Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, eu am stat aproape o saptamana in spital dupa cezariana, dar nu cred ca este o regula. M-am internat intr-o marti, cu o zi inainte, ca sa-mi faca analize si a doua zi dimineata miercuri la prima ora m-a taiat. Andrei a luat si un microb si l-au pus pe antibiotic, a facut si icter, asa ca vineri cand s-ar fi putut sa ne externeze cel mai repede era prea devreme, peste weekend nu s-au facut externari, asa ca am plecat luni din spital.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna burtici!

Uite ca am ajuns la serviciu, pana la urma chiar s-a mers bine azi prin oras; pe unde vin eu.

Noemi voiam sa-ti zic si eu felicitari pentru bebic si pentru col, bineinteles
Alexutza vaz ca avem aceeasi data pentru intrarea in concediu... asteptatul 14 aprilie. Si... foarte, foarte frumos numele bebelinei!

Dordia2000 eu am luat de la obor camasa de alaptat si chiloti (de sarcina si de dupa-cei mari) de la tarabe, nu stiu exact sa-ti spun care taraba, nici eu n-as mai sti sa ajung, ca mi-as dor sa mai iau niste chilotei pt sarcina care sunt super, super!

Va pup pe toate, sa aveti o zi super! Si reiau si eu ce a zis Gabi daca se duce cineva pana sambata la Kidex sa nu uite sa bage impresii aici.

Lori 30+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dordia,da.mai bea lapte seara si dimineata..din bibe.altfel nu-l vrea!asa ca am ales sa-l bea cum vrea ea,numai sa-l bea!

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Socrate pe mine la cezariana m-a tinut de luni pana sambata dar...eu am avut probleme de genul ca nu am putut naste normal dupa ce m-am scremut vreo jumatate de ora...si s-a spart saculetul de meconiu si exista riscul ca bb sa fi inghitit meconiu si pt a evita o infectie am stat 5 zile pe tratament cu antibiotic atat eu cat si bb.
Slava Domnului ca nu a fost nik in neregula pana la final.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, din mai sunt si eu acasa si mi-am propus sa ies in fiecare zi la plimbare, poate te "agat" si pe tine, macar o tura pina la piata si inapoi :) Sau pina in H :))

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mersi de raspunsuri fetelor. Eu sper sa nu ma tina totusi mult, sa mearga totul ca pe roate. Vroiam sa stiu ca sa pregatesc hainute suficiente pentru bb.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Lori, din mai sunt si eu acasa si mi-am propus sa ies in fiecare zi la plimbare, poate te "agat" si pe tine, macar o tura pina la piata si inapoi :) Sau pina in H :))

Cum sa nu? Abia astept, mai ales ca mi-e si frica sa n-o iau razna cu atata timp liber pe mana.

Mergi la inceput

Lori...vb de tarabele de vis-a-vis de mag? Alea din parcare pe dreapta??? Ca acolo m-as duce si eu. E o taraba cu d'astea de gravi sau sunt din alea normale ...numai ca merg si la gravi?

Ms mult de raspuns!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Diana da, da exact alea vizavi de magazin; spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Diana da, da exact alea vizavi de magazin; spor la cumparaturi!

Ms mult de tot !

Mergi la inceput