Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

'neata!
eu am cumparat un pachet de pampers marimea 2 si am primit de la o prietena scutece de la happy marimea 0.......vreau sa zic ca cele marimea 0 par mai mari si mai late decat cele de la pampers 2.....si am mai avut niste prietene care au nascut inaintea mea care au folosit tot nr 2 si au zis ca erau perfecte......

alina_anto in rpimele luni de sarcina am luat f multe kg de la o luna la alta....de exemplu acum o luna am pus 4 kg si pe cand am fost la ultimul control mi-a zis ca am luat doar un kg....chiar m-am speriat ca doar acum ar trebui sa creasca si bb....dar am inteles ca e ok pana la urma......in total pana acum 12 kg....

emycor32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

......apropo......va doare pe vreuna pe sub coaste.....de cateva zile ma tot deranjeaza, mai ales in partea dreapta.....

emycor32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Eu nu am reusit sa vad pozele ca rasnita asta a mea de calculator asa merge cu viteza melcului turbat!!!!
Alina merci de intrebare, Eric e bine,il face mama boxer ca atata da din picioruse de numa!!!
Lilly iti tin pumnii azi la dr si sa imi spui si mie ce ai rezolvat!!!!!
Revin mai tarziu ca ma asalteaza lumea!!!!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

emycor Eu nici n-am desfacut pachetul cu scutece, dar o sa desfac si eu unul si sa-i fac proba pe o papusa..hihihi
Ai luat bine 12 kg. Nu stiu daca aveai ceva kg in plus inainte de sarcina, dar 12 kg pana acum mi se par ok. Eu aveam vreo 5-6 kg in plus nainte de sarcina, asa ca o sa am de dat jos vreo 15...

alexutza imi place foarte mult numele bebelusei tale. Mai ales ca si pe mine ma cheama Antonia (Alina Antonia). Sa stii ca numele ne sunt predestinate, fiecare nume are o semnificatie aparte, iar Antonia ta va fi o fetita isteata, ambitioasa, si va duce o continua lupta impotriva a tot ceea ce inseamna rau.
Mie parintii au ales sa-mi puna si numele Antonia pt ca am fost nascuta pe 12 ian., foarte aproape de sarbatoarea Sf. Antonie-17 ian. Pup fetele

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am vazut si eu poze cu camera frumoasa de bebe facuta de Aimee. Dragut ce ati pregatit acolo!

Miss Parker ce faci?

Lori 30+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

emycor pe mine ma loveste mereu bebelusa sub coaste, mai ales in partea stanga. Dar cred ca are niste picioaoe luuuungi pt ca imi da deodata si-n partea stanga, si-n dreapta, iubita de ea!!

andreapAsteptam vesti de la ! Succes!

Eu tocmai am terminat de spalat lucrusoarele bebelusei mele. Sunt asa mici hainutele...nu mai pot de dragul lor si abia astept sa-mi imbrac fetita cu ele!!!
Nu am folosit detergent special, le-am spalat cu Ariel si am dat dubla clatire.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput