Mamici de mai-iunie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Dorinutza stai linistita ca nu iti pierzi memoriile .da eu aveam probleme cu serviciul!Cica inca nu e semnat nimic, si cand se semneaza trebuie sa ne dea 15 zile preaviz indiferent de situatie.Si eu in 16 aprilie eu intru in prenatal si sper ca sa o mai lungeasca putin sa ajung pana in 16.Oricum ms ca ai intrebat!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ce am uitat sa va spun!Se pare ca eu imi pierd memoriile!Am fost azi si am cautat detergent de haine pt copii si numai la Sensiblu am gasit ca in rest nu era nicaieri si este la 6ode g sau la 2 kg.Pt cine intereseaza se numeste Dermalin si cel la 60g e la 6 lei si cel la 2 kg la 23,5lei!!!Poate va intereseaza!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

alexutza O sa-mi fac eco la euroclinic.. cred ca va fi ultima. Azi m-a cam durut..la consultatie... Eu aveam impresia ca nu mai intra nici un degetel..acolo... Si m-am speriat si cand mi-a spus ca mi-a curs putin sange atunci cand mi-a luat secetie pt analize, dar ca e normal, sa nu-mi fac probleme... Mi-am refacut si urocultura si vineri imi iau rezultatele.

Tu ce mai faci? Cand scapi de servici? Eu am scapat....e asa bine...Deja vreau sa ma ocup de bagajul de spital , azi mi-am luat o camasa de noapte roz dintr-un bumbac subtire,gen panza topita, f.f.f. frumoasa si papuci roz!

Poate reusesc sa vin si eu duminica la intalnire. Daca nu plecam din Buc.... Dar mai vb zilele urmatoare.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 32+ SARA-MARIA

Alina, eu mai am 2 sapt de serviciu si simt ca nu mai pot. Am avut si fetita putin racita si nu prea m-am odihnit in ultima perioada. Sincer, abia astept sa stau acasa si sa-mi fac bagajelul de spital, fiindca nici eu nu l-am facut. Sa-mi spui cum iti iese secretia, ca stii ca mie mi-a iesit ceva la ea si va trebui sa ma tratez. Dar sa stau acasa, ca acum nu am chef de nimic.
Am emotii la eco, dar sper sa fie totul bine. Mai avem asa putin.....
Abia astept sa tin bebelusa in brate!
Alexandra33 sapt

Mergi la inceput

quote:

alexutza Bebelusa mea este tot cu capul in jos si nu cred ca si-a desfasurat cordonul...asta e.. Uite, acum cand scriu imi da cu piciorusele in capul pieptului..de simt ca vrea sa le scoata afara... scumpa de ea!!!

A inceput meciul. Hai Romania!!!!

Alina 32+ SARA-MARIA

Daca nu si l-a desfasurat pana acum, slabe sperante...
Nici bebelusa mea nu cred ca l-a desfasurat, cred ca are esarfa in continuare. Asta e, am inteles ca pot naste si asa, dar parca nu as risca, ca atatea probleme am avut ca nu mai vreau o grija in plus
Apropo de nume, m-am gandit sa o cheme Antonia Melisa.

Mergi la inceput

quote:

Fetelor, azi la doctor, cand a vrut sa ma cantareasca, nu stiam pe unde sa ma ascund.... Ma simtem foartesi, sincer credeam ca am luat mult mai multe kg, dar...surpriza...tot 9 kg!!! Deci nu am mai pus nimic de vreo 2 sapt. Asa ca in drum spre casa m-am oprit la cofetarie si mi-am luat prajiturele!!!! Fooaaarte buuuune!!! ...sic-sic

Alina 32+ SARA-MARIA

Stai super bine cu doar 9 kg. Eu nu m-am mai cantarit de vreo 3 sapt, dar am si eu o curiozitate, te cantareste dr Gherasie????
Ca mie nici o tensiune nu mi-a luat:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, daca va uitati la pozele de la concursul de poze de aici de pe DC, am si eu doua poze, una e la pagina 7, se cheama "A venit primavara", cu niste ramuri inflorite in Piata Sfatului la Brasov. Si la pagina 9 poza "Bucurie", cu Andrei al meu in bratele lui taica-su, hlizindu-se amandoi

Andreea, am fost mai ocupata, se apropie si la mine momentul concediului, si trebuie sa termin ceva la servici pina atunci.

Daca ajunge cineva la Kidex mai devreme de sambata poate ne face si noua un review.

A, cine intreba de pampers, la supermarket sunt mult mai ieftini decat la farmacie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Fetele, cand se poate consindera mersul des la toaleta semn de raceala? Eu am fost de 3 ori in juma de ora, dar am si facut, adik nu am avut doar senzatia si nici nu ma jeneaza nimic cand urinez. Eu am avut cand eram pustoaica infectie urinara si stiu ca mergeam des la toaleta dar nu faceam ca ma ustura...

Dorinutza82 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

salut, fetele !
n-am mai scris de mult, de lene cred , dar uite ca acu` mi-a intrat morcovu`... am fost la echo azi si mi-a zis ca am colul de 2,5, e-adevarat inchis, deci n-ar fi chiar asa de grav, dar maine ma duc la dr sa vad ce zice, ma consemneaza la pat? nasoala treaba...am tot citit ca depinde de organism, de cat de dur e colul, daca e inchis sau nu, in fine, mi-e o fricaaaaa........
sper sa astepte pitica, sa nu se grabeasca, nu are decat 2,280 acum, tre sa mai creasca....
mai am dureri jos in stanga, parca si pe osul pubian uneori, dar banuiesc ca-s normale, nu sunt permanente
voi cum va descurcati? eu la Raluca am facut ultimele 3 luni Gravibinon si n-am avut nici o apasare (nici la propriu nici la figurat , acu` stiu ca nici nu se mai gasesc injectiile astea, ce ma fac?
mai e cineva cu astfel de probleme?

va pup si sarcini usoare !

Dana M. 33+ si Raluca (6 ani si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Dana M.

salut, fetele !
n-am mai scris de mult, de lene cred , dar uite ca acu` mi-a intrat morcovu`... am fost la echo azi si mi-a zis ca am colul de 2,5, e-adevarat inchis, deci n-ar fi chiar asa de grav, dar maine ma duc la dr sa vad ce zice, ma consemneaza la pat? nasoala treaba...am tot citit ca depinde de organism, de cat de dur e colul, daca e inchis sau nu, in fine, mi-e o fricaaaaa........
sper sa astepte pitica, sa nu se grabeasca, nu are decat 2,280 acum, tre sa mai creasca....
mai am dureri jos in stanga, parca si pe osul pubian uneori, dar banuiesc ca-s normale, nu sunt permanente
voi cum va descurcati? eu la Raluca am facut ultimele 3 luni Gravibinon si n-am avut nici o apasare (nici la propriu nici la figurat , acu` stiu ca nici nu se mai gasesc injectiile astea, ce ma fac?
mai e cineva cu astfel de probleme?

va pup si sarcini usoare !

Dana M. 33+ si Raluca (6 ani si o luna)

dana, din ce am cetit, se recomanda repaos, nu efort, etc. Pe de alta parte...esti in luna 7-8. Adica...sarcina destul de avansata; plus ca esti la a 2a sarcina. Atat timp cat e colul dur si inchis..nu cred ca sunt probleme.
De...eu nu am probleme din astea, la ultima eco aveam col de 4.32 cm. Mai ceva ca la startul sarcinii...

dorinutza80, cat nu ustura..nu e infectie urinara/cinstita. Daca ai emotii, du te la farmacie si ia un recipient steril, fa 1 pipi si du miine dim. la orice laborator pt urocultura; nu e scumpa- 30-40 roni maxim. Si in cateva zile ai si rezultatul. Macar sa ai piticu' de pe creer linishtit!!

gabitzam, pt ca suntem potoroase, da-ne un link!!

34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Dorinuta82, si eu sunt de parere ca nu e vorba de infectie urinara, dar mai bine fa-ti urocultura repede, ca sa stai linistita. Eu cand am avut infectie urinara ma ustura rau si urinam putin si des.
Gabitza, da-ne un link sa te vedem , please!
Alexandra33 sapt

Mergi la inceput