Mamici de ( pepenasi de) iulie august 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vicky, cu siguranta voi apela la serviciul lor de garda daca voi avea nevoie....iar dr mea este zilnic la medlife....nu e vorba ca nu am incredere, ca din ce am auzit eu toti dr. sunt buni acolo....am intrebat cum a fost la voi cu greturile, dar nu am probleme si nu sunt stresata. Deci nu am de ce sa ma duc acum. sper sa nici nu am nevoie sa apelez la serviciul de garda al lor....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mary, ma bucur ca nu esti stresata. Eu am cam fost in ziua aia, si de aceea ziceam .

Cristina_p, eu te tin minte ca esti din Fr :). Bafta la eco si sper sa scrii la des.

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Maryb, da' la ce doctora esti la Medlife??
Cristina_p nu te-am uitat!!! Si nu am facut nici o referire la tine, pur si simplu sunt fete care au intrat la incepututl odiseei si de atunci nimic...

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana, Mikycris si-a pierdut sotul dupa ce a fost foarte bolnav. Totul s-a petrecut foarte repede, fara macar sa stie dinainte de ce boala suferea si socul a fost cu atat mai mare.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vicky mi-ai starnit pofta de a merge la gratar, nu neaparat sa mananc, ci sa stau intinsa pe o patura la soare intr-o poienita inverzita! Eh, mai e putin pana inverzesc copacii, abia astept!

Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bujo merci de raspuns...off...nu-mi pot imagina ce e in sufletul ei, sper ca-i are alaturi pe cei dragi si gandul la bb sa o faca sa razbeasca! .........

Oana
18+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Si eu is prin zona citesc da nu am scris ca am stat putin intinsa pe canapea ca am terminat papa si bine am facut ca nu m-am pus la somn ca fata nu a dormit decat o ora jumate. Asa ca mai bine ca nu am dormit ca ma chinuiam mai rau.
Mary ma bucur sa aud ca esti ok. Legat de greturi nici eu nu te pot ajuta ca la mine au durat pana pe la 16 sapt si sarcina trecuta si acuma dar uite ca Bujo de ex a patit ca tine.
Vicky si aici se poarta barbeque-ul de numa, si la botez si la nunta si la zile de nastere toti au cate un gratar din ala meserias in curte si pac fac gratar. Bine nu la padure ca la noi ca aici nu ai voie, dar in curte fiecare face gratar pt orice ocazie.
Oana asa s-a intamplat la mine ca a fost cumva coincidenta sau nu nu stiu, dar de sarcina trecuta am mai mult par si e mai inchis inainte nici nu se cunoastea.
Cristina_p tinem pumnii pt control sa fie bine.
Tecky ms mult de complimente.
Bujo ms mult de raspuns legat de masina de cusut, am sa ma documentez sa vad ce si cum.
Ella pupici de la noi.
Narcisa tu ce stai asa in umbra si spionezi?
Mai copilul asta a meu ma sperie si-a stricat programul de somn, bea tone de apa dintr-o data ea care nu se omora cu apa ci mai degraba apa era otrava si acuma mananca paine goala. Daca e facuta sandvis nu e buna da e f buna goala.
Eu ce sa mai cred???

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Anna, la noi au inceput sa inverzeasca. In wk o sa fie cald asa ca o sa facem o plimbare prin padure. Si eu abia astept sa lancezesc la soare. Aici cand da caldura o tinem intr-un picnic in fiecare wk, pana vine vara si ne mutam pe malul lacului :).

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina26, la Popa Mirela sunt la Medlife.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Mada, cred ca nici aici nu e voie, dar noi am descoperit o poiana intr-o padure si mergem acolo. E fain ca rar mai sunt si alti oameni (francezi care fac si ei gratar :)), si cand sunt ii speriem si pleaca (noi suntem in jur de 15, vorbim in romana asa ca iti dai seama :)))). In rest, in locurile "publice" poti sa faci daca ai gratar din ala cu picioare, sau orice altceva sa nu faci focu' pe jos. Bag de seama ca francezul e mai ca romanu la faza asta cu grataru :).

Vicky 27+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput