Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mary, daca e vreo urgenta poti sa te duci la dansa si fara programare. Eu asa am procedat, pur si simplu m-am dus si cand a iesit asistenta din cabinet am rugat-o sa o anunte pe doctora ca am venit cu o problema.M-a consultat fara nici o problema,iar la final am platit consultul.

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, multumesc frumos. acum am vazut ca si tu esti tot la ea. tie ti-a dat nr. de telefon ??? doar te intreb, sunt curioasa....ca am auzit aici pe forum de fete carora le-a dat nr. de telefon....poate mi-l da mai aproape de nastere, nu stiu ce sa zic...stiu ca pot sa ma duc si fara programare, dar acum consider ca nu am motive, doar ca m-a lasat azi greata ??? pai prima data am ajuns la ea tot fara programare si era intr-o sambata si nici program de eco nu mai avea, si totusi am gasit la receptie o tipa foarte draguta care a insistat la doamna dr. ca ma simt rau si m-a primit. Dr era in spital si a venit la cabinet sa ma vada.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

maryb, dar sanii ii simti tensionati ? urmareste celelalte semne de sarcina . Io nu am avut greturi prea mari, dar cele mai intense au fost in sapt 11.

Monica 19+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

mobriq, da, sanii sunt tot tensionati iar noaptea inca ma dor....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

fetelor, acum am vazut ca pe prima pagina la mine scrie ca sunt gravi din nou ......multumesc frumos celei care m-a trecut asa.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

mary, da , mi-a dat nr de tel...Dar si altor fete...daca intri la Nasterea la Medlife, de la subforumul "Nasterea unei stele" ai sa vezi ca mai multor fete le-a dat nr de tel.Aaaa...nu mi l-a dat de la prima intalnire, mi l-a dat cand eram prin 8 sau 9 saptamani.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

mary, da , mi-a dat nr de tel...Dar si altor fete...daca intri la Nasterea la Medlife, de la subforumul "Nasterea unei stele" ai sa vezi ca mai multor fete le-a dat nr de tel.Aaaa...nu mi l-a dat de la prima intalnire, mi l-a dat cand eram prin 8 sau 9 saptamani.

mdaaaa.......se pare ca da nr. asa cum ii vine....in fine...mai vreau sa te intreb ceva....i l-ai cerut tu sau s-a oferit sa ti-l dea ea ??? si ti l-a dat dupa ce te-ai dus cu problema aia la ea sau inainte ???.....eu oricum nu mai am de gand sa i-l cer.........

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Mary, eu am intrebat-o cum as putea lua legatura cu dansa in caz ca intervine ceva si asa mi l-a dat . Totul s-a intamplat cu o saptamana inainte sa fiu nevoita sa ajung de urgenta la dansa...Parca am avut o presimtire

Mergi la inceput

dar mi se pare aiurea din moment ce cu ea vreau sa nasc sa nu-mi dea nr....poate pana la urma o sa mi-l dea fara sa i-l mai cer eu....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

eu am intrebat-o de doua ori pana acum de nr. de telefon, e adevarat ca prima data nu mai eram gravi, doar ce pierdusem sarcina, dar am zis ca acum ca sunt gravi si sunt la ea o sa mi-l dea....a treia oara eu nu i-l mai cer....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput