pe mine barbatul meu ma inpinge la infidelitate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Lasa chatul si explcia-i rar si fara nervi sotului ca nu ai de gand sa il inseli si sa nu mai reactioneze la cum te imbraci si cum te machiezi. Daca esti plecata de acasa lasa-l sa te sune din sfert in sfert de ora pana ajunge sa te sune mai rar.

Gelozia e boala grea si nu are cum sa scape de ea. Nu ridica tonul cand discuti cu el ca o sa creada ca ai ceva de acoperit. Repeta-i pana pricepe ca sau te lasa sa traiesti sau nu aveti un viitor impreuna. Ideal ar fi sa ai discutia asta in afara casei ca sa fie nevoit sa isi potoleasca reactiile.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elysabeta spune:

el pretinde sa-l respect dar el nu pt el o femeie nu are drepturi la parere doar sa intretina casa[sa faca de mancare sa faca curat si asa mai departe]avem un magazin de pantofi si ma luat si pe mine cu el sa luam marfa si cand vedeam un model draguti si ii aratam imi spunea ca nu il intereseaza parerea mea normal ca ma m suparat ce era sa fac chiar nu stiu ce sa fac avand in vedere ca am si un copil mi-e foarte greu sa ma despart de el eu am avut o familie dezbinata si nu imi doresc pt copilul meu acelas lucru dar nici asa nu mai rezist si ce e cel mai dezastruos ca nu am incredere in mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elysabeta spune:

am primit si eu cartea ''femeia care iubeste prea mult"si am inceput sa-l citesc e foarte mare asemanare intre mine si personaj nu stiu daca pot citii pana la capat fintca ochii imediat mi se umple de lacrimi si ma gandesc la viata mea care e un haos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Problemele-s mai multe, gelozia e doar una.
Nu vreau sa spun decat ca iti trebuie toata atentia si puterea ca sa incerci sa le rezolvi, daca se va putea, iar o legatura, chiar si pe net, nu te ajuta, ba din contra. Nu ai absolut nici un motiv sa crezi ca un necunoscut e mai bun, pentru ca scrie ceea ce vrei tu sa auzi. In acest moment nu esti in masura sa apreciezi ce-i corect si ce nu.
Sfatul meu este sa-ti rezolvi problemele, in orice sens, dar fara "ajutoare".

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Daca stai si chatu-iesti cu alt barbat pe net, are dreptate si sotul tau. O fi gelos dar poate s-a prins ca vb. cu altcineva. Rufus a scris foarte bine!Tu intotdeauna te-ai ingrijit ca si acum? Daca da, nu este motiv sa creada ca te aranjezi pt. altcineva cand iesi din casa.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelita spune:

Sa-ti spun cum vad eu afirmatiile tale. Sunt barbat. Poate va intereseaza parerea unui barbat: Dahriana, sau cum iti mai zici tu, 'mneata esti din nastere un pic cur.a, nu toate sunt la fel :D
Un sfat pentru elisabeta: Vorbeste mai des cu el, spune-i ca-l iubesti mai des. Eu nu cred ca el nu te respecta, cred doar ca fac eaceste crize pentru ca se simte abandonat, tu acordandu-i atentie mai multa copilului (normal). Singura solutie este discutia, nu sa-l inseli. Daca te prinde corespondand cu altul, ma tem ca risti cam mult (poate viata...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

WTF!

Citat:
citat din mesajul lui cornelita

Sa-ti spun cum vad eu afirmatiile tale. Sunt barbat. Poate va intereseaza parerea unui barbat: Dahriana, sau cum iti mai zici tu, 'mneata esti din nastere un pic cur.a, nu toate sunt la fel :D Un sfat pentru elisabeta: Vorbeste mai des cu el, spune-i ca-l iubesti mai des. Eu nu cred ca el nu te respecta, cred doar ca fac eaceste crize pentru ca se simte abandonat, tu acordandu-i atentie mai multa copilului (normal). Singura solutie este discutia, nu sa-l inseli. Daca te prinde corespondand cu altul, ma tem ca risti cam mult (poate viata...).

decat un barbat precum cornelita, mai bine un dildo! macar ala nu jigneste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

subiectul e de acum 3 ani asa ca probabil problemele nu mai sunt de actualitate.

Roxana

Mergi la inceput