Rockeri si rockerite.. rock on! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela68 Concertul Sting, din februarie, de la Bucuresti, v-a fi ... mai altfel. E un proiect impreuna cu Karamazov si vor canta la lauta. In urma cu cateva luni,niste prieteni, al caror baietel e fan Sting, s-au dus la Viena pt. concert,fara sa se documenteze inainte ce si cum...si acolo surpriza... concert la lauta si copilul tot intreba cand isi ia Sting bassul...Saracu' copil a venit total dezamagit... Roxana, tu de ce nu mai mergi la concerte? La Kavarna ai mai fost? Mirela |
ia uite, nu stiam de chestia asta.
Mirela... nasc in ianuarie. asa ca mi-am luat portia de concerte in vara cand puteam sta in picioare fara probleme.
la Kavarna nu am mai fost ptr ca in ultimul timp au fost numai concerte speed/trash care nu-s pe gustul meu. la concertul de anul nou o sa vina U.D.O. de data asta (http://www.kavarna.bg/index.php?do=77&id=490&lang=en).
de la anul de prin iunie asa sper sa mai pot fugi la vreun concert... zic eu ca si reusesc
R
mirela68 spune:
Roxana sarcina si nastere usoara! Da, acum trebuie sa stai cuminte o perioada...
Uite ca eu am ajuns sa merg la concerte cu fiica mea care are 12 ani jumate. Daca numai rock a auzit in casa, a ajuns si ea o mica rockeritza...
Pentru seara asta avem rezervare intr-un irish pub, unde ne va canta AG Weinberger
Mirela
roxanaz spune:
citat din mesajul lui mirela68 Roxana sarcina si nastere usoara! |
multumesc frumos!!
de la 12 ani zici? eu as incerca mai devreme.... chiar vorbeam cu barbata-miu sa il ducem odata pe Patrick la repetitii la prietenii nostri... ca sa se obisnuiasca .
imi place tare de Weinberger, distractie placuta diseara!
R
arcadia spune:
Am fost aseara la concertul Celelalte cuvinte.. au cantat superb
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
mirela68 spune:
Celelalte cuvinte imi placeau foarte mult la inceputurile lor, cam prin '85-'86-'87 cred, eram innebunita dupa 'Iarba prin par' si 'Un sfirsit e un inceput' , apoi au trecut la un rock mai dur pe care eu nu-l puteam asculta...
AG Weinberger a cantat foarte bine,chitara i-a sunat perfect. A fost o seara intima, placuta, cu muzica de calitate...
Mirela
roxanaz spune:
noi am vazut Celelalte Cuvinte asta primavara daca nu ma insel. nici eu nu diger sound-ul lor asta nou (albumul ala cu www.... very strange) dar spre final au cantat numai piesele vechi,... si clar s-a animat audienta . una opeste alta a fost o experienta super!
Mirela, imi pare bine ca a fost conform asteptarilor la Weinberger.
Roxana
mirela68 spune:
Cum a fost la Weinberger ...
www.dublinpubms.ro/evenimente.php?id=42" target="_blank">aici
Mi Re La
roxanaz spune:
citat din mesajul lui mirela68 Cum a fost la Weinberger ... www.dublinpubms.ro/evenimente.php?id=42" target="_blank">aici Mi Re La |
frumos!! acu zi si tu in care poza esti, nu ma lasa cu ochii in soare
mirela68 spune:
Ha...Eu nu ma vad... in poza 12 e sotul meu,cel cu ochelari,tricou negru si camasa de blugi peste...isi facea o pipa si AG a dat mana cu el si i-a zis "Hmmm ce bine miroase tutunul tau"
Noi, fetele eram de cealalta parte a mesei...
Mi Re La
mirela68 spune:
Rockeri si rockerite, bun gasit in noul an!
Roxana cand trebuie sa nasti? ...sau poate ai nascut...o fi o micuta rockerita Oricum, eu va doresc sanatate si numai bine
Noi suntem tare bucurosi. La vara, vom bifa, din nou, un mare nume in muzica: EAGLES . Ne-am luat bilete la concertul de la Viena, de pe 10 iunie.
Mi Re La