Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 5
Raspunsuri - Pagina 18
ANDREEA11 spune:
Fetelor, as vrea sa intreb dc are cineva de donat hainute pt o fetita de numai 3 saptamani care nu are de nici unele. O sa incerc sa-i fac si eu o bocceluta cu cele trebuincioase, insa eu am donat mare parte din hainutele lui Cris. Voi primi un pachet din State luna viitoare, cu hainute ce urmeaza sa le dau unei case de copii, insa cea mica nu are nimik acum. Dc o poate ajuta cineva astept sa-mi trimiteti PM. Va multumesc si scuze de indrazneala.
P.S. Mentionez ca nu am vazut fetita, maicamea mi-a zis de ea. Ar avea o situatie materiala groaznica si nu are de niciunele
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
mioarabraila spune:
multumesc din suflet cloreta.Aseara sotul meu mi a adus un premergator,i la dat un coleg de servici.deci,te rog sa il dai acelei mamici caruia i l ai promis,daca poti ,te rog sa ma ajuti cu orice altceva poti tu.Multumesc din suflet
olguttza spune:
Andreea, eu hainute nu mai am (le-am imprumutat deja), dar am un landou, care poate fi folosit ca patut vreo 2 luni sau se poate iesi cu el afara. astept PM, daca ar fi de folos. si mai am un suport pt. caditza (spatar, adica), nou (la ala n-am poza).
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Fetelor, as vrea sa intreb dc are cineva de donat hainute pt o fetita de numai 3 saptamani care nu are de nici unele. O sa incerc sa-i fac si eu o bocceluta cu cele trebuincioase, insa eu am donat mare parte din hainutele lui Cris. Voi primi un pachet din State luna viitoare, cu hainute ce urmeaza sa le dau unei case de copii, insa cea mica nu are nimik acum. Dc o poate ajuta cineva astept sa-mi trimiteti PM. Va multumesc si scuze de indrazneala.
P.S. Mentionez ca nu am vazut fetita, maicamea mi-a zis de ea. Ar avea o situatie materiala groaznica si nu are de niciunele
andreea
Andreea, trimite-mi si mie PM cu numele si adresa mamicii fetitei; as vrea sa ii trimit cate ceva, daca nu hainute poate altele.
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
eunice78 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
andreea
Hainute de fetite nu am. Dar am un patutz de lemn, mare, cu saltea reglabila pe 3 niv, cu sertar, cu saltea relaxa ortopedica. Am si aparatori la el.
In plus mai am si un scaun din acela pt 3 - 6 luni, inclinat la 30 gr, scaun de baie, cos pt copil, marsupiu.Si am si niste cosmetice pt bb.
Dar trebuie sa vina cineva sa le ia, ca eu nu am cum sa le transport acum.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
ANDREEA11 spune:
Eunice voi vb azi cu mama si sa vdm dc poate sa care atatea doamna care le duce. Mie imi zisese doar de lucrusoare si ma gandisem eu sa-i dau carut, insa voi intreba dc are nevoie de patut si restul. VB azi cu mama si va zic.multumsc.
andreea
natynic spune:
Pentru copii prematuri sau cu greutate mica la nastere, ofer cate o cutie de lapte praf Prenan, respectiv Aptamil Pre.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
NicoB spune:
Buna. Daca mamica respectiva nu are patut as fi extrem de recunoscatoare daca mi l-ati putea da mie. Eu am 2 baietei care au 3 luni si jumatate si deja nu mai au loc in patutul pe care il am. Au 64 cm si 7 kg fiecare. Va multumesc din suflet. E dificil sa ii culc in acelasi patut acum pt ca nu mai au loc si se lovesc unul pe celalalt.
eunice78 spune:
NicoB, ti-am trimis email, ca nu ai Pm activat. Iti dau patutul, cum sa nu.Astept un semn de la tine.