Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

buna seara fetelor
sunt insarcinata 6 sapt si cateva zile si tusesc f tare! ce imi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

laurasv eu zic sa iei miere de albine si propolis, stiu ca reduc inflamarea cailor respiratorii. oricum orice iei sa fie produs natural si sa nu aiba contraindicatii in sarcina.
sanatate

Maria, mamica 5+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau fetelor

Deci Data probabila a nasterii va fi 30 Noiembrie..asa ca sa ma treceti in listuta..
Si eu am inceput sa iau acid folic.. si acum ma gandeam daca sa merg la un echo..ca la Mirela Popa am abia in 23 aprilie programare..
Mai vad io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata eu sunt treaza de la 5 si iar m-au luat greturile..of..azi la prinz sunt la eco si sper sa am vesti bune! Burta creste si iar creste si tare as vrea sa am un cintar sa stiu si eu cum mai stau!

Bia
bebe mic 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna ziua!in primul rand felicitari tuturor gravidutelor sa aveti bebici frumosi si sanatosi!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi !!!
Am avut ultima menstruatie pe 20 feb, deci teoretic as fi in saptamana5; 2 teste de sarcina pozitive, HCG efectuat ieri se incadra in saptamana 5 conform laboratorului.
Am fost la 2 medici diferiti la interval de 24 ore: primul mi-a zis ca se vede ceva ce seamana cu un embrion pe ovarul stang si s-a pus problema unei sarcini extrauterine, dar totusi se vedea si un punctulet pe uter iar endometrul era ingrosat; cel de-al 2 lea medic a vazut aceleasi modificari la nivelul uterului insa pe nici unul din ovare nu a vazut absolut nimic.
ce ma sfatuiti sa fac? sa mai cer o parere? miercurea viitoare sunt chemata din nou la control de catre primul medic sa vada daca exista vreo evolutie...daca a fost extrauterina pe ovar se poate sa fi migrat in 24 ore ? ne dorim f mult un bebe si suntem foarte ingrijorati in acest moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata!
aseara m-am certat cu sotul meu :( si cam dupa o ora a inceput sa ma doara burta (nu tare) . am luat un no-spa si m-am asezat in pat. azi dimi nu ma mai doare, dar mi-e totusi frica... :(
nu stiu de ce-i apuca pe "cocosii" astia sa-si pretinda suprematia tocmai in momente de astea???!!!

Maria, mamica 5+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Neatza,

Multumesc mult pentru primirea calduroasa!
Si eu va urez sarcini usoare si bebici sanatosi!

maryb - da.. e interesant (si usor de retinut )
Maria_K - poti sa iei de la farmacie siropuri homeopate. Eu in timpul sarcinii numai asa m-am tratat (Stodal e pentru tuse). E adevarat - sint scumpe... Eu cum simteam ca ma ia raceala sau gitul, nasul... luam oscillococcinum si paragirppe. Oscillo se poate lua oricum si preventiv o data pe saptamina. Acum bine ar fi sa intrebi medicul.

Dani 4+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

neata burtici!
am racit! am dardait bine acum 3 zile cand a fost frigul ala mare
acum ma doare gatul si stau pe ceaiuri
stiti cumva daca exista ceaiuri contraindicate in sarcina?
si o zi excelenta!

S6

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loren@

Neata eu sunt treaza de la 5 si iar m-au luat greturile..of..azi la prinz sunt la eco si sper sa am vesti bune! Burta creste si iar creste si tare as vrea sa am un cintar sa stiu si eu cum mai stau!

Bia
bebe mic 8+

tinem pumnii la eco! sa ne dai vesti bune!

S6

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laurasv

buna seara fetelor
sunt insarcinata 6 sapt si cateva zile si tusesc f tare! ce imi recomandati?

subscriu si eu la miere si alte produse naturale. Sanatate multa!

S6

Mergi la inceput