pe mine barbatul meu ma inpinge la infidelitate
Raspunsuri - Pagina 2
Dahriana spune:
Eu,am fost o persoana f geloasa! Si el a fost si este.
De multe ori m-am gandit la un remediu pt a scapa de gelozie.Si tarziu ..l-am aflat.Cauta altul !!
Altul care sa te vada mai frumoasa,mai desteapta.Ceva sa iti dea incredere in tine.
Acum m-am vindecat de gelozie.Nu-mi mai pasa daca e cu alta sau nu.Nici nu ma mai gandesc !
Am inceput sa cred ca are alta..au fost 2-3 situatii cam stranii,dar nu mi-am batut capul cu ele...m-am facut ca nu am observat si am trecut la ale mele.
Tot ce conteaza acum,este sa ma simt eu bine.
Da,e f posibil ca gelozia lui sa te impinga la infidelitate.Dar nu,ca pe o forma de razbunare.Eu 2 ani am fost doar cu el,nu m-a atins nici un barbat,nici ca pupatura pe obraz,nici ca imbratisare!!
Nu vedeam altul! Eram obsedata de el !
Dar la un mom dat,mi-a trecut..!
elysabeta spune:
ok in primul rand sunt unguroica si de aia am problema cu gramatica limbii romane in al doilea am inteles parerile voastre dar mai ales parerea lui dahrian si ii multumesc problema mea e ca nu stiu sa infrunt sitoatia nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu dar cand lam cunoscut era altfel dar de cand ne-am casatorit totul sa schimbat da e adevarat dupa ce am nascut am ramas cu kg in plus si nu sunt asa silueta dar asta nu inseamna ca nu sunt atragatoarece dar e vorba de comportament stiti poate vroiam mai multa atentie din partea lui nu este zii sa nu ne certam si mai ales sa ne jignim el pretinde sa-l respect dar el nu nu stiu ce sa fac pe zii ce trece sunt tot mai derutata
Happy_in_TO spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
De multe ori m-am gandit la un remediu pt a scapa de gelozie.Si tarziu ..l-am aflat.Cauta altul !!
Altul care sa te vada mai frumoasa,mai desteapta.Ceva sa iti dea incredere in tine.
Mai gindeste-te... ca ai dat gres cu chicitul remediului!
Cauta-te pe TINE!!! Gaseste-ti adevarata valoare. Fii stapina pe tine si gaseste-ti echilibrul! Iubeste-te pe TINE!
Asta iti va da incredere in viata... nu unul sau altul!!
elysabeta spune:
pisi eu nu caut nimic pe chat dar imi omor timpul fintca vesnic sunt singura
pisi la inceputul relatie credeam ca el ii alesul o perioada a fost frumos dar totul sa schimbat dupa ce ma m maritatel a reusit sa ma transofrme o femeie fara valoare fara principi de cand sunt cu el nu mai am nici prieteni si de iei a stiut sa ma indeparteze poate ajung asa cum ai specificat daca mai raman cu el
Dahriana spune:
Nu stiu daca ma insel sau nu..oricum momentan am mai multa incredere in mine...si e ok.Pe parcurs voi gasi alte remedii sa mi-o pastrez.Dar deocamdata mi-e bine asa.
elysabeta spune:
vandal in primul rand sunt unguroica si de aia am probleme cu gramatica stiu ca nu e o scz dar nu prea stiu sa ma exprim corect este un proverb care imi place omul cat traieste invata si tot prost moare e valabil pt toate lumea eu nu sunt perfecta si nu pretind nici de la sotul meu sa fie perfectdoar sa fie mai atent cu mine atunci sigur nu as intra pe chat daca mi-ar da mai multa atentie
elysabeta spune:
da e adevarat ca nu am incredere in sine si asta tot datorita sotului el tot imi spune ca nu sunt in stare de nimic stare fara el
hobi spune:
Incearca sa faci tu primul pas.Ex:cand mergi sa iei o paine cumpara-i si o bere si spune-i " Uite m-am gandit si la tine si ti-am luat o bere" poate asa se simte si el si incepe sa fie mai atent.
Iar cand ca iti spune ca nu esti instare sa faci nimic fara el, demonstreaza-i contrariu si nu te lasa daramata de afirmatiile pe care le face, ai incredere in tine.
pisigri spune:
unguroaica sau nu (glumesc, dsigur) esti in primul rind femeie. femeile trebuie respectate de barbati. si aici vorbesc de respectul ala de bun simt. din punctul meu de vedere, un barbat nu are decit sa nu se insoare cu o prostituata, dar este obligat sa ii arate respectul asta...de bun simt si ei. ca si femeii de servici. asa cum ii aratam si maturatorului de pe strada. si cum in general, o persoana bine crescuta ii respecta pe cei din jur, ca asa a i-a zis mama de cind avea 2 ani.
de asta eu nu accept ideea asta de lipsa de respect. mai ales din partea sotului. mi-am cerut scuze pentru comparatiile mele prea plastice; o mai fac o data. nu am vrut sa te jignesc. dar nu este normal sa traiesti terorizata de sotul tau.
chiar daca esti asa cum spune el (ma indoiesc de asta, dar...presupunem de dragul discutiei): urita, proasta, cur.a, cum ti-o mai fi zicind. TREBUIE sa te respecte pentru ca toate fiintele de pe lumea asta au un rost. sint importante pentru cineva. in viata cuiva. si un fir de iarba merita respect, daramite o fiinta umana. si persoanele cu grave dizabilitati psihice merita acest fel de respect. respectul ar trebui sa stea la baza intregii societati. de asta ma ingrozeste de-a dreptul cind vad cit de usor te lasi "convinsa" ca nu valorezi nimic. NU ESTE ADEVARAT. poate nu esti cea mai frumoasa femeie din lume, dar cu siguranta esti cea mai frumoasa mama pt copilul tau. poate nu esti cea mai desteapta din lume, dar pt parintii tai esti cel mai destept copil. poate nu gatesti cea mai buna mincare, dar te straduiesti si o gatesti cu drag pentru familia ta. si tot asa....ASTFEL trebuie sa priveasca lucrurile partenerul de si pentru o viata.
nici eu nu gatesc grozav, nu imi place sa fac ordine, urasc aspiratorul, rid mai cu pofta la desene animate decit la comedii moderne. si sotul meu este si mai lenes ca mine, si uneori sforaie cind doarme, si isi lasa hainele prin toata casa. dar toate astea se pot transforma in gluma, duiosie, in amprente ale personalitatii celuilalt...in ACASA. acasa, unde nu e musai sa fie scandal doar pt ca avem o hirtie care parca ne-ar da drept de viata si de moarte asupra celuilalt.
asa ca...fruntea sus si mobilizeaza-te!
Dahriana spune:
Eu nu as mai accepta de la nici un barbat sa ma jigneasca.
Mi-a ajuns pt toata viata.
Da,ma intalnesc cu altcineva,imi cladesc increderea in mine datorita lui.
Si ce ?? Scopul scuza mijloacele!
Daca imi da incredere in mine,de ce nu as continua.
Trebuie sa recunosc,ca nici un barbat nu m-a privit cu atata intelegere!
E bine sa vb cu sotul tau,sa il faci sa te vada importanta,unica..bun..dar cand nu merge???
Acum ce faci ..toata viata o sa lupti sa-i castigi admiratia?? Si pt ce???
Eu nu inteleg!
Cand a inceput sa te vada mai proasta si mai urata decat esti,relatia nu va mai deveni vreodata cum a fost la inceput.
Si pana la urma,e bine sa ne hranim spiritul cu lucruri frumoase,sa fim mai egoiste!
Nimeni nu ne doreste atata bine cat ne dorim noi.Ar trebui sa profitam atat cat putem de lucrurile bune si de situatiile favorabile,ca nu stiu cate se mai intorc!