Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
leeloo5979 spune:
Pupici la toate fetele! Sa va povestesc...am fost la eco azi, emotii cat casa, speram sa aud ca toate-s bune si sa se vada si bobita mea cea minunata. Si am reusit sa aud si vestile bune, si sa vad si bobita si sa ii aud si inimioara! Fantastic ce pot sa zis, fantastic sa stii ca jos acolo e o viata noua, si ca e dependenta de tine in totalitate. Intai a gasit bobita si mi-a aratat-o, si apoi...a mai dat la butoane acolo, si dintr-o data, in cabinet se aude destul de tare si ritmic: "bum-bum bum-bum bum-bum bum-bum". Am intrebat daca se aude ce cred eu, si imi zice ca da, este inima bobitei mele, ca toate par a fi bune si frumoase pana in prezent, sa continui cu 6 utrogestan/zi, si daca analizele mele sunt gata, sa trec azi pe la medicover intre 2-4 si sa vedem si de analize. Pe biletelul de la eco scrie asa, poate imi explicati si mie, ca eu mai mult am intuit:
CRL - 9,9mm (5s+5zile)
in paranteza e varsta sarcinii, CRL ce este? e marimea bobitei sau ce?
BIF (cred ca scrie, dar nu pot baga mana in foc) - 144
e vb de bataile inimii bobitei?
DPN: 22.11.2008 (data probabila a nasterii a modificat-o din 30 in 22 noiembrie)
In rest sunt fericita ca bobita e bine, ceea ce va doresc la toate! Va pup...fug la medicover dupa analize.
Leeloo
6 + 
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
mav spune:
leeloo
bravo, ma bucur pentru vestile bune!
www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm" target="_blank">EXPLICATII MASURATORI ECOGRAF
diana21 spune:
Leeloo, bravoooooooo!!!! Ce ma bucur, ce ma bucur
ca totul e bine!
9,9 mm cred ca este lungumea sacului, vad ca ai cinci saptamani si ceva si la varsta asta bobita nu are cum sa fie asa mare. A mea, la sase saptamani avea 3 mm, iar saculetul 13 mm.
Spiridus, am vazut mesajul tau 
....................
Noi nu am mai fost ieri la dr. Nayel. Eu nu am vrut sa ma mai enervez, iar sotului meu i s-a facut lehamite si nu a mai vrut sa-l vada/. Asta este, probabil ca suntem fraieri, cel mai bine ar fi fost sa mergem, dar eu chiar ma simt bine azi si nu am chef sa trec iar prin starile alea.
Nebunica, scriai tu undeva ca bataile inimii bebelului sunt la fel ca ale mamei. Nu e asa, inima lui bate in ritmul ei, altul decat al mamei (si mult mai accelerat), insa s-a dovedit ca starile mamei influenteaza acest ritm. In momentul in care mama se enereveaza, adrenalina trece prin placenta si influenteaza ritmul cardiac al copilului.
Dialoguri strumfesti
kita spune:
Leeloo ma bucur pentru tine, dar lasa ca imi vine si mie randul;
Am incercat astazi sa imi fac progrmare repede la Iosub dar nu am reusit, am incercat la CMU; imi puteti da si un alt numar de telefon?
Si cine stie (please.......)sa imi spuna si mie care sunt saptamanile in care este recomandat sa se faca ecografii (cele de trim 1, 2, 3), si saptamana in care se face dublu test/ triplu test;
Eu am inceput asa de repede ca am fost diagnosticata acu vreo 10 ani cu un sindrom de hipercoagulare, si daca nu fac din timp tratament cu clexane......se cam duce sarcina..., de asta stateam in permanenta cu testele dupa mine, si cum a aparut firav a doua liniuta cum am facut testul BetaHCG, si celelalte analize;
pe de alta parte in cursul zilei de ieri si azi dimineata am avut durerei de ovar stang ca si cum acu' acu imi vin uratii( cel stang a fost productiv luna asta caci am simitit intepaturi si confirmare ecografica in Z10) si apoi intepaturi pe centrul burtii; eu cred ca intepaturile pe centrul sunt datorate acum implantarii mai bine a fulguletului in uter, voi ce parere aveti?
Kita
cu fulgulet +3S si Andrei (10.02.2005)
kita spune:
Si calculul DPN, si alte date destul de utile le puteti gasi si la WWW.emedonline.ro , in parte stanga a paginii
Kita
cu fulgulet +3S si Andrei (10.02.2005)
brie spune:
maryb , MULTUMESC, vad ca esti dotata rau 

leeloo, ma bucur ca toate vestile sunt bune
eu maine seara am programare la eco......E PRIMA si am niste emotii!!! De abia astept sa va spun ce mi-a zis si despre analize cum mi-au iesit.
Brie
8+
maryb spune:
fetelor, astazi este prima data, maxim a doua oara cand nu imi este rau cand mananc........oare sa fi disparut greturile asa ca prin minune ???
brie, ti-am trimis PM.
kita, morfo fetalele se fac intre 12-14s cea de trimestrul I si intre 22-24s cea de trimestrul II. Intre 11-13s se masoara pliul nucal. Cam asta este ce stiu eu. O sa-ti trimit PM cu nr. lui iosup.
leeloo, ce bine ca ne aduci vesti bune....bebe al meu la 7s+3z dupa UM avea 10.6 mm si corespundea la 7s+1z. Deci la tine nu are cum sa fie bebe de 9mm la 5s+5z. Probabil ca este saculetul....
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ginye55 spune:
Bune fetelor!
maryb ma bucur ca incepe sa te lase greturile.
La mine sunt intr-o continua expansiune. Nu ma lasa deloc. Pe zi ce trece sunt mai puternice si eu ma simt tot mai rau.Apropo de peste: eu de cand am ramas gravida as manaca numai peste, cat mai sarat.![]()
leeloo felicitari pentru inimioara.

ginye
7+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
lorellay spune:
EU inca nu vreau sa merg la dr..trebuie neaparat sa iau utrogestan?asa multe pe zi?
Lorellay
5+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by lorellay
EU inca nu vreau sa merg la dr..trebuie neaparat sa iau utrogestan?asa multe pe zi?
Lorellay5+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
cel mai bine e sa iei ce iti spune dr. du-te la el/ea sau asteapta pana te duci, parerea mea

S6