Rockeri si rockerite.. rock on! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela68 Rockeri si rockerite, bun gasit in noul an! Roxana cand trebuie sa nasti? ...sau poate ai nascut...o fi o micuta rockerita Oricum, eu va doresc sanatate si numai bine |
Mirela, nu mai am mult.... vreo saptamana-doua maxim. multumesc inca odata de urari!
eu nu indraznesc sa fac planuri... dar as vrea un Ozzy sau un Dio prin toamna... as vrea eu....
Roxana
roxanaz spune:
heeeey, ce e cu linistea asta aici??? nimeni nu a mai fost pe la concerte, niciun album nou?
cine vine la www.bestfest.ro/editia2009/romana/blog/mesaj/32/index.html" target="_blank">Santana la b'est fest?
eu precis merg... sunt fericita ca o sa fie prima iesire de anul asta
Roxana
mirela68 spune:
Una bucata rockeritza, Prezent!
E linsite, aici la rockeri...stii de ce? pt ca sunt putini, foarte putini...
Dar, Roxana mai intai spune ce e: rockerash sau rockeritza?
Da, stiu de Santana si sigur ca as vrea sa merg. Trebuie sa-l mai lamuresc pe al meu sot, pt ca dupa experienta cu Rolling Stones a zis ca el mai merge la un concert, in Bucuresti, cand va canta Jimi Hendrix
roxanaz spune:
da Mirela asa se pare ca e.... tare putini am ramas
e rockerita don'soara Mirela.... don'soara Eva
citat din mesajul lui mirela68 Trebuie sa-l mai lamuresc pe al meu sot, pt ca dupa experienta cu Rolling Stones a zis ca el mai merge la un concert, in Bucuresti, cand va canta Jimi Hendrix MiReLa |
buuuuuuuuna asta!!!
eu recunosc ca nu am avut experienta nasoala de la rolling stones asa ca cele de anul trecut m-au multumit.
mirela68 spune:
Pt tine Roxana si pt Eva sa creasca mare intr-o lume linistita...
Da...sotul meu nu suporta Bucurestiul...na asta e...
Poate, totusi, o sa ajungem la Santana, mai ales ca vara trecuta am vrut sa mergem la Budapesta sa-l vedem dar n-am mai ajuns...
Oricum, eu deja visez la 10 iunie, cand ii vom auzi live pe Don Henley si ai lui, cantandu-ne Hotel California...
Eagles e una din trupele mele de suflet si ultimul lor album, scos dupa muuulti ani, Long Road Out of Eden, imi place foarte mult.
DarkBendis spune:
Hei si io-s pe aici...cu un rockeras mic la purtator ( din parinti casatoriti de Hallowe'en si nascut de Revelion, ce putea sa iasa altceva? Deja e indragostit de Pink Floyd si Helloween ). Va cam invidiez, fetelor, cand vad la ce concerte mergeti... Eagles, Santana... si noi vrem.
Ce e clar si gata stabilit e ca in noiembrie mergem la Londra sa-i vedem pe Inkubus Sukkubus... muuult pana atunci...da' sigur ca si pana atunci o sa mai "prindem" cate ceva bun.
Roxanaa.. mai hai pe la "Scutece" ca te dau fetele disparuta
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
roxanaz spune:
multumesc frumos Mirela
citat din mesajul lui mirela68 Oricum, eu deja visez la 10 iunie, cand ii vom auzi live pe Don Henley si ai lui, cantandu-ne Hotel California... Eagles e una din trupele mele de suflet si ultimul lor album, scos dupa muuulti ani, Long Road Out of Eden, imi place foarte mult. MiReLa |
aha, frumos. eu inca ascult cu placere albumul lor de greatest hits.
Dark mama io nu pot sa ii ascult pe aia.. cred ca is prea batrana, zau pup u very much.
imi facusi pofta cu heloween, nu am mai ascultat demult!!
R
kokiy spune:
Io's doar cu ochii pe voi
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
DarkBendis spune:
Kokyi... saru-mana... cele 2 "Keeper" sunt albumele mele preferate de la Helloween... si ale lu' Mister Mister za Goblin Prince
Roxana, pai nici Inkubus Sukkubus nu-s de anu' trecut... ca am albume de prin '93-94 cu ei... eh, ce vremuri...anii studentiei (nici io nu-s spring chicken )
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
roxanaz spune:
citat din mesajul lui DarkBendis Roxana, pai nici Inkubus Sukkubus nu-s de anu' trecut... ca am albume de prin '93-94 cu ei... eh, ce vremuri...anii studentiei (nici io nu-s spring chicken ) |
Dark, aha.. atunci inseamna ca nu-s tocma pe gustul meu
Kokyi hihihi, multumim.