Gravidute & Mamici de Iasi (42)
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
buna fetelor!
La Mai Multe Lunite Vlad Dominic!
Emma, imi pare rau, eu nu am simtit nimic la operatie..data cu iod, pusa masca si dupa nu mai tin minte nimic..pana cand am ajuns la ati. tu ai facut generala? si dupa, durea putin de tot, f suportabil..mai ales ca burtiera aia te tinea strans..intr/adevar cand am ajuns acasa, dupa vreo 2 sapt am schimbat burtiera cu una mai larga..si ma cam durea putin cand ma ridicam..dupa aceea nu am mai avut nimic. Poate nu ti-a facut bine anestezia, nu a prins bine..nu stiu..
danah,bine ai venit! nu stiu daca a fost vazut mesajul tau..fiind moderata.
dana_h
nou venit
Romania
1 Mesaje
Trimis la: - 25/03/2008 : 13:13:22
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor!Urmaresc tot ce scrieti pe forum demult , dar abia acum m-am hotarat sa '' ma bag'' in vorba, asta si pentru ca se apropie vertiginos data cand minunea mea va veni sa ne implineasca viata.Voi naste natural la maternitatea Cuza Voda cu dr. Dumitrascu Irina si va rog din tot sufletul sa-mi impartasiti experientele voastre despre nasterea cu dumneaei, despre ce-mi trebuie mie si bebelusei in spital, cum sunt saloanele...ce mai, vreau sa stiu tot!PLEASE!!!!!!!!Va pup.
35+
nastere usoara!despre cele necesare in spital gasesti o listuta ajutatoare pe prima pagina!
Am salvat si eu schema dnei dr siminiceanu. Miha, multumesc!
Azi vom merge la pediatru sa vedem ce si cum..evoluam..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Danelutza spune:
Emma cum nu ti-au facut anestezie intii ? Dureri dupa cezariana am avut si eu cumplite rau, muscam din patura ca sa nu tip, imi dadeau medicamente dar imi trecea durerile pentru putin timp, apoi incepeau din nou. 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

ella10 spune:
EMMA si pe mine m-a dat cu iod ,mi-a pus masca si apoi nu am mai simtit nimic,iar cind m-am trezit nu prea ma durea si vorba Cristinei burtiera imi tinea strins burta, m-a durut putin in momentul in care m-am ridicat din pat, dar apoi nu am avut probleme si cind am venit acasa am schimbat burtiera cu una mai mica caci cea pe care am pus-o imediat dupa nastere imi era larga.Imi pare rau de experienta trista prin care ai trecut
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
ella10 spune:
Mai fetelor dupa cum bine stiti suntem singurele acasa, sotul e plecat.Bianca mea nu prea doarme cred ca simte ca nu e tata acasa,nu stiu ce sa-i mai fac nu vrea sa doarma si gata,noaptea nici nu va mai spun ca doarme putin tare , nu stiu cum sa mai procedez cu ea
.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
mephala30 spune:
pentru ca sunteti multe mamici care abia ati nascut, va intreb: ati primit la nastere salariul bonus care vi se cuvine? Stiti de acest drept?
ca vorbiti de anestezie, nici eu n-am simtit nimic, m-am trezit in salon.
votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Darria spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Eu as avea ceva de obiectat, de exemplu la capsuni, dar...
exact.
Pediatra mi-a rec. sa nu-i dau capsuni(si alte fructe) pana la 2 anisori si apoi sa mai amanam pe cat este posibil. Putem constata in timp(chiar ani) ca prichindelul este alergic la un aliment bine tolerat cand a fost introdus. Capsuna este un puternic alergen.
Nonna76 spune:
Iar sunt dupa o noapte cu febra si stat cu bebe in brate.Am mai avut si ore de la 7.30.
Abia astept sa treaca varicela.Bebele meu e agitat si-l tin numai in brate,e obosit dar nu vrea sa doarma.
Dimineata cind m-am trezit(ca am si dormit putin) ningea ca de Craciun afara.
Oana normal ca lui Stefan ii place pestele ca-i pestisor ca si mine.
mephala30 spune:
Dana_h, bun venit si nastere usoara.
votati: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gabiarama spune:
Nonna , si eu am ramas surprinsa dimineata cind am vazut zapada in curte .Si ce fulgi maaaari si pufosi .Eram singura prin oras cu zapada pe masina 
Bogdan tocmai ce a luat prinzul .S-a servit singur din pamintul de la o floare
Ieri am remarcat pt prima data ca iedului meu este si dansator
I-am pus muzica pt copii ,iar el statea in genunchi ,dansa si incerca sa bata si din palme ![]()