Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )
Raspunsuri - Pagina 5

Doris-Alina spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaaa...
Jucarii de exterior? are cineva?
Am vb cu Anda, aduce ea un cort pt kupii...altceva?
Minge pot aduce eu...da e cu barbie? vreo problema?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

Mariaa spune:
no, imi implinesc si io un vis cu ocazia asta :) o sa am curtea plina de cupkii :))) si cum e panorama deschisa din strada parca si vad lumea ca la urs la gard dezmatz total...
de zambile sa nu va atingeti ca fac urat
_pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Doris-Alina spune:
Maria, vai de zambilele tale, mingea lui Ines e mare....aia cu Barbie...glumeam, le facem instructajul deja...
Ines nu mai are rabdare...ce bucuroasa este...
Am inteles ca si Emma noastra topaie...de bucurie, evident...
Spectatorilor de la gard, le percepem taxa de privit la ochi...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

katik spune:
bey io am si mingi si topogan da' n-am masina. mingile le bag io in plasa da' topoganu' nu incape nicidecum, cu toate ca e pliat
cit despre zambile, narcise si alte frumuseti, io nu pot sa garantez nik, ca robi a mare iubitor de natura

claudia74 spune:
Vreau si eu cu Kupiii mei , Ana mersi de urari tipic toa dar super duper,tks a lot,am si corturi si poarta ptr suturi si trampulina si castel de sarit si multe,multe....le aduc si vin ok??
Mariaa cred ca tu esti aia cu poalele pe pagina.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri

Mihi spune:
LA MULTI ANI tatuca de Claudia!...distractie si azi...si nu mai fi nacajita ca toate o sa se aseze cum trebe pana la urma...ai incredere si rabdare...
Fetelor m-am simtit super cu voi...Avem niste copii minunati sa ne traiasca si noi pe langa ei...Laura...fluturasul o dormit bine...io nu prea m-am hodinit...si-s zombi...
Prezent si noi duminica... aducem si ceva jucarii...
Aida&Emma&Laci...
mihi

Doris-Alina spune:
Au spus prezent:
Aida cu Emma, invitat de onoare,
Danitin cu Spiridus
Katik, cu Robi si Krisztina
Doris cu Ines
Anda cu Edi
Laura cu Maya
Ana cu Alex si Luana
Mihi cu Lorand si Arpad si cu fluture in burtik
..........
Cine mai spune prezent?
Maria, vai de stele tale...facut un calcul, pana acuma, 8 mamici cu 11 kupii, al 12-lea pe drum...
Despre tati, zau ca nu stiu...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

danitin spune:
URGENTISSSIM:
Vreau adresa Mariei pe PM, cred ca-mi reuseste o surpriza suuuuper, da am nevoie cat mai repede de adresa, merge si pe SMS da repede sa fie.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val... Avem si poze noi

Mariaa spune:
11 cupkii??? ...si lista nu-i gata
mai baga pe lista pe Lore cu Laura mica
bei, huzbantu meu e la job...deci suntem freeeeeee cu berbatii de 1 mai, la un gratar
Danuta, ar fi bestial!!!
_pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara