Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ralu23, m-am tinut sa-ti zic si am uitat....abia acum mi-am adus aminte....ia cat mai repede acid folic !!!!!! pentru ca acum este foarte mare nevoie de el pentru spina bifida a lui bebe. Mie dr mi-a zis sa iau dinainte sa raman gravi si am luat, nu poate sa-ti faca decat bine. Nu mai astepta pana te duci la dr.....pleaseeeee.........

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Salutare!

De azi-dimineata, cu o mica intrerupere (picat netu), v-am urmarit si citit. Inca nu stiu daca sa ma bag pe lista voastra...insa sunt in ziua 27 dupa UM (a fost pe 1 martie)....simtome...da si nu...somnolenta, dar poate sa fie si pentru ca sunt extrem de obosita, "cireselele" m-au durut cateva zile, acum nu, dar le simt mai umflatele...si lipsa "comunistilor" (care data trecuta au dat navala la 23 de zile).

Asa ca...daca totusi cineva mic e acolo in burtica...probabil ca in decembrie sa am un pui de omuletz.

Va pup pe toate, la gravidute le urez sarcina usoara, iar celor asa ca mine...BAFTA MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

maryb, ti-am multumit in mes anterior. Da, greturile pot trece ca prin minune.Eu nu mai am greturi de vreo 3 zile, iar sanii nu ma mai dor deloc, nici macar pe timpul noptii.

ralu23, subscriu, e fffff important acidul folic, si eu am luat cu 2 luni inainte sa raman insarcinata si inca mai iau.

Brie 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

multumesc mult de sfaturi, fetelor; azi dimineata am luat o capsula de 1mg, sper ca ajunge cate una pe zi
va si va doresc o dupa-amiaza super! la mine s-a terminat programul asa ca mai vorbim pe seara

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Buna,
Si eu sint o proaspata mamica de decembrie. Mi-am facut testul si a iesit pozitiv acum 3 zile. Nu am apucat sa merg la dr pt eco - oricum cred ca e destul de devreme.

Si eu stiu de la sarcina anterioara ca acidul folic se prescrie chiar din perioada in care incerci sa ramii insarcinata si se continua in sarcina. E foarte important la inceput - iar rau nu are de ce sa-ti faca.

Datele mele: DN 22.01.75 UM: 27.02.08 DPN 03.12.2008

merci mult

Dani 4+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput

dadap, bine ai venit in clubul nostru ....FELICITARI si iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara, fara greturi si la termen

Brie 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Fetelor voi cum stati cu oboseala, ca eu ma simt atat de obosita de parca nu as fi dormit de o saptamana, si nu am cum s ama odihnesc in veek-end ca am un curs la mare . As fi vrut sa stau acasica tolanita pe canapea si eventual sa fac o plimbare in parc.

Astazi merg la farmacie sa imi iau acid folic. Am luat si inaite un complex de vit si min care continea si acid folic, asa ca stau linistita

Va pupic pe toate.
Pana luni nu voi avea cum s amai scriu, dar am sa va prind din urma.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 4+
http://lilypie.com/create_baby_days.php?r=7181

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bun venit la odisee, dadap !O sarcina cat mai usoara!
i_fotache hai mai repede cu vestea buna! Un test de sarcina nu ai facut? Tinem pumnii!

mnarcisa si eu ma simt ca lovita de tren. Oboseala maxima si un somn cat casa. Si eu astept cu nerabdare week-end-ul ca sa nu mai fiu nevoita sa ma trezsc la 6 sa plec la munci si apoi astept summit-ul: inca 3 zile libere care se mai leaga si cu week-end-ul. Sa nu mai zic ca apoi vine repede vacanta de Pasti. Sper sa-mi ajunga zilele acelea sa-mi mai revin.

ginye 7+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

mav , eu acum am observat ca esti din constanta si te-am vazut si pe la mamici de constanta.
Si eu sunt constanteanca, numai ca m-am mutat in buc de cateva luni.

Brie 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dadap sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Esti trecuta pe listuta. Am observat ceva interesant la tine, pe 27.02.2007 ai nascut, iar anul asta pe 27.02.2008 ai avut ultima menstruatie....interesant....

maryb 8+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput