Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly chiar ma gandeam serios si la tine ca stiu ca tu esti inaintea mea!Tu joi cand mergi la dr ta fa pe proasta si intreab-o si pe ea tariful si daca iti spune acelasi lucru,ii spui oful tau!!Si eu asa ma de gand sa ii spun medicului meu ca nu imi convine sa dau atata,ca nu ma dau abnii afara din casa!!!Imi pare rau ca vestile nasoale se tin lant!!!Suntem in aceasi oala si lasa ca vezi ca o scoatem noi la capat!!!AStept si eu pana joi sa vad ce iti spune dr ta si apoi vedem si ce facem,ok?Pana atunci nu te mai framanta ca sa nu ii faci rau bebelinei tale!!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Multumesc fetelor...Cred ca o sa incerc cu vanish si apoi daca nu merge...cu clor. Chiar maine il pun pe tati sa dea o fuga la Auchan sa imi procure vanish si clor.

Va poop si mai revin pe seara!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ce mai faceti fetelor?
Scuze ca nu am mai stat pe aici, am avut ceva drumuri de facut si iata-ma inapoi, dar in urmat sptamani mai ales spre sf sapt vom fi din nou plecati asa ca nu voi putea veni la intalnire nici la Kidex nu stiu daca ajung.....
We trecut am fost la casuta de vacanta si am avut o intalnire cu un bebel de 5 luni ffffffffffffffffffff cumnite si papcios, nascut la 42 de sapt si 4 Kg.300 de grame, dar un BEBEL superrrrrrrrrrrrrr, am fost cu el la munte , a stat cu capusorul gol, iim place aerul curat, a stat mai mult pe afara si in masina nu a zis nici chit, se uita pe geam si se mai agita un pic cand vroia papica in rest nimic, m-am crucit nu alta...............
We care vine mergem din nou la casuta de vacanta , iar celalalt we cu Summitul mai precis plecam la Brasov vreo 4 zile.
Din pacate la eco eu voi ajunge de-abia pe 16 Aprilie am avut o progr la Diagnosis la pop dar el a plecat in poer aia si uite ca nu m-a sunat nimeni sa ma reprogrameze
Cleo draga mea ce faci? Esti bine? Vii vineri la Filantropia?Eu de-abia astept nu mai am rabdare........
Pupici tuturor
+27 cu Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Laura multam de complimente! camera nu e gata...gata mai am de lipit niste stikere.. .ca tati nu a avut timp...si azi am calcat perdeluta cu vacute...hihih, dar il astept pe tati sa vina sa o puna ca balensky nu mai poate...
costumatia am luat-o de revelion....e cu "burta"..acolo eram la restaurantul unde am avut nunta (anul trecut) la intalnirea cu toti care au avut nunta acolo...un obicei al localului...au dat si premiu o vacanta in grecia....., dar vorba aia noroc ca nu am castigat-o...hihihi.

Fetelor voi ce credeti e ok sa merem cu bb la mare in august anul asta? ar avea cam 3 luni....rau nu cred ca ii va face....???????

Alexandra 35+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Na ca m-am umplut de nervi. Mi-au montat aerul conditionat. E totul plin de praf, am curatat ce am putut si acum ma doare burtica. Dar nu puteam sa las asa pana vine tati ca motanul se tavalea in praf. colac peste pupaza mi-au spart si un geam de la balcon, iar eu nu pot sa ma duc sa iau alt geam ca nu il pot aduce acasa.
Ma simt o inutila. Cred ca in final au luat-o hormonii razna.
Asa ca avand in vedere ca nu am chef sa gatesc nimic, si nici loc ca toate lucrurile sunt mutate ca sa aiba loc cu montatul, si cum tot ati vbit de chinezesc, am comandat chinezesc. Tati s-a distrat cumplit, stiind ca fac asta numai cand sunt depresiva.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aimee, interesanta idee cu petrecerea pentru cei care au facut nunta acolo..
Vorba ta, bine ca nu ati castigat excursia, ca va enervati degeaba.

eu nu stiu ce sa zic de incursiunea cu bb de 3 luni la mare...
soramea a fost cu David cand avea 2 ani si s-au intors acasa in aceeasi zi ca a racit instant.
si mai e si soarele...de care oricat l-ai pazi...nu ai cum sa-l pazesti.
Dar parerile difera...
Sa intrebi si pediatrul...

Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

si noi am vrea sa mergem 3-4 zile la mare, prin septembrie. asta daca va fi gogoasa sanatoasa si cuminte si daca ne va lasa pediatrul... dar mai e pana atunci

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate, te-ai descurcat onorabil cu cina!!
Eu ii trimiteam sa-mi cumpere geam, daca tot l-au spart si sa-l si monteze!!
Lasa stersul prafului, o sa mai dai de 4-5 ori ca sa se duca...
Ia doar grosul acum, nu face efort prea mare.

Laurita 32+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

voiam sa scriu despre concediul cu bb mic. Intr-adevar am fost cind avea David un an jumate (nu 2 sis, ca el se serbeaza in noiembrie, nu stii? ce faceam cu el in noiembrie la mare?,A luat enterocolita dintr-aia virala, a facut febra mare, a doua zi ne-am intors...Asta ne-a fost norocul. Pe de alta parte, anul trecut am fost si cu cumnatii mei care aveau bb de 3 luni. A fost super cuminte, dar n-a fost vorba de plaja la ei. Stateau mai mult in curte, ca inchiriasem o viluta cu putina gradinita, ei stateau mai mult in curte (in ideea ca totusi e alt aer decit la Bucuresti). Noi am mers la plaja cu david si de data asta n-am avut probleme, statea sub umbreala cu sotul si se jucau cu lopetelele, cu nisip, povesteau, mai mergeau la apa...Totusi dupa 3 zile david nu mai voia deloc la plaja, dimineata cind vedea unde mergem strimba din nas si voia sa ne intoarcem...
Acuma...deh concediul nu mai poate fi cum era cind eram singuri...dar fiecare trebuie sa incerce sa vada pe pielea lui dc e bine sau nu
Sis,
In ce priveste chinezescul imi pare rau ca nu pot veni, tre sa merg neaparat la kidex pt ca baby expo nu stiu dc mai prind si vreau neaparat sa luam carut si patut pt bb, plus inca niste lucrusoare. Nu vreau sa ratez. Plus ca sincer, nu ma simt in stare sa mai fac drumuri lungi, balena de mine... Imi pare rau ca nu ne revedem, dar cind vin bblusii facem o intilneala cu ei, bine???

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 5 S
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Da fetele..mai e pana la vara...., dar voiam sa aud pareri. noi nul trecut am fost de 2 ori la mare...prima data am fost la Eforie sud (cred...neuronu...) si era plin de bebei si din astia foarte mici...e super ca statiune pt. copii ...eeee visam eu asta vara ca in vara asta o sa avem si noi unu....offff abia astept sa-i vad mocuta..si sa vad ca e ok. Ce sa va zic ca si ieri si azi burtik mea face valuri valuri....nu sta locului nici un pic....ficatii mei...cel mai fin pate....

Socrate, buna cina...si eu aseara am facut comanda....am descoperit ca-mi place pieptul de pui.....hahaha...de fapt un snitel Mimoza...cu smantana, cascaval ciuperci....yammmmmmyyyy...auzi eu si pieptul de pui...nu credeam vreodata...
Apropos de aerul conditionat si la mine a venit tati azi si a decretat...trebuie sa punem AC...ca se anunta canicula...si ii e rau lui bb....off...

Alexandra 35+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput