Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mesajul din noapte
socrate, garmastan...am 2 tuburi de vreo luna- luate de alte pers. Daca vrei, iti vand unul. Nu am tsatsele atat de mari de 2 tuburi.
Iar despre halat...eu l-am capatat de la soacra. Dar cumparaturile mi le-am facut in Big Berceni& pe la tarabe, pe langa. In Big am gasit la parter un magazinash..mai pt mame: cu bustiere, sutiene de alaptat, pijamale, aveau si capoate. Nu pot sa iti zic aspectul si pretsul, ca nu m-au interesat, capitolul asta e acoperit de mult. Dar pot sa iti zic cam pe unde e pozitionat...deci pe randul de la mijloc, mai aproape de piatza. Te-am lamurit..BUSHTEAN!! Daca mai trec, scriu numarul tarabei

bb -daca sta inghesuit in burtica si imi da shuturi - e deranjat? oho... apoi al meu e f. stresat!! pt ca...nu tin minte 30min legate sa nu fi primit una in ficat...karatista lui mama!! Exista riscul ca copilul sa se nasca cu piciorutele mai strambe. Stati si voi cateva luni inghesuiti... si sa va vaz cum incepeti sa luati o pozitie ciudata. Si o incaltsaminte proasta ne poate deforma piciorul..d-apoi la bb in burtica unde chiar nu e loc, si mai sunt si in creshtere. De aceea sunt cracanatsi si uneori cu piciorutsele mai strambe. Masajul si cresherea corecteaza. Eventual, o vizita de mic la ortoped ne scapa de stres.

gabitzam, super pozele...

Fetelor...v-am zis ca sunt in concediu?

Stiti cine nu a mai scris nimik de ceva timp? SIMONIX polonezo-belgianca noastra. Indecisa fata...ar putea macar sa se decida si sa ne dea o veste

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am mai dormit 4 ore...si tot nicio mishcare?
ei, oricum va astept la o cu lapte....mult laaapte, laptik pt mine si bb-ic.

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata!!

Fetelor, aseara am adormit cu laptopul in brate..nici nu v-am mai spus noapte buna...sorry.. Dar ma uimeste somnolenta mea, pt ca toata perioada sarcinii am avut insomnii, iar acum adorm pe la 9 seara...si dorm...dorm...pana dimineata..

Alexutza pe mine dr. m-a cantarit la fiecare consult, dar tensiunea i-o spun eu pt ca am aparat acasa. Am o tensiune constanta de la inceputul sarcinii: 10/6. Zici ca sunt bine 9 kg?? Atunci mai fac o vizita cofetariei din colt...hihihi
Ai grija de tine si de fetita pt ca bantuie o gripa....Luati vit C

SilviaPopAm gasit camasuta in piata Floreasca, 40 lei, iar papucii 20 lei. Imi place ca nu e camasa groasa, nici lunga, e putin deasupra genunchilor. Eu nu suport caldura (bine, nici frigul...) si atunci cand voi naste cred ca va fi destul de cald.

cleo esti in concediu??? Si atunci de ce nu dormi?? De ce??

andree Eu nu cred ca o sa-i iau detergent special. O sa-i spal tot cu ariel, dar fara lenor si clatire dubla.
Scutece am luat deja un pac pt nou-nascut de la Fixies. Dar de-acum inainte o sa luam de la pampers pt ca sunt mai ieftini..
Ce face Eric in burtica?

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

gabitza Am vazut pozele si am votat ! Foarte scump baietelul tau!!
Am facut si eu cateva poze in parc, cu ciresii infloriti. Sunt asa frumoase! Incerc sa le descarc si sa le vedeti si voi.

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Neata, cleo!
Bravo, da-i laptic la bebe! Eu i-am dat suc de portocale si gref...amar...si acru.... dar foarte sanatos!

Alina 32+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza la laptico-cafea!!!

Eu sunt superstresata...ca nu pot merge eu personal la cumparaturi...si tare asa vrea sa aleg eu una-alta. Dar sambata imi pun in masina la sor'mea si trag o fuga pana in Obor sa imi iau camasi de noapte si halat. Dar or avea astia marimi extraordinar de mari ... ca eu am batut 100 deja.
Cine a luat din obor poate sa ma ajute cu o locatie ca sa nu umblu prea mult???

Cat despre pozitia lui bb....al meu sta pe dreapta si daca dorm pe dreapta incepe sa dea asa ca si cum si-ar face loc si nexam somnic. Se mai pune si pe mijloc si atunci e ok. Abia astept sa il intalnesc, Iar Stefan parca e din ce in ce mai curios si nerabdator. Ii spun mereu ca o sa iasa bb, si o sa ma ajute sa il ingrijim, o sa il plimbam si o sa ii dam jucarii...etc. Speram sa nu fie gelos...mai asles ca stefan intotdeauna a fost centrul atentiei.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vin si eu la cafelutza....am facut azi o excursie de la curte la mine acasa..e cosmar, Colentina e nenorocire dimineata. Ma intrebam daca ma apuca nascarea cat e tati in delegatii si eu la curte ce fac? Ca-mi ia doua ore sa ajung de la capatul Colentinei pana la CAritas. MA intrebam din momentul in care ti se rupe apa pana incep contractiile alea mari cat timp e?

In fine...am venit acasa sa calc si sa-mi pregatesc o parte din bagajul de spital.

Cleo, chiar nu cred ca am sa ajung duminica din pacate. In afara de statul cu tati avem de facut si multe cumparaturi. Mi-ar fi placut....dar, promit ca la urmatoarea intalnire ajung.

Alina 34+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare harnicutzelor!
Dana(sper sa nu incurc personajele..),eu am decat 28 sapt si un col de numai 2.8 cm..odihna cica!Cum naiba cu servici si zgubilici acasa?La Mariuca l-am avut si scut si deschis..sa- rezolvat cu repaos la pat si gravibinon...acum macar e inchis..ma incurajez singura
pampers 'new born' voi lua si eu,1 pachet numai ptr.inceput,sa vad cum evolueaza.In rest..nu ma bag la suzete,biberoane..inca.nici sterilizator nu iau.sa vedem daca/cat alaptez.grmastan da,bepanthene da..ref.la toate medicamentele conta colici..sper sa aiba efect de dataa sta.la Mariuca am incercat si sab simplex,si espumisan,gripe water..de toate!degeaba!..renuntasem sa mananc diverse chestii,ajunsesem sa mananc numai pui la gratar si supa de pui..fara fructe,lactate...pana pe la 3 luni si 1/2 a urlaaaaatttt..dar nu toti Bblusii sunt la fel.sa speram ca astia de acum vor fi altfel
La Kidex merg eu azi,in proportie de 90%.Comentariile din pacate maine.Desi bani nu am decat de ceva hainutze..salariul vine abia in Aprilie.dar daca vad ceva super,fac eu rost
In rest,ma chinuie sinuzita idioata,Mariuca inca tuseste si drept urmare la 5.45 m-a trezit..a si vomitat laptele din cauza asta..o placere!
Mai vb
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor,

Cleo mersi de info si de oferta pt Garmastan. O sa ma duc pe la farmacii ca eu nu cred de felul meu in zvonuri si daca nu gasesc si tu mai ai de vanzare, facem afacerea.
Cred ca tot de acolo mi-am luat si eu una din camasile da noapte, dar atunci nu aveau halat. O sa ma mai duc intr-o zi, ca tot vreau sa ajung si la coafor, am zis sa nu ma vada copilul asta asa fara nici o forma la par ca o sa zica ca ma-sa e urata. Am inteles eu ca nu vede bine in primele zile, dar aude ce zic altii nu? Cum coaforul e aproape de Big, imi permit o plimbarica.

Aseara am facut prima lista preliminara pentru bagajul meu si al lui bb. Mai tb sa fac o lista de cumparaturi si pt magazin si pt farmacie.

Fetelor care ati nascut cu cezariana, cam cat te tine in spital?
Eu as vrea sa nu stam mult, dar stiu ca te cam tine. Vreau sa il aduc pe bb acasa sa nu risc cu infectiile astea din spital.

Aseara ne-am culcat tarziu ca tati a venit pe la 12, drept pt care pana mi-a povestit tot, s-a facut 12:30. Asa ca am dormit cu o singura pauza pt baie. Ceea ce e super.
Culmea e ca si bebe doarme, ca a asistat si el la discutie. Acuma vad ca e mai puturos si nu se trezeste. Il las ca ieri a avut o zi grea, l-am filmat din toate colturile. Na, ca m-a auzit.

Am decis ca daca tot suntem bine cu colul, de azi sa incercam sa ne antrenam un pic, sa iesim pe afara si sa marim distanta in fiecare zi. Cat ma tine piciorul, ca asta e problema mai mare acum.

Evident toata noaptea am visat cu nasterea fir-ar hormonii astia sa fie.

Apropo de ceaiuri de alaptat, mie mi-a luat o colega un ceai instant de la Hipp pentru stimularea lactatiei. Mi se pare mai comod in spital decat ceaiurile clasice.

Mersi de lamuriri privind picaturile anticolici. Si eu vreau sa imi iau de toate inainte sa intru in spital sa fie pe acasa. Tati saracu daca il trimit dupa de-astea o sa ii dea de la farmacie cel mai scump si nu neaparat cel mai eficient produs. El e pe principiul ca daca e scump e si bun, eu i-am mai zis ca nu e 100% aplicabil.

Apropo de consultul de ieri, ca imi aduc aminte pe bucati. Tanti doctor mi-a zis sa imi refac fibrinogenul si la un alt laborator, la Synevo. Oare ce are cu fibrinogenul meu? E un pic cam mare dar nu stiu la ce ma incurca. Poate stiti voi.

Hai ca am scris cat pt 2 mesaje.Va pup si vbim mai tarziu.Ca doar sunt in concediu.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Andreap sanatate multa Mariucai...offf...ca nasoala e tusea asta. Si Stefan a avut-o dar...Slava Domnului ca am scapat de ea. Mariuca mai bea laptic seara??? Din biberon??? Stefan inca mai bea un bibe seara si unul dimineatza...dar nu ma grabesc sa le scot. Probabil ca le voi scoate mai pe la vara.

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput