Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
siminica spune:
buna dimineata!
felicitari pentru noile mamici! sa fie cu bine si cu multa bucurie!
am citit ca din pacate sunt cateva dintre voi care au racit.
imi dau si eu cu parerea din ce am auzit din dreapta si din stanga.....incercati sa nu luati nici un fel de medicament. nici macar o aspirina! nimic! daca devine grav si cu temperatura mare, consultati medicul si el va sti ce sa va recomande. si chiar dupa aia cititi bine prospectul si interesati-va daca e ok.
nu e paranoia, dar cred ca medicamentele in perioada asta sunt cele mai periculoase.
va urez la toate sanatate
simina
siminica spune:
am uitat...
nu uitati sa va hidratati cat mai mult.
in anglia NU sunt recomandate prea multe ceaiuri de plante pe zi. ce m-a mirat, ceaiul de musetel nu mai mult de o cana pe zi (????)
ceaiul de tei e ok
mierea, lamaie...si mai ales multa, multa odihna (daca se poate)
toate cele bune
simina
Maria_K spune:
ralu 23 sunt foarte multe plante interzise si plante nerecomandate (trebuie utilizate cu prudenta). cel mai usor, dai un search pe google
nici cel de menta sau musetel nu e recomandat.
eu iti recomand ceai de lamaie (tai lamaia si o fierbi 5-10 min. daca vrei pui si zahar)
Maria, mamica
5+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"
i_fotache spune:
[quote]Originally posted by ginye55
i_fotache hai mai repede cu vestea buna! Un test de sarcina nu ai facut? Tinem pumnii!
[Saru'manutza, numai ca eu cred ca e inca prea devreme de tet. Am facut niste calcule, uite aici, http://www.emedonline.ro/calculator+index.htm
si mi-a iesit ca data primului Cm lipsa 24.03.2008, iar data la care se va vedea pe test 05.04.2008. Asa ca azi, fiind abia 27.03.2008...imi e teama sa nu fie prea devreme.
Oricum,de ieri, am cam inceput sa fiu sensibila si la mirosuri. Ieri dupa-amiaza, am zis ca poate cine stie...de la sticletii din capu meu...am halucinatii olfactive. Dar si azi din am sintit f puternic toate parfumurile, toate mirosurile...
Dar nici pana pe 5, parca nu mai am rabdare...va dati seama, inca o sapt...![]()
Sincer nu stiu ce sa fac!
Si in plus, ma confuzeaza si toate site-urile astea...in unele calculeaza de la prima zi a UM ...deci dupa calculele lor, sunt cam in 4 sapt...altii dupa data probabila a conceptiei...iar aici sunt in aproape 3 sapt.... Deja ma doare capu si nu mai stiu ce sa cred si unde pot sa citesc sa stiu si eu clar ce simtome sau ce trebuie sa fac conform cu nr de sapt.
Pupicei la toate burticile si o ziulica usoara si fara "boboci"
ralu23 spune:
multumesc frumos pentru raspunsuri; azi am baut doua cani de ceai de frucxte de padure (pliculete), ca vreau caldut la gatul meu
sper sa fie din plantele "bune"; ma duc sa caut

S6
ralu23 spune:
m-am lamurit! mai bine fara ceaiuri pe perioad sarcinii! sunt atatea interzise si contraindicate, incat voi face ceai de lamaie indulcit cu miere. Abia astept sa ajung acasa ![]()
S6
cata_myky spune:
neata.deci fara ceai de fructe de padure? si eu il beau in fiecare dimineata.hmm. fetelor am o intrebare:e posibil sa se vada burta asa de bine la 2 luni? azi dimineata la birou o colega m-a intrebat daca sunt
sau m-am
.ca am o burtaaaaaaaaaaaaa!
voi ce ziceti? m-am ingrasat sau nu?nu a, un cintar sa ma cintaresc dar inainte de sarcina cred ca aveam vreo 39-40 de kg(150 cm)
[GRAVI]8+
siminica spune:
si la mine cred ca "burtica se vede"
nu m-am ingrasat (port aceleasi haine) poate am luat 1kg, dar nu mai mult
dar burta are o alta forma. nu cred ca turul taliei e mai mare, dar parca e asezata altfel. si o simt altfel. de exemplu, nu mai pot sa-mi "sug" burta.
altfel, o colega de birou a venit la mine sa ma intrebe daca sunt insarcinata cand de abia facusem primul test. nu am putut sa o mint.
mi-a zis ca se vedea pe fata mea...
cata_myky spune:
eu m-am latit in solduri,si pantalonii ma cam string la burta
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cata_myky&year=2008&month=11&day=2&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cata_myky&year=2008&month=11&day=2&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Cata_miki, sa stii ca si eu o ditai burtica, nu exagerez! Data trecuta, de-abia prin luna a patra aratam asa...Nu imi mai pot inchide blugii de vreo saptamana deja! Bine, dar la mine e a doua sarcina si am citit undeva ca muschii abdominali sunt mai elasitci acum, asa ca burtica ap[are mult mai repede.
Dialoguri strumfesti