Nu stiu unde sa mi le fac. Nu atiu in ce laborator sa am incredere. Synevo? Institutul Cantacuzino?Romar?Medlife? Voi ce ati ales si ce experiente ati avut?
La ce analize te referi Delia?
O parte dintre analizele de la inceputul sarcinii (cele uzuale) le-am facut la Medsana, era cel mai aprope de Inst Cantacuzino unde am asteptat o ora si apoi m-au pus sa platesc toate analizele, asa ca m-am enervat si am plecat de acolo. Am mai facut o serie de analize (anti rubola, citomegalo virus)la Sanador, avantajul la centrele astea este ca nu astepti cu orele ca la Cantacuzino de ex.
Ultimele analize au constat in Dry test (un fel de triplu test care se face in trim 1 si are rezultate mult mai precise decat triplu test, zice dr. mea), l-am facut la Medsana.
Sper sa te ajute un pic raspunsul meu. Daca ai analize speciale de facut, spune exact ca poate au mai facut fetele si pot sa te indrume ![]()
Multa sanatate
13+s
Nu , sunt obisnuite , uzuale si imunologie, urina etc, tot ce se face inainte de sarcina.
Eu le-am facut la Medlife. Acum nu stiu ce sa iti zic, depinde si de increderea ta in centru respectiv , dar si de posibilitatile financiare ale fiecaruia.
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"