Fulguleti de nov-dec 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 6
madaluta spune:
Uitati aici pozici cu bebici si burtici, k tot v-am promis si nu am reusit pana acum sa ma tin de promisiune...Nu sunt multe si nici prea reusite..da oricum...
Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
kikineata spune:
Flore, baitza in fiecare zi, inca in cadita de bebe, acolo ne e noua confortabil si se pare la fel. Pe cap cam la 3 zile. Se intampla s amai ratam o zi din diverse motive.
Asiza, la pat ma gandesc de ceva vreme...ca acum doarme cu mine, simt ca patutul asta pliant nue confortabil, e mic, ea se suceste, mai haraie-scartaie. Oricum va fi pat de copil care se va face mai mare pe masura ce creste. Oricum patul mare e in aceeasi camera cu patutul asa ca avem varianta preferata inca la indemana.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Asizo ia zi drept, ti-au facut ochii ca la jocuri mecanice la mesajul meu..patul , patul mare, mic, patutul, patul de copil mic care se face mare...ha ha ha...ce ma rad singura, e sanatos!
kikineata spune:
Doamne Madaluta ce frumoasa esti cu burtica, dar mai ales cu Darius langa tine. Ia zi mai adoarme pe jos?
Laura13 spune:
salutari mamici!
teme restante:
pat inca nu stiu, dar as vrea unul nu prea inalt (adica chiar jos daca s-ar putea) si de latime....hmmm, tre' sa ma gandesc.
baitza zilnic, baitza nu dus pt ca ii place la nebunie si sta cate 1/2h-40 min. in cada ii pun covoras antiderapant, de la carrefour, f scump, 70 ron.
flore tare ma bucur pt voi!
dianocica asa si noi, dimineata, si acum cere singurel periuta de dinti si se spala el....el stie cum, apoi intram noi pe felie
danutz.....m-a lasat P masca. super. baietel mare mare! noi iesim obligatoriu cu jucarii, dar nu sa ne jucam cu ele....nuuu, ci sa dam la schimb copiilor carora le furam jucariile.
despre noi:
acusica acusica sparge caninul, dreapta sus, de 2 seri luam nurofen, 3ml, pt ca dormea, adica nu dormea. in rest e vesel, cand e marait il intrab unde e buba si imi arata dintisorii , dam cu dentinox si serios ca ii trece.
ne iubim mult mult, dani vine si ne imbratiseaza de picioare si vrea pupat....e atat de scump. vorbaret cat incape, deocamdata numai cuvinte rupte, nu suntem atat de inaintati ca P, sa facem propozitii. dar acusi acusi.
eu mai bine, sper sa o rezolv cu masina, azi am condus, am ajuns la birou cu mainile umede (nici cand eram cu lamaia nu eram atat de stresata), dar sunt pe drumul cel bun.
va pup pe toate
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
daphna spune:
Doamne,Madaluta....mi s-a facut pielea de gaina cand ti-am vazut burtica...pfiu...abia astept sa-ti vad fetita frumoasa..!arati f f f bine....!!!
daphna spune:
RUXANDRA,cumva mai ajungi pe la targul ala de turism???vrea si constanta o informatie....k suntem departe...greu de ajuns!
lizzy spune:
kiki, n-as spune ca fetita aceea de 2 ani era nesimtita. mai degraba 'rau educata' (cum spune o carticica despre copiii ce deseneaza peretii caselor si arunca pe jos gunoiul...) asta cu 'rau educata' a prins foarte bine la noi...
si as mai indrazni sa spun ca este neglijata. sau ca ii este neglijata educatia. nesimtita e bona, mai degraba. nu vad de ce ti-ai cerut scuze. ca i-ai vorbit fetitei, la cei 2 anisori ai ei... mare lucru nu obtii, din pacate cu o floare nu se face primavara. parintii si bona sunt cei care au un rol definitoriu.
bona are in felul ei dreptate, in colectivitate apar multe surprize... dar nu vad de ce sa se confrunte sara cu asta inainte de 3 ani... ca pana atunci nu merge la gradi... iar faptul ca are abia 1 an si ceva nu inseamna ca e mai prejos, in drepturi, fata de cei de 2-3 ani din parc. in fine, subiectele de genul asta ma agita prea mult, mai bine ma opresc...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by daphna
RUXANDRA,cumva mai ajungi pe la targul ala de turism???vrea si constanta o informatie....k suntem departe...greu de ajuns!
zi repede ca tre sa fug inspre-acolo
EDIT: am trimie PM cu nr mobil; daca vrei suna-ma ca acu plec acolo
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by asiza
Intrebare: cam cu cate numere se modifica incaltamintea copiilor pana la toamna??? Denis poarta acum 21...ce ziceti, cat va avea la toamna???
Edit ca mai am una: Cand le schimbati copiilor patuturile si ce v-ati gandit sa cumparati?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
1. nu se stie; poate fi 1 numar sau doua; da, ar fi bine sa stim de pe acum, ca sa prindem reducerile de sfarsit de sezon
2. nu le schimb patuturile, acum dorm lipite de zabrelele alea de la pat, si in toate directiile, deci sigur ar cadea; si in plus, le-am luat patuturi (de la ikea) la care se pot da jos marginile, si se pot culca in ele pana pe la 5 ani