Fulguleti de nov-dec 2006 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
dani74, in carrefour, pampers nr 6, jumbo pack (care jumbo pack nu e ca la voi la cutie, sunt ambalati in punga, iar numarul de bucati descreste in functie de marime..) - 50.19 ron (10 lire adicatelea.. in jur de 50 de bucati, nu stiu exact). ar mai fi de precizat ca sunt diferiti fata de ai vostri, numai nr 6 e stretch (cu caterpillar, adica exact cum sunt toti la voi), au banda din aia cu gel pe mijloc, dar miroase altfel decat la ai vostri, deci banuiesc ca nu-i chiar aceeasi chestie.. si daca nu planuiesti sa stai o suta de ani, la modul cel mai sincer, eu mi-as lua pampersii cu mine :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
lizzy spune:
incredibil! miracolele se tin lant! am reusit, in premiera, sa-l adorm la pranz fara carut! a durat 1 min! sunt in extaz! s-a obisnuit cu mine seara de seara in patul mare din camera lui suficient cat sa accepte nani si ziua, fara senzatia de leganat! vai, cat de simplu e acum... ce diferenta... parfum, nu alta!
donia, ai dreptate, sunt mai relaxata pt ca a mai crescut (marc). stiu, din proprie experienta (ca si tine de altfel) ca odata cu trecerea timpului unele lucruri sunt mai usor de depasit, atat pt ei, cat si pt noi (boli, conflicte, bariere de comnicare etc). zic unele. pt ca cele noi care apar pe parcurs sunt... noi... sti tu la ce ma refer... dar cel putin in privinta sanatatii, stiu ca va fi tot mai usor pt toti. deja simt diferenta, la 1an si 3 luni fata de 1an. dovada e faptul ca si o tzara bolnavi, tot dorm de rup paturile :)) doar prima noapte a fost alba, in rest totul merge ca uns!
yagmur, iti imprumut umidificatorul sa vezi daca-i mai bine?
saptamana trecuta (sambata) cazusem la pat, ti-am scris... am luat urjent 2 pastile de biseptol (biseptrim mai precis), de 2 ori/zi si fervex cat am putut duce. duminica eram deja in putere, luni eram ca nou-noutza!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
kikineata spune:
Mey Donia esti super simpatica am ras am ras si iar am ras...vroiam sa te iau la femeie fatala dar am zis ca iar ma certi...deci draga mea draga...io ti cred tari di tat...dar..am vrut doar sa zic senzatia mea, trairirea (iesirea din pepeni) pe care am avut-o prima data cand un alt copil a impins-o pe Garga...si cum furia mea crestea domle vazand cu ochii, cand bona mama masii nu facu nik sa opreasca chestiunea...acu pricepusi cum e cu reactiunea??
Deci inteleg perfect ce zici, teoretic ai dreptate 50%, mi-esti draga de nu mai pot dar io nu plec de-acolo poti sa ma si bati...vreau sa o invat pe Sara sa lupte pt. drepturile si demnitatea ei. Vorbe cam mari pt. un lucru mic, dar na ...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Laura13 spune:
repet anuntul: mamici din iasi (inclusiv iulia-stefy, esti bine venita, daca vrei), maine, la 11 ora noua (10 ora veche) in parcul expozitiei, in fata la vanatorul, la locurile de joaca. lavinia nu se stie daca vine (e bolnava azi) si lorym e bolnava, in rest toata gasca prezenta!!!! nu lipsiti nemotivat!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Shineva sa-i explice la femeia fatala c-am inteles...am inteles sa traiti...deci asta a fost ce-am trait prima data, data viitoare voi fi mai blanda si din ce in ce mai inteleapta...intelegi??? io am inteles si stiu exact si stiam ce vrei tu sa explici...si promit ca nu se va mai intampla...jur pe rosu...pe bune ca o sa-ti zic si ce se va intampla mai tarziu sa vedem dc evoluez sau ba...
E ca si cu mucii sau cu raceala, prima data esti panicata rau rau rau, apoi zici ca faci fata, apoi face parte din cotidian, intelegi?
Donia spune:
kikineata, imi pare rau ca povestind despre mine si gandurile mele am reusit sa te ofensez pe tine... si posibil si pe altii. Va cer scuze tuturor.
In spiritul asta prefer sa imi sterg postarile si promit ca nu va mai inoportunez pe temele astea... mi-e penibil sa ma dau drept femeia perfecta... desi va spun ca nu ma rusinez de faptul ca mi-ar placea sa fiu parintele perfect si fac tot ce pot eu pentru asta... nu o fac pentru mine si pentru placerea mea, ci pentru binele copiilor mei.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
as vrea si eu o gura de cafea...,de trei zile nu mai servesc...,nu mai pot s-o beau efectiv...,mi se face rau...,dar o amandina nu refuz,chiar si pe stomacul gol...
sant putin in ton cu discutia despre conflicte la groapa de nisip...,acum doua zile doi copii de vreo 6 ani veneau in fuga spre a mea in timp ce a mea fugea spre ei...,prea tarziu sa ii formeze un culoar asa ca mi-au luat-o pe sus...,sau ciocnit si normal ca a mea a fost singura accidentata...,prima reactie a fost sa-i dau cap in cap...,m-am dus la Crinuta am luat-o in brate,am pupat-o si mi-am vazut de treaba...
stand cu bubu in brate una dintre "agresoare" vine si-mi spune "iarta-ma,n-am vrut s-o daram"...,in momentul ala am simtit ca mor de drag...,mi-am retras toate cuvintele spuse in gandsi mi-am cerut si scuze...,tot in gand
as fi putut sa-i spun verde in fata ce simteam in acel moment,dar sincer,nu vreau ca vreodata Crinuta sa auda ce cuvinte urate foloseste mama...sau tata...,cum as putea sa-i mai spun ei ca acele cuvinte nu sant ok,daca ea le aude direct de la mine...
nu va mai spun ce discutii avem in masina,cand il mai apuca pe Claudiu nervii si-si da drumul la gura...,de acum chiar trebuie sa ne abtinem...,asta daca nu cumva vrem surprize...
parca vad un parinte vizibil rusinat cand copilul lui a scos un "mitzit-o"...,adica nesimtit-o...,mama incearca sa se scuze...,"nu stiu de unde a auzit,ca la noi in casa nu se vorbeste asa..."...,trec cateva ore...,mama tipa la tata spunandu-i"nesimtitu-le"...
Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
kikineata, imi pare rau ca povestind despre mine si gandurile mele am reusit sa te ofensez pe tine... si posibil si pe altii.
In spiritul asta prefer sa imi sterg postarile si promit ca nu va mai inoportunez pe temele astea... mi-e penibil sa ma dau drept femeia perfecta...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
sper ca nu vorbesti serios...
crede-ma ca eu am invatat f mult din postarile tale...si daca sa zicem ofensezi 51% din mamici,jur ca merita sa scrii pentru celelelte 49%...
de ceva vreme abia daca mai reusesc sa deschid calc...,de citit pe forum o fac numai in diagonala...,dar unele mesaje le citesc cu f mare interes indiferent cat de lungi ar fi ele si aici le includ si pe ale tale...
Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
se pare ca ai vorbit serios...
aveam chef sa vorbesc cu voi,sa va pove ce mi-am propus,cum mai santem...
Kikineata,
"shineva sa-i explice la femeia fatala..."
ai fost f rautacioasa...
Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006
kikineata spune:
Bun, am dat cu bata-n balta...ai inteles gresit...cum e? Eu imi cer scuze dar nu la asta m-am referit. Imi pare rau din toata inima...credeam ca glumesti. Tare urat se mai interpreteaza postarile astea, nu se vede fata omului, tonul vorbelor.