Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gabitzam, frumoase fotografii. eu le-am votat ... iar andrei este atata de frumos si simpatic

32+4, viitoare mami de gogoasa balerina

pt fete:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=8
de acolo gasiti voi pozele

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

gabitza, super pozele! Andrei e un dulce! Si eu le-am votat! :)

33 saptsi Alexia (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Ms fetele, sa vad cum ma manifest in noaptea asta. Cred ca am beut si multa apa, adik sigur am beut . Cred ca sunt insarcinata in luna mare cu un bebe greut care apaa pe vezica ce nu poate tine ca pe vremuri .
Noapte buna burtici , ma apuc de numarat oi fiindca tati e la serviciu si eu tre sa adorm, din nou, singurica

Dorinutza82 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

cleo78, mersi mult de incurajare ! asa ma gandeam si io, dur, inchis...o sa vad maine ce-mi zice dr. exact. Problema mea cea mai mare n-ar fi fost de nastere prematura (Doamne fereste, da` ce-o fi o fi!), ci de faptul ca la Medlife cica n-ar primi prematuri ca e ffff scumpa ingrijirea, si n-as vrea sa mai trec cu Municipalul prin ce-am trecut la Raluca, ce chin....) Norocul meu ca stau deja acasa in concediu si stau linistita.
dorinuta82, eu n-am avut niciodata, dar am prietene care au avut si au spus ca stii imediat, te ustura rau, te pot durea si rinichii tare, ceea ce la tine nu e cazul deloc; cred ca doar apasa bebe pe vezica, asa patesc si eu. Oricum, cam in perioada asta nu tre` sa-ti repeti analizele? fa-ti si o urocultura si o sa stai mai linistita.

pupici

Dana M. 33+ si Raluca (6 ani si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ce este Sab-simplex ?

In ceea ce priveste urinatul des, mi se intampla si mie, depinde de cat beau si cati pumni primesc in vezica. Infectie poate fi insa si fara usturime. Cel putin asa mi-a zis doctora.

Sa va mai zic din ce mi-a zis azi doctora, cica sa nu ma mai epilez inghinal, ca am facut niste bubite, sa nu ma rad sa nu dau cu ceara, sa las vegetatie naturala. Cica "nu ati vazut ca..." Iar eu de colo cu cea mai mare sinceritate:"nu mai vad de mult dna doctor" ca asta e adevarul.

Ma conformez ce sa fac.

Tb sa rontzai vitamina C, mi-a schimbat NoSpa cu Papaverina ca cica NoSpa ar fi slab la acest nivel. By the way sa imi schimb si semnatura ca am ramas la 32 si noi suntem 35. Se pare ca bb se grabeste, dar poate mai asteptam un pic. Oricum e cum nu se poate mai "bine" probabil va fi saptamana luminata cea in care voi naste eu.
Nu am gasit inca halat pentru spital. Am unul gros si vreo 3 camasi de noapte din care 2 sunt ca ale bunicii iar din a 3-a nu sunt sigura ca nu o sa iasa laptaria dar ma rog. Eu caut ceva mai putin gros ca in spital e cald si nu as vrea sa ma coc.
Cleo daca stii vreo sursa din zona asta Berceni City, da-mi de stire, ca nu am rezistenta pentru cumparaturi departe de casa.

Am auzit ca ar fi o criza de Garmastan? Ati cumparat recent, e adevarat?

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by socrate

Ce este Sab-simplex ?

Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+

Sab-Simplex sunt niste picaturi pt bebe, pentru ajutorarea stomacului sa secrete enzimele necesare pentru digestie, mai bine zis, daca-mi aduc bine aminte, contra colicilor. Sa nu-mi spui ca-ti iei asa ceva din timp? Nici nu mai stiu ce sa zic, nu se mai gasesc de niciunele in tara asta?

Dana M. 33+ si Raluca (6 ani si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sab Simplex sunt picaturi anticolici. Eu am folosit la Stefan din momentul in care ama juns acasa inainte de fiecare supt...si nu am avut nici o pb cu colicii. Asa fac si acuma si bineinteles ca il iau dinainte ca dupa....nu vreau sa il alerg pe tati la farm dupa lucruri pe care mi le pot procura dinainte.
De ex imi voi lua ser fiz, apa oxi, rivanol, Iod...vata, fese sterila, tamp sterile, ceaiuri diverse...etc. Astea pt a nu alerga dupa una-alta atunci cand imi vor trebui.

VA poop ca ma duc la nani!

Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Multumim fetelor pt postarile despre hartzogaraia necesara..
Oare ce mai face fata din Constanta care avea gemeni? Gemenii vin mai devreme, nu?
Getuta, doar 1 kg. Si de ce tii secret metoda?
Alina_anto , de unde ti-ai luat camasuta aia roz si frumoasa?
Fetelor, voi de unde stiti ce marime tb luata la hainute? Oricat de mare e copilul( 3-4,5 kg) intra in hainutele care au pe eticheta 0-3 luni? Cu tot cu pampers? ca al meu cica o sa fie mare si nu stiu ce hainute sa iau
Azi am intrat in baie pt defrisarea de la 2 sapt( maine merg la medic-daca dispar inseamna ca m-a oprit acolo) si bb facea mari tumbe de nu reuseam sa ma epilez de durere. pana la urma am observat ca il enerva zgomotul apei. Si uite asa m-am chinuit cu un firicel de apa care sa nu faca zgomot. Imi place de el ca stie ce vrea si nu se lasa

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SilviaPop:ce personalitate are bebe al tau! trebuia sa ii pui niste muzica.
mai, aici am observat ca dr. prefera nasterea indusa. cum prefera cei romani cezariana. tot un fel de control.

eu deja nu ma ma sui pe cintar ca il stric. si sind fac mincare tot maninc!ba morcovii din bors, ardelul care mi-a ramas si tot asa. tot timpul rontai ceva.

seara abia pot merge din cauza picioarelor umflate la maxim, ma dau cu pudra intre picioare caci ma doare pielea. ar trebui sa nu maiport fusta dar aici s-a instalat caldura si la prinz sunt30 de grade.

si eu sunt curioasa cum o sa arate bebe al meu. primul a fost atit de alb, blond, cu sprincenele transparente de albe ce erau, foarte curios, am zis ca fetita sa fie mai negruta ca mine, asa imi doresc.sanatoasa sa fie, asta e cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Fetelor, eu mai citesc pe la grupurile mai mari sa vad la ce sa ma stept si uite ce a scris o proaspata mamica:
"are talpitza stanga putin inclinata spre interior si un usor torticolis la gatutz. Ambele se vor rezolva usor cu masaj, nu are nici o malformatie. Insa regret tare mult acum ca desi stiam bine ca are calcaiele in stanga burtzii mele, ca o vedeam impingand, nu am anticipat asa ceva si am continuat sa dorm pe stanga, ba chiar cu predilectie asa, fiindca parca respiram mai bine..."

Nu stiam ca atunci cand imping lor chiar nu le convine. Eu credeam ca se joaca... De acum o sa stau numai cum vrea el.

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput