Fulguleti de nov-dec 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata tuturor!

Flore, bursucul face baie in fiecare seara, pe cap la 2 zile. Frumoasa foc printesuca!

Teutz, multumesc! Ce mai face Alexuta?

Kikineta, si Victorila s-a lovit de cateva ori la buza, cu sange... dar n-a fost nimic grav; nici macar n-a plans prea tare. Sper ca sunteti bine!

Donia, ai niste copii superbi, iar tu esti o mamica asa cum mi-as dori sa fiu si eu!

Yagmur , ce-o fi cu insomniile astea? Zau daca mai pot dormi trei ore legate. Am ceva pitici pe creier de cand cu virozele astea :(.

Victorila mi-a aratat astazi inca un premolar, al doilea (canini nu are inca). Din fericire, asta a fost fara scandal (sau nu l-am bagat de seama, ca scandal face mereu :) ).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Desiree, wow.. ce barbat frumos ai tu pe langa casa... o sa alerge fetele dupa el
Donia, am reusit cu greu sa adorm pe la ora 23. Dar macar am mai pus si eu mana pe o carte .. azi astept stropul de cafea in votca.. daca se poate
Asiza, pai da.... daca m-ai lasat balta cu englezu' incerc si eu prin Mexic... poate Ktrinelu' are mana mai buna
Lavinia, pe cand poze cu Mihaitza? Desi eu ratez pozele
Am reusit sa vad pozele Oanei lui Dianav, Gargaritzei tunsulici si ieseanca frumoasa Iulia... si cred ca atat....
Dianocica, I LOVE YOU ... hai ca incerc si cu periutza electrica... la noi e un chin spalatul pe dinti si oricum nu reusesc
Kikineata, nu stiu ce sa zic.. Luca si-a muscat si el tare rau buza si i-am pus un pic de rivanol....
Tema zilei: acum facem dush zilnic si baitza o data la 4 zile.. nu avem cada deci il spal in scaunel
Tema zilei 2: oricum nu am loc de alt patutz.... asa ca sper sa ii cumpar pat normal cand ne relocam in capitala... sau in Mexic
Si cu asta basta.. va tzuc cu drag
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

la noi e un chin spalatul pe dinti si oricum nu reusesc
transforma-l in ceva placut. daca ii iei electrica nu te apuci sa i-o bagi in gura din start. cel mai probabil se va speria si veti avea un alt chin. da-i-o lui sa se joace cu ea. apoi arata-i butonul(eventual peste vreo 2 zile) peste inca 2 pune-i si un bob de pasta pe ea. lasa-l pe el sa preia initiativa. dimineata te vede la baie? lasa-l si pe el in usa si explica-i. uite, eu ma spal pe fata, ma spal pe dinti, acum clatesc..fac pipi..arata-i tot. daca vede la tine ,si nu cand ii arati in mod special, ci cand vede lucruri care fac parte normal din viata ta, atunci ca deveni si el interesat.

apropo de facutul chestiilor fun. acum vreo sapt cand avea febra mare la 5 dimineata si nu scazuse la nurofen (dat la 4...) am zis sa incerc sa il sterg cu un prosopel ud pe fata. nu a vrut. asa ca am luat biberonul si ne-am jucat cu el. am pus sosete in picioare si am inceput sa le dam apa din biberon. pana s-au facut fleasca. dupa care nu le-am mai scos. ne-am turnat si in cap apa, si eu si el :). si a fost f ok, i-a scazut si febra si nici nu l-am chinuit. daca nu mergea imi propusesem sa facem si o baitza impreuna, cu tot cu jucariile. nu avea rost sa il chinui, sa il tin impachetat si el sa imi urle in brate. asa ca am facut totul...fun. si a mers de minune

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, ! Sper sa nu mai trecem prin episoade de febra care nu vrea sa cedeze, dar am retinut metoda. Multumesc!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare minunatilii ,

temele din spate : dudu( dusul ) il facem zilnik seara , uneori mai scapam unul mik si in timpul zilei cand face kk si incepe sa ma innebuneasca ca tre spalat : dudu dudu dudu ..... deh ...... tot eu l-am invatat !!!

cu nr de la piciorut : noi avem ghete 22 .... sper sa nu creasca prea mult :)) .

noi suntem bine, acu e plecat la nisip, vine murdar ca de pe santier . cred ca renuntam la meseria de dr si ne facem santierist :)))

ieri a descoperit ca bunica coase cu acul ! statea pe scaunelul lui si se uita admirativ la ea cum ii cosea bubii( blugii) . apoi mi-a explikat mie : "ica, bubii, acu "

pupiciii

ma uit la oferta noua de la carefour de jucarii ....poate luam ceva ptr gradina . estem catalogus pe netus :)

pupici si o zi frumo
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

I feel good!!! Ta/na/na/na/na/na/na.....I feel good!!

Ce frumoasa/i viatza...cand ti s/a dus greatza!!!
Azi ma simt bine, se vede, da? M/am trezit la 10 si, pupata pe nas, si imbratisata...doamneee, o ora ne/am dragalit, ca in fiecare dimineata... Apoi am facut paturile, si mai nou ma ajuta la tot...apoi ne/am spalat pe fata, dinti, ne/am cremuit, ne/am rujat, ne/am parfumat...acu suntem gata de facut mancare la papusi
DIANOCICA ...si la noi totul e joc si distractie...bine, pentru unii sunt nebuna, pentru ca fac din orice o gluma, pentru ca orice face ma fascineaza, chiar si atunci cand picteaza cu mancare pe jos, sau spala acvariul cu apa din wc ...
Sa va spun...ma tot gandesc la vacanta noastra din Italia...mergem fara Alessia, si deja parca mi/e dor de ea...mi se pare muuuult o saptamana fara ea...stiu ca mama o sa aibe grija de ea, adica o sa fie spalata, mancata, dezmierdata...doar ca nimeni nu o dragaleste asa ca mine, nimeni nu se prosteste cu ea asa cum ma prostesc eu , de rade pana sughite, nimeni nu/i " mami ei"...putin trista din cauza asta, doar ca , pe de alta parte, sincer, am nevoie de cateva zile de relaxare, mai ales ca sunt singurele de anul asta...
Ma duc sa fac papa, ca mor papusile de foame...va tzuc...

7+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

revenim cu stiri din front ! P venit f trist de afara : bunica a uitat jucariile de nisip iar copii aveau jucarii si el nu . a primit de la unbaietel ... dar cand a plecat a inceput jaleaaaaaaaaaaaaaa ......a venit tzuparat si trist ! tre sa pregatesc ptr bunica un rucsac de jucarii :)))))))))))

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ce faza: azi a fost de servici Nasul baietilor; adica iesit cu conu in parc, hranit conu, dus apoi dupa Matei si recuperat de la gradinita. Si, la un moment dat, ma suna mamica unei colege de gradinita.. era tare agitata: "Auzi, Ruxandra eu sunt pe drum, la stop la xxx si l-am vazut pe Grigore dus in carutz de un barbat tanar.. e o.k.?" Era gata, gata sa sara pe respectivul sa-mi salveze copchilul, draga de ea.

Flore, esti ca o acadea.

Danita.. off, saracul P.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetele mele, Garga e bine, papa si e OK. Se apre ca s-a lovit la barba si cu dintii s-a lovit in buzica.
Ieri in parc era o fetita de 3 ani cu buza de sus lovita rau si as o lua pe Sara de mana, radea la ea, se dadeau in leagan isi zambeau, se strambau una la alta si-si faceau cu ochiu'. Sara trage la copiii mai mari decat ea. Mai era o mamica cica dintii efectiv i-au perforat buza, trecusera pe partea cealalta din interior spre exterior. Nebunie curata!

Azi o fetita de vreo 2 ani a impins-o ba sa-i ia jucarii, ba sa-i strice castelele...a cazut pe spate, chiar dc eram cu mana pe ea asa tare a impins-o,nu s-a lovit dar s-a speriat. Era cu bona care a certat-o putin..fetita din nou la Sara frate parca avea magnet...bona la barfa tata ce grija de copil...m-am enervat asa rau imi venea sa plang, stiu ciudat dar pt. prima data a lovit-o cineva...am certat-o si i-am zis ca e nesimtita....a sarit atunci bona...a zis ca o sa vad io in colectivitate cum e, ca asa fac toti si ca sa n-o fac nesimtita...si i-am zis ca ea e ca tb sa aiba grija de copil...la plecare mi-am cerut scuze, asa am simtit ca am reactionat prost dar i-am zis ca io sper ca Sara sa nu faca asa niciodata. Mai si dc o vedeati pe Garga cum ii intindea din jucariile ei. Naspa cu parinti/bone care vin si nu se uita deloc la copilul aflat in grija...sa nu-si faca rau lui dar si altora.

Altfel bine sanatoase si tot degustam retete facute de mami. V-am zis ca tremura cand vede masline si geme de placere cand papa?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Flore: fericito..asa repede ai scapat de greturi???super..pe mine m-au tinut pana pe la 12 saptamani....
Despre baitza..facem in fiecare seara, dar nu stiu dc e spalat sau joaca.E cel mai placut joc al lui...nu-l putem priva de asa ceva...Mor de dragul lui mai ales cand vad k ia buretele si se spala singur....si apoi aplauda...K asa ma facut noi cand a facut el prima data asta...

Deea: noi am luat antiderapant din praktiker, din raionul de bai..Au acolo diferite modele si forme, cu preturi intre 15-50 lei.In carrefour, la raiounul de copii costa 70...Noi am luat la 15 lei si are si pernutza....

Asiza: of..mare problema cu patul mare...
noi suntem in dileme, caci vrem sa mobilam o camera pt 2 copii...Nici nu stim cum sa facem: pat etajat/ canapea extensibila/
pat cu sertar din care sa se mai traga un pat/ pat de 2 pers...habar n-avem cum sa facem...
Toata chestia depinde si de spatiu..la noi e cam mic..3,60/2,70m...
de cateva luni bune tot cautam modele, proiecte, idei..da nimic...

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput