Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
diana21 spune:
quote:
Fetelor, in special cele care au trecut deja prin una sau mai multe sarcini, cum facem cu epilatul in timpul sarcinii? In special axila si inghinal??? Am inteles ca nu e bine sa ne provocam dureri, ca dau contractii si e risc pentru bebe. Cum e de fapt?? Ca doar vine vara si nici lama nu vreau sa folosesc...
Eu deja folosesc lama, data trecuta, prin luna a patra, m-au apucat niste contractii la cosmetica, de am zis ca si nasc acolo.
Fetelor, multumesc pentru pupici, deja ma simt mai bine azi! Ieri am fost atat de suparata si am trecut prin atatea stari, incat, spre seara ma dureau destul de tare burta si capul! Nu stiu cat a fost neincredere cat instinctul ala...cert e ca am simtit ca nu pot merge acasa fara sa fac inca o eco. Sunt curioasa cum sa decurga intalnirea cu Nayel pt. ca suntem hotarati sa mergem dupa-amiaza la el cu ecografia de la Medlife...sa ne dea explicatii! Sper sa fiu calma...
Miruna, ce mai faci? Imi pare tara rau ca esti hotarata sa faci chiuretaj joi...eu as mai astepta cateva zile, sincer iti spun! In orice caz, sunt alaturi de tine si, cand o sa te simti mai bine, te astept pe mess sa vorbim. Te pup cu mult, mult drag!!!
Dialoguri strumfesti
voicu_bebi spune:
mav da sunt mai linistita si sunt mai bine din totate punctele de vedere ...ce pot sa iti zic doar ca ieri am fost la dr.. si mi-a zis ca a fost sarcina dar a fost foarte mica si ca s-a eliminat prin ciclu ...si ma bucur mult ca pot ramane gravi luna asta ,ca de asta ma temam ca nu vom putea sa facem fufu luna asta sa raman gravi dar ma bucur ca totul este bine pana la urma, si sper sa fiu si eu mamica de decembrie..in seara asta avem program artistic ca de altfel si in weekend
Anca..
diana21 spune:
voicu_bebi, iti tin pumnii! sa te ajute Dumnezeu sa ai un pui mic cat mai repede!!!
Dialoguri strumfesti
miria_cristina spune:
Intotdeauna vor exista pareri pro si contra.
Da, puteti da o cautare pe google, scrieti Elevit - Materna. Asa poate va veti lamuri nitel.
Se dau vitamine inainte de sarcina, precum si acid folic si vit. E, dar in momentul cand ai ramas, medicatia se rescrie. Nu mai iei la fel. In primul trimestru de sarcina se iau vitamine si medicamente care sunt necesare fixarii placentei si embrionului, din trimestrul 2 se mai introduc si altele.
Acidul folic se ia, chiar inainte de sarcina cu 2-3 luni, 5 mg/zi. la fel si vit. E si vit. B.
NU SE IA DELOC VIT. A.
Unii doctori, in doze mici o lasa, altii nu.
Fireste, ca doctorul la care esti este unul in care ai incredere, ca asa trebie sa fie.
Dar daca procentul medicilor care prescriu medicamentele, cam asa cum am explicat eu, este mai mare, eu tind sa fac ca ei.
Repet, este o parere langa altele. Nu trebuie sa fie gresit.
Ce am mai aflat in timp de la medici este ca multimineralele cu vitamine sunt bune doar in cateva cazuri. Pentru ca ele au cate un mg-ramaj din fiecare element, iar organismul nostru nu are nevoie exact de gramajele lor. Adica, la mine poate Ca este mai mic, fata de Zn, iar daca iau la gramada imi creste si Zn si nu e bine.
Asa ca, se dau toate doar in cazuri de convalescenta, sarcina, efort.....cand organismul este solicitat mai mult si, deci, isi consuma rezervele.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
spiridusul spune:
Cu epilatul... cred ca face fiecare cum rezista.
eu una, sunt pro lama, dar am avut prietena care s-au epilat cu ceara pana in luna 9.
aduk s-au epilat cu ceara pt nastere...
io nuuu, lasa, ca lama nu doare
spiridusul spune:
Miria cristina, eu il ridic pe spridus mic de zeci de ori intr-o zi.
si are cam 9 kg.
uneori trebuie sa il ridic cu tot cu carut.
ma doar burtica, e drept.... de ex cand il ridic sa urcam in autobuz.... ca ma rama undeva sa bat orasul...
miria_cristina spune:
DIANA - Poate n-ar trebui sa te mai duci maine la dr. ala sa nu-ti faci nervi si sa te mai doara burtica. Orice efort si nerv ii poate face rau bebitului.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
maryb spune:
mie dr. mea mi-a zis sa continui cu acidul folic. Nici macar utrogestan nu mai trebuie sa pun ca in urma analizei, valoarea progesteronului este in limite pentru trimestrul I de sarcina. Asa ca mai am o pastila de utrogestan si apoi le las.
maryb 8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
leeloo5979 spune:
Care dintre voi iau Elevit? Incep sa ma ingrijorez si sa intru la idei!
Leeloo
6 +
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
spiridusul spune:
voicu_bebi te admir enorm pt faptul ca ai gasit puterea de a merge mai departe.
esti o persoana ff. puternica, bravo, si multa bafta