Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 19
mioarabraila spune:
eu folosesc hapy,nr 2 k e mai ieftin,baietelul meu are 9 kg deci la pampers nu stiu ce nr ar fi.
adelcros spune:
Buna seara! Sunt o mamica in cautare de ajutor. Situatia financiara instabila nu imi permite achizitionarea la preturi mari a unui scaun auto pentru fetitza mea de 11 luni ( am luat deja o amenda) si un scaun cu masuta (sunt insarcinata in luna a 9-a si nu o mai pot tine in brate pe burta sa-i dau sa manance). Dak exista persoane pe acest forum care au asemenea produse si le pot da la preturi rezonabile pentru mine astept raspuns la e-mail: lcros_05@yahoo.com.Va multumesc anticipat.
Astept oferte si pentru alte produse pentru copii 11 luni respectiv nou-nscut.Multumesc ffffffff mult!
mioara30 spune:
Va rugam din suflet daca poate cineva sa ne ajute cu un carut pentru gemeni care abia s-au nascut.Am vazut ca ar avea o mamica din Bucuresti insa am tot sunat la acest numar 0213076366 dar nu a raspuns nimeni.Asta este adresa noastra ISMAIL LEILA str ILARIE VORONCA NR: 8 LOCALITATEA CONSTANTA JUDETUL CONSTANTA.Multumim si fie ca Dumnezeu sa va dea sanatate dumnezvoastra si puiutilor dumneavoastra.
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by oana8188quote:
Originally posted by ANDREEA11
Fetelor, as vrea sa intreb dc are cineva de donat hainute pt o fetita de numai 3 saptamani care nu are de nici unele. O sa incerc sa-i fac si eu o bocceluta cu cele trebuincioase, insa eu am donat mare parte din hainutele lui Cris. Voi primi un pachet din State luna viitoare, cu hainute ce urmeaza sa le dau unei case de copii, insa cea mica nu are nimik acum. Dc o poate ajuta cineva astept sa-mi trimiteti PM. Va multumesc si scuze de indrazneala.
P.S. Mentionez ca nu am vazut fetita, maicamea mi-a zis de ea. Ar avea o situatie materiala groaznica si nu are de niciunele
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Andreea, trimite-mi si mie PM cu numele si adresa mamicii fetitei; as vrea sa ii trimit cate ceva, daca nu hainute poate altele.
Andreea nu ai mai dat nici un semn...
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
adrianayo spune:
Uite un anunt :
Donez carucior gemeni folosit stare buna,premergator nou,2 cutii lapte Humana AR
Profil membru: fellyx
Trimite mai lui: fellyx
Adresa de mail alternativa: fuiorea_mihaela@yahoo.com
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by mioarabraila
eu folosesc hapy,nr 2 k e mai ieftin,baietelul meu are 9 kg deci la pampers nu stiu ce nr ar fi.
Contacteaza-ma pe pm
Dantje spune:
Fetele sa nu credeti ca am disparut , intre timp ne-am mutat m-am ales cu o hernie de disc si ma chinui de 3 saptamani sa trimit saci cu haine si nu reusesc.Am gasit alta varianta dar se va intampla peste 3-4 saptamani, si vor ajunge la Deva, respectiv Hunedoara unde am rugat-o pe Danuta sa ma ajute.
Dantje & Martijn & Hannah
theli spune:
Buna!
Ma bucur sa aflu ca exista astfel de initiative...Am si eu de dat cateva hainute 0-3 luni si 2 biberoane noi (unul e inca sigilat).Nici noi nu stam prea bine cu finantele...sotul meu are o problema psihica si nu poate lucra (are o depresie se pare, care nu raspunde la nici un tratament si are caderi si de cate-o luna in care doarme aproape non-stop), iar eu nu primesc indemnizatia de crestere a copilului deoarece bebe nu a fost planuit si abia ma angajasem de 4 luni. Noi stam in Sinaia la soacra mea (cu care de cand am nascut am inceput sa avem probleme) si supravietuim inchiriind 3 camere (mai mult pe la prieteni)...Ne mai descurcam cu ajutorul alor mei...Am avut noroc ca pana la 3 luni am alaptat-o, dar de-o luna ne-a terminat laptele praf (milumil 1, acu tre sa trecem pe 2).
Mai am si un pachet de pampersi pt 3-6kg (nr.2)...sotul meu i-a cumparat gresit (fetita noastra are 4 luni aproape si 7 kg) pe care am incercat sa-i schimb la farmacie dar...nu s-a putut. Daca are cineva nevoie de ei...Acu 2 zile am fost tentata sa-l desfac (ramasesem fara pampersi si 1 leu in portofel), dar mi-a venit ideea sa cumpar 1 bucata sa testez...si bineinteles ca erau minusculi.
Pupam toti bebici...si mamicile...
Si inca ceva...nu disperati...Dumnezeu va va ajuta cumva (a 2-a zi dupa faza cu pampesii am gasit "pusi bine" 50 lei...un pachet de pampersi).