Fulguleti de nov-dec 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

vroiam sa va invit la un ness cu lapte...dar, este cam tarziu....asa ca, hai la un iaurt....

kikineata dupa incident, mi-a parut rau ca l-am facut cretin, dar cand am vazut cum piciorul lui o "indoaie" pe ana de la genunchi, plus furia cu care a lovit....am zis ca il zvarl si pe el si pe ma-sa......

chris de ce nu incerci sa-i dai un ceai din mai multe plante, printre care si menta? eu, de exemplu, ii dau anei ceai baby : fructe de fenicul, fructe de chimion, fructe de coriandru, menta, musetel.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Ajuns si la Kidex, in sfarsit tinde spre bine... acu e in pavilionul central si organizat mai bine si mai cu cap. Plus ca mult mai aerisit fata de aglomeratia de la Baby-expo. E drept ca-s mai putin expozanti.. dar a venit si Mustela!
pfu ce bine..cred ca azi ajungem si noi. auzi, tot harmalaie e? ca il iau si pe d si trebuie sa ma pregatesc...

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Mamicilor,am si eu o intrebare ,care faceti baita la bebei in cada mare,le puneti ceva dedesubt,ca am incercat sa-l bag dar aluneca tare si nu ar sta numai in fundulet.........revin

Mie mi-e cam teama cu cada mare din motive de igiena.... adica eu o spal, o dezinfectez, dar sunt microbi care tot scapa si atunci punem cadita in cada mare....inca, dar nu stiu pentru cata vreme. Am vazut la cumatra mea ca ii pune un prosop mare pe fundul cazii si nu mai aluneca. Poate iti e de folos.... eu inca nu mi-am facut curaj s-o bag in cada.... sper sa-mi fac. Baita placuta.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

RUXANDRA,pfiuuu.....te-am scapat cu kidexul....
glumesc........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianocica nu-i asa ca faci un pachet si pt iasi? cu jucarii "eftine"? serios vorbind acum, daca vezi ceva super fain, nu f mare ca si dimensiuni sa nu te chinui.....am conexul la mine.
diaree noi am avut. horror. dupa regim f strict o sapt (fara lapte, numai orez+mar copt+morcov fiert+carne de pui fiarta (fara zeama de carne, fara gluten, fara, fara, fara) am descoperit ca avea copilul o candidoza la stomac si puteam sa il tin eu pe regim mult si bine. asa ca am dat tratament (nu mai stiu ce....niste pastilute) si a trecut. asa ca zic si eu....in caz de diaree....bagati analize si sa va vada dc. a! la noi se schimbase si mirosul, era groaznic.
chris nici dani nu bea ceai. cand cu diareea l-am mai vrajit pt ca ii dadeam cu pahar mare, frumos colorat, fara pai, si ii placea sa bea asa din pahar si mai lua cate o gurita. in rest.....
dianarus iar mai??? tare tare rau imi pare de voi, ma gandesc la voi si multa multa sanatate!!!! pt tuse eurespal, pt tuse neproductiva noi am luat humex (oricum eurespalul il vomita), care humex e bun si dulce.

trec si eu again la treaba.

va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
flore baitza facem zilnic. acuma...ma scuzati ca va zic ceva de tv... da' ce pisici rau ii face acum si nu i-a facut cand avea 1 sapt-2-3-5. adica cand era mai mic as zice ca era mai nasol sapunul zilnic pt el. acum..la cum vine din parc..cu nisip si-n pampersi...ma scuzati...da' cum sa nu-l spal? stii vorba aia, decat sa-l spal mai bine il schimb poate doar varianta asta

Nu stiu ce sa zic,.... fiecare face ce crede ca e mai bine pentru copilul lui. Eu am mai citit si eu pe ici pe colo, dar baie zilnica dupa un an nu mai recomanda nimeni. La spalatul cu sapun, chiar pentru bebei se indeparteaza un strat care protejeaza pielea si se recomanda baia saptamanala. Noi ne spalam seara de seara pe dintisori, fundulet si piciorute, dar baie generala facem saptamanal.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

..pt.ca ana doarme.....ma "bantuie" o intrebare pt mamicile de peste mari si tari (strainatate): IN CE LIMBA VORBESC/ vor vorbi COPIII VOSTRI, IN LIMBA ROMANA SAU IN LIMBA DIN TARA IN CARE SUNTETI ACUM? ...este o intrebare cu raspuns facultativ, asa ca...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
apropo de facutul chestiilor fun. acum vreo sapt cand avea febra mare la 5 dimineata si nu scazuse la nurofen (dat la 4...) am zis sa incerc sa il sterg cu un prosopel ud pe fata. nu a vrut. asa ca am luat biberonul si ne-am jucat cu el. am pus sosete in picioare si am inceput sa le dam apa din biberon. pana s-au facut fleasca. dupa care nu le-am mai scos. ne-am turnat si in cap apa, si eu si el :). si a fost f ok, i-a scazut si febra si nici nu l-am chinuit. daca nu mergea imi propusesem sa facem si o baitza impreuna, cu tot cu jucariile. nu avea rost sa il chinui, sa il tin impachetat si el sa imi urle in brate. asa ca am facut totul...fun. si a mers de minune

Bey Dianocica, da ce fata desteapta esti... pe cuvant ca eu nu m-am gandit ca as putea s-o "impachetez" asa.... foarte buna ideea. Multumim. Speram sa nu mai avem nevoie, dar ideea e traznet.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

la noi situatia e cam asa: dupa fiecare scutec facem dus, nu mai tine figura cu chiuveta, atarna prea mult la cantar si nu o mai pot tine.

in fiecare seara cica facem baie. adica: sta in cada-avem covoras antiderapant de la ikea, f bune ventuzele, chiar daca el e cam tern, si nu se aseaza in fund nici de frica, sta in picioare. las sa curga apa pana ii ajunge sub genunchi, se joaca vreo 15-20 de minute, apoi incepem un dus generalizat, nu doar pe partile intime, ca in timpul zilei. iar pe cap o spal cam de 2 ori pe saptamana.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
vizitat homeopat. stiati ca in timpul trat cu homeopate (si chamomila si oscilo, adica) nu se da menta, ciocolata..si mai era ceva..tre sa caut. era simpatica dr, a zis ca, cu copiii din ziua de azi, homeopatia o sa moara pt ca se bazeaza pe studiul copilului, pe ce cere corpul lui. baga mana in borcanul cu sare si mananca, sau vrea numai grasimea de pe carne. astea sunt semne ca ii trebuie 'ceva', corpul lui ii spune ca are o lipsa de 'ceva' si el o cauta si o gaseste in..ciocolata, sa zicem. ori un copil care nu are acces la nimic...se exprima mult mai greu atunci cand are nevoie de ceva, neavand unde sa-l gaseasca. ceea ce ma duce cu gandul la ce tocmai zicea madaluta. pai daca el vrea lapte, lasa-l sa bea lapte. inseamna ca asta ii cere corpul lui, are nevoie de ceva din acel lapte sau nu are nevoie de nimic altceva decat laptele. daca tu i-l iei, nu faci decat sa distrugi prima linie de aparare a corpului. la fel ca si cu antitermicele la 38. plus ca mai e ceva: nu vreau sa-ti infig cuie in inima aiurea, dar o diaree poate fi si de la paraziti intestinali (ca tot sunt documentata..). poti sa ii dai regim cat vrei tu, nu faci decat sa il chinui pe el si atat.de rezolvat nu rezolvi nimic. si mai pot fi sute de alte afectiuni manifestate prin asta. pana nu il vede un medic, eu nu l-as trata cu nimic 'dupa ureche'.

Pai ce sa inteleg...k tb sa le permitem sa manane tot ce ar vrea ei?
Darius ar fi campion la mancat lucruri interzise...
Cat despre vizita la medic si posibilele afectiuni ce au k simptomatologie diareia ai perfecta dreptate..chiar voi mergemai ales k noua pediatra merge mai mult pe homeopatie...
Pana acum n-am luat in serios asta caci el de obicei are scaunul mai moale din cauza k manca foarte ciudat..adica lapte dupa compot, compot dupa iaurt ,bea suc de la 3-4 portocale odata...k de..daca baitul cere...ma-sa trebuie sa-i dea...
Sper totusi sa nu fie nimic grav, dar pt a vedea asta tb sa-i fac coprocultura nu?

Madalina32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput