Mamici de mai-iunie 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
Getutza81 spune:
Pampers marimea 1... e bine, nu e bine, nu stiu, voi vedea... asta e, acum sunt luati nu mai am ce face... am luat 4 pachete a cate 44 buc... multe, dar am zis ca daca nu o sa pot iesi din casa sa nu trebuiasca sa ma rog de mineni...
Geta 37+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Andree27 spune:
Si eu de marimea 1 am auzit pt nou nascuti!marimea 2 cica e de la 3 luni incolo!!!Nu ai intreba la farmacie????
Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric
Andree27 spune:
Apropo Getuta tu ccu cat ai luat pachetul de pampers?Intreb ca sa stiu ca si mie imi vine randul!!
Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric
alexuta75 spune:
Buna seara burtici!
Imi pare rau ca nu am reusit sa postez zilele astea, dar sunt fff ocupata la serv. Deh, asa-i pe ultima suta de metrii. Vreau sa intru in concediu incapand cu 14 aprilie, si mai am o groaza de finalizat la serv. Sper sa reusesc, fiindca nu mai am putere de loc, si, mai nou, mu lupt cu o durere de picior. Asa am patit si la sarcina trecuta, mi s-a spus ca imi apasa sarcina pe nervul sciatic. Asta e, mai sunt doar 7 sapt.......:)
Magnetism, sa stii ca m-au sunat azi de la Diagnosis si m-au programat pentru vineri la eco. Era si cazul, ca le zapacisem pe fetele de acxolo cu telefoanele.
Cleo, te rog mult sa-mi spui si mie cu ce firma ai semnat ptr prelevare celule stem. Eu ma gandesc sa sun maine la cord blood center. Oare o fi tarziu acum?
Nu stiu ce a fost in capul meu dar am tot amanat....
Fetelor, treceti-ma si pe mine pe lista pentru intalnire. Nu stiu exact cand ati stabilit, dar citesc acum din urma si aflu :)
Citesc acum din urma si revin
Pupici
Alexandra 33 sapt
Getutza81 spune:
Marimea 1 sunt de la 2-5 kg... ma gandeam eu si am calc ca imi ajung aprox 2 luni pampersii... si bebe nu se ingarsa mai mult... oricum nr 2 am auzt si am vazut ca sunt mult prea mari pt nounascuti...
Eu iam luat de la Tesco din Ungaria, cu 0.48 lei bucata imi vine... deci pachetul de 44 buc vine aprox 21 lei....
Geta 37+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by ancaurnquote:
Originally posted by socrate
Adevarata intrebare e : cine are chef? Ca hormonii mei m-au tradat de muuult. Am citit ca unele femei sunt foarte dornice in perioada sarcinii. Corpul meu e ocupat cu bebe si nu mai stie de altele, orice i-as zice eu.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 32+
Citeam ca in sarcinile cu baietei e normal sa-ti piara cheful. Explicatia ar fi existenta in organismul mamei a hormonilor masculini. Sincera sa fiu, in sarcina cu Cezara eu una aveam un chef... ca bietul tati nu stia ce am patit. Cand am aflat de data asta ca sunt insarcinata isi freca mainile de bucurie...credea ca va fi la fel. FASSSSS. Trag chiulul cat pot. Nici nu vreau sa aud de . Bietul tati...
29+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
Si eu la prima sarcina eram chiar disperata, parca numai asta aveam in cap :) Am facut dragoste pana am nascut, si am nascut chiar la 40 sapt, in ziua prevazuta, nastere normala. E drept ca nici probleme nu am avut ca acum, fiindca de data asta a debutat cu sangerari la 6 sapt, cu tratament de sustinere, sarcina a fost si este pozitionata jos, am fost internata la 14 sapt cu iminenta de avort, asa ca..... nu am intrebat dr, dar nici dragoste nu am facut. Si nici chef nu am deloc. Ma gandesc numai la copil, vreau sa fie in regula totul si mai bine ma protejez. Sotul meu e disperat, dar se consoleaza ca mai e putin.
Asa ca nu sunteti singure. De fapt cred ca putem infiinta un mare club :)
Alexandra 33 sapt
socrate spune:
Deci o sa imi iau si pampersi marimea 1. Mie mi-a zis toata lumea ca nu are sens ca cele de la 3 la 6 kg sunt foarte bune de la inceput si ca daca imi iau marimea 1 nu o sa le folosesc si tot asa. O sa imi iau un pachet si de 1, asa ca sa fie. Aveti vreun termen de comparatie in sensul ca e mai ieftin de la supermarket sau de la farmacie?
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alexuta75
Buna seara burtici!
Imi pare rau ca nu am reusit sa postez zilele astea, dar sunt fff ocupata la serv. Deh, asa-i pe ultima suta de metrii. Vreau sa intru in concediu incapand cu 14 aprilie, si mai am o groaza de finalizat la serv. Sper sa reusesc, fiindca nu mai am putere de loc, si, mai nou, mu lupt cu o durere de picior. Asa am patit si la sarcina trecuta, mi s-a spus ca imi apasa sarcina pe nervul sciatic. Asta e, mai sunt doar 7 sapt.......:)
Magnetism, sa stii ca m-au sunat azi de la Diagnosis si m-au programat pentru vineri la eco. Era si cazul, ca le zapacisem pe fetele de acxolo cu telefoanele.
Cleo, te rog mult sa-mi spui si mie cu ce firma ai semnat ptr prelevare celule stem. Eu ma gandesc sa sun maine la cord blood center. Oare o fi tarziu acum?
Nu stiu ce a fost in capul meu dar am tot amanat....
Fetelor, treceti-ma si pe mine pe lista pentru intalnire. Nu stiu exact cand ati stabilit, dar citesc acum din urma si aflu :)
Citesc acum din urma si revin
Pupici
Alexandra 33 sapt
alexutza, nu am semnat cu nimeni. Din partea mea m-am lamurit... e o inovatie in medicina,dar firmele din Ro nu ofera nicio garantie.
Am lasat la latitudinea lui tati, sa mearga si sa mai discute, eu nu ma mai deplasez...
34+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Pup fetele cu burtici!
Ce subiecte interesante ati discutat voi azi!!!! La capitolul sex si noi stam..prost...adica eu vreau, sotul vrea, dar ne e teama....Asa ca am renuntat...Abia asteptam sa ne regasim...hihihi....ce-o sa mai iasa scantei atunci...
Eu am fost azi la control si am colul de 3 cm-ceea ce e f bine ! Eco o sa fac pe 18 aprilie.Abia astept sa-mi vad printesa. Este tot cu capul jos, i l-a simtit dr azi...
cleo, mi-au placut mult mult broscoii!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 32+ SARA-MARIA
Alina, felicitari ptr. col! Sa fie asa pana la data nasterii!
Unde faci eco? Eu m-am programat vineri la Diagnosis la dr. Pop. Sper sa fie totul ok si sa-si fi scos cordonul din jurul gatului. Sunt curioasa si cat a mai luat in greutate, fiindca data trecuta era cam micuta.
33 sapt
chinabulina spune:
quote:
Originally posted by socrate
Deci o sa imi iau si pampersi marimea 1. Mie mi-a zis toata lumea ca nu are sens ca cele de la 3 la 6 kg sunt foarte bune de la inceput si ca daca imi iau marimea 1 nu o sa le folosesc si tot asa. O sa imi iau un pachet si de 1, asa ca sa fie. Aveti vreun termen de comparatie in sensul ca e mai ieftin de la supermarket sau de la farmacie?
categoric la supermarket e mai ieftin. eu inca nu am luat, dar imi voi lua marimea 1 si mai vedem apoi...
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png