Mamici de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_anto spune:
alexutza O sa-mi fac eco la euroclinic.. cred ca va fi ultima. Azi m-a cam durut..la consultatie... Eu aveam impresia ca nu mai intra nici un degetel..acolo... Si m-am speriat si cand mi-a spus ca mi-a curs putin sange atunci cand mi-a luat secetie pt analize, dar ca e normal, sa nu-mi fac probleme... Mi-am refacut si urocultura si vineri imi iau rezultatele.
Tu ce mai faci? Cand scapi de servici? Eu am scapat....e asa bine...Deja vreau sa ma ocup de bagajul de spital , azi mi-am luat o camasa de noapte roz dintr-un bumbac subtire,gen panza topita, f.f.f. frumoasa si papuci roz!
Poate reusesc sa vin si eu duminica la intalnire. Daca nu plecam din Buc.... Dar mai vb zilele urmatoare.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 32+ SARA-MARIA
dordia2000 spune:
HAllo again. Pampersi...eu voi lua un pachet nr.1 si restul nr. 2 Asa am avut si la Stefan si a fost super.
Ma duc sa imi fac lista pt cele trebuincioase pt bb...ca deja mi-a intrat un morcov si vreau in we sa il trimit pe tati la cumparaturi...si sa fac bagajelul de spital.
Mi-am comandat si 2 tuburi de garmastan, o sa imi iau si ceaiuri pt lactatie si colici...sa am in casa, si Sab-simplex neaparat...etc.
Va poop!
Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dorinutza82 spune:
Buna seara, fetelor. Eu sunt mai in plop si nu am inteles ce-s aia "colacei" , am inteles ca e ceva ce sa fol dupa nastere dar ce e si la ce-l fol....
Si mai am o problema existentiala: livretul de familie trebuie sa-l am completat doar cu datele noastre de la casatorie sau trebuie sa imi treaca la primaria unde m-am casatorit si datele copilului? Noi am facut nunta in alta judet, unde avem si domiciliu stabil (pe Ploiesti avem viza de flotant) si am inteles ca lui bebe i se face certificat de nastere in Ploiesti daca se naste aici si actele pt CIC si alocatie tot aici le depunem. Ca eu inca nu am livretul, dar pot sa intru in posesia lui daca nu trebuie sa mi-l completeze ei, ci astia din Ploiesti cand se naste bebe. Pls help!
Dorinutza82 32+
alina_anto spune:
alexutza Bebelusa mea este tot cu capul in jos si nu cred ca si-a desfasurat cordonul...asta e.. Uite, acum cand scriu imi da cu piciorusele in capul pieptului..de simt ca vrea sa le scoata afara... scumpa de ea!!!
A inceput meciul. Hai Romania!!!!
Alina 32+ SARA-MARIA
Andree27 spune:
Dorinutza colacelul e exact ca si colacul acela care e pt copii care nu stiu sa inoate,exact asa arata, si se foloseste dupa ce nasti stai pe el deoarece o sa fii taiata si nu vei putea sta jos!!!
Socrate si eu zic sa ai si nr 1 ca oricum 2 o sa-l folosesti mai tarziu!Acyuma cum crezi si tu!
Gabitzule tu cum mai esti?Ca azi nu prea ai zis nimic.E rau ca nu iti mereg bine netul!Oricum un de la noi!!!
Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric
Andree27 spune:
Dorinutza despre livret nu ti-am raspuns ca nu stiu dar sigur te vor lamuri fetele care au habar de asa ceva!
Poze
alina_anto spune:
Fetelor, azi la doctor, cand a vrut sa ma cantareasca, nu stiam pe unde sa ma ascund.... Ma simtem foartesi, sincer credeam ca am luat mult mai multe kg, dar...surpriza...tot 9 kg!!! Deci nu am mai pus nimic de vreo 2 sapt. Asa ca in drum spre casa m-am oprit la cofetarie si mi-am luat prajiturele!!!! Fooaaarte buuuune!!! ...sic-sic
Alina 32+ SARA-MARIA
Andree27 spune:
Alina bolundica esti!!!!Sa-ti fie de bine prajiturelele!!Si eu tot ma simt dar lasa ca slabim noi!!
Poze
dorinutza82 spune:
Ms mult Andree27, sper sa fie ceva de care sa stie fetele, daca nu, habar nu am pe cine sa intreb. E nasol rau ca suntem in Ploiesti de 1 an jumate si cunostinte ioc, familie departe, noroc cu forumul asta ca ma luminez si eu cu una sau cu alta.
Apropo, ori sunt eu , ori tu Andree27 aveai probleme cu sv-ul ca se schimbau sefii? Ca am pierdut cred pe drum cum s-a mai rezolvat .
Dorinutza82 32+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, azi la doctor, cand a vrut sa ma cantareasca, nu stiam pe unde sa ma ascund.... Ma simtem foartesi, sincer credeam ca am luat mult mai multe kg, dar...surpriza...tot 9 kg!!! Deci nu am mai pus nimic de vreo 2 sapt. Asa ca in drum spre casa m-am oprit la cofetarie si mi-am luat prajiturele!!!! Fooaaarte buuuune!!! ...sic-sic
Alina 32+ SARA-MARIA
ia zi si noua, ce prajituri ai luat...si de unde . Toata sarcina am ras de tati: "daca mi-e pofta...te duci?" . Norocul lui...ca nu am avut pofte. Acum, insa, in concediu..pot sa am, da?
34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt