Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu stiu cine semneaza Nov-Dec 2008, dar in mare parte are dreptate.(zic in mare parte, pentru ca nu stiu sa fie normalul chiar atat de mic, dar fata poate o stii)

Asa ca, luati fiecare cat luati, daca aveti indicatie data de medic.

Iar cu panicile, oricum le avem, ca orice gravida, nu trebuie sa le mai insamanteze nimeni.
Ce-am zis eu, a fost despre ce stiu din experienta si invatatura proprie.
Presupun ca opiniile se respecta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

Ei, acum cel putin stim cum stam. Voi lua si eu de maine sau din seara asta o capsula de 1 mg acid folic. Banuiesc ca nu are importanta momentul din zi in care il iau.

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

sper ca nu incep si aici supararile....va rog frumos....

deci....si eu stiu ca doza zilnica recomandata de acid folic este de 0.4 mg, dar daca se ia mai mult nu e nici o problema ca surplusul se elimina prin urina. Eu iau de 5 mg pentru ca auzisem ca nu se va mai fabrica din asta de 5mg si mi-am cumparat atunci mai multe cutii. Acum fiecare ia cum i-a spus si dr....o pastila de 1 mg sau 5 pastile de 1 mg.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Aaa, uite cine era! MAV

Da, Ralu, poti lua, desi ar trebui recondat totusi de medic.

Mergi la inceput

estyanda, deci le-ai venit de hac greturilor....foarte bine, cu bananute zici ??? nasol cu naveta de 20 km zilnic....mai scrie repede inca vreo 5 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele imediat.

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Cine s-a suparat pe aici?
Este vreo fata mai sensibila, ca sa stiu cum vorbesc?

Intreb eu, pentru ca am scris destul de mult astazi, asa ca, poate am suparat eu. Si daca am fost regret anticipat.

Mergi la inceput

miria, nu ai suparat pe nimeni ...doar ca mi s-a parut ca exista o discutie in contradictoriu cu acidul folic si cu elevitul...

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Aaa, uite cine era! MAV

Da, , poti lua, desi ar trebui recondat totusi de medic.

Deci sa mai astept, zici tu. Asa zice si sotul meu ... Repet insa, ma inebuneste asteptarea pana la eco!! Noroc cu voi, burticilor!

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Spriridus am spus de Utrogestan, sa se ia in cazul in care fetele care au descoperit ca sunt gravi. nu au facut un test care sa masoare valoarea progesteronului. Asa cum bine a scris o gravidita de-a noastra (nu mai retin care) progesteronul ajuta la fixarea sarcinii si se ia in primul trimestru. Doza poate varia. Eu iau 1 tb. de trei ori pe zi. Poate daca luam de cand am aflat ca sunt gravida, nu imi mai descoperea la 4 sapt. hematom si decolare de embrion .
Fetelor, acidul folic, se pare ca si acesta variaza in opiniile medicilor (doza). De exemplu, eu iau 1 tb. de 1 mg de trei ori pe zi. mai iau si Omega 3 cu acid folic pt. ca am colesterolul marit (desi sunt slaba). Altecva nu mi-a dat dr. deocamdata. Maine ma duc sa iau rezultatele analizelor. Cele care sunt gata abia sapt. viitoare sunt cele continute de Complexul TORCH.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

miria_cristina, dupa cum ai observat singura, am scris cine sunt cand am folosit userul comun pt a da un raspuns si imi asum ceea ce am afirmat. Nu am chef de cearta si nici motiv. Vad ca esti deja mamica (ai mai trecut printr-o sarcina, ai experienta) si mamica sunt si eu! Mai mult, asta este a patra mea sarcina (doua le-am pierdut) si am citit o gramada de info (in carti, reviste si pe net) de fiecare data cand am fost graviduta. Decat sa scriu o informatie gresita, mai bine tac.
Nu e nicio problema ca tu si alte gravide luati acid folic cate 5mg/zi. Dar am vazut ca s-a stranit panica inutil in randul celor care au luat doar 1mg/zi si nu mi se pare corect, de aceea am intervenit, ok? Pace, da?

8+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput