur din suflet pt vestile bune si ma rog sa fie in continuare asa! Si va fi...bine, foarte bine!

Dma succes la examen! Macar sa iei nota mare daca tot nu vii sa ne cunoastem!

Vic pai hai sa-ti spun: eu mi te imaginez o tipa in jur de 1,70, atletica, satena cu ochii frumosi (cafenii, verzi), cu tenul alb, cu o gura foarte expresiva...Mi te imaginez o tipa shic, foarte puternica si stapana pe sine, pragmatica si determinata! Nohhh, oricum ai fi, eu te plac tare mult! Si ma bucur ca totul e bine cu operatia si mai ales cu Maya!

Danutzule, pui mic si stomacicos:), ziceam de poze cand il montati..asta poate fi si in iunie si cand vreti voi!

Dianaaa bun venit, sarcina usoara si bebelina sanatoasa! Ca sa-ti apara mesajele in timp real trebuie sa mai scrii vreo 10. Te asteptam!

Cuscri sanatate maxima si tie si cuscrului. Sa va faceti bine repede, da?

Monica succes maine la morfo! Eu merg pe...bleu! Nush, sunt foarte indoita...ma gandesc la tine si incerc sa vad ce simt...si simt un 51% baietel! Sanatos sa fie bebe, indiferent de orice!

Vic langosi cu branza? Sa-ti fie jena 5 min, la coltzul rushinii culinare:))

Lori ce scump e David!

Maryb si la mine au incetat brusc. Bine, ele oricum n-au fost nasoale...chiar light! Nu te ingrijora, zau!

Cristina ei vezi ca se poate sa ne mai scrii? Ntzzzz, ce bataitza meritati voi! Ma bucur ca totul e bine! Bafta la eco!

Biri uof:(. La naiba ca nici nu-mi vine sa-i spun! Mi-a zis ca i-a facut perfuzie cu mialgin...Mersi de raspuns, iubita! Vad eu cum fac, pt ca ma simt aiurea sa-i spun vesti asa nasoale dar ma gandesc ca poate ii mai da iar si atunci trebuie sa stie...

Narcissssssssss cum adica esti cu ochii pe noi DAR NU SCRII NIMIC? Pai eu plang de cateva zile degeaba???? Ia revino-ti, ca mi-e dor de tine..TARE, la naiba!

Mada nepoata-mea are personalitate puternica, nah! Lasa si tu fata, o fi in vreo reorganizare de program, stil culinar...nush:)

Intrebare: A sunat-o cineva pe Mona sa-i spuna de programarea la dr. Pop, pe care o ofera Dma? Ca sa stiu daca-i mai zic...

Pup fetele! Stau prin zona..astept sa se arate Clonix...

p.s. Ana da-mi si tu nr de tel pe pm/mess...ca sa te bag in agenda!

SUN 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Sun eu ti-am dat nr meu de tel pe mess si oricum nu e vreun secret: 0720 311 000
sunt foarte incantata ca maine merg la Bucuresti si ma tot rog de sotz sa masoare camera lui bb si vad ca ii e cam lene
maine ma duc la doctor la Giuleshti,apoi la KIDEX si raman in Bucuresti si apoi ma intalnesc cu voi si dupa ma duc la IKEA
in rest suntem bine ,grase si frumoase
apropo sambata ma imbrac cu rochitza roz...sa fiu ushor de recunoscut..deci dc vedeti un butoiash roz care se rostogoleshte: aia's eu!!!

Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">poze rochita Maria

Ana-Maria27+
am oMARIA!!!AMR 13sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana eu abia astept sa vad butoiashul roz! Desi la cat esti tu de faina, numai butoiash nu te-as numi....Dar in fine, tu suferi de nebunie temporara

Vaaaai ce rochita superba i-ai luat Mariei! Balesc aici pe tastatura! Super!

SUN 27+

Mergi la inceput