http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/796958/Dana-Deac-Suferinta-mea-un-exemplu-pentru-altii/
Fetelor eu nu mai pot sa si comentez ceva.
Mi se totul atat de nedrept...
Cu Dumnezeu inainte!!!
Am vazut aseara ceva din emisiunea aia unde erau invitate si Sanda Nicola, Mihaela Radulescu printre altii pe care nu-i mai retin. Am prins din zbor stirea ca Dana Deac ar fi bolnava de cancer dar fara alte amanunte. De asta am si intrat azi aici sa vad daca a mai aflat cineva vestea asta cruda si ne-o impartaseste si noua.
Nu pot decat sa ma rog pentru Dana, sa ma sperii pentru mine, sa ma intristez pentru toti/toate care sufera de orice forma de cancer si sa ma revolt impotriva aceste boli parshive si nemiloase care loveste pe la spate si de multe ori nu ai ce face sa te aperi.
Sa-i ajute Dumnezeu si sa-i dea putere sa suporte tratamentul si sa se faca bine.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
cumplit de trist,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Boala asta e necrutatoare !
Apropos, va recomand un film deosebit (nu uitati servetelele acasa) : Ultimele dorinte
ei, hai sa nu mai gandim asa. Numai urmarind lupta acestor femei cu maladia iti dai seama cat de mult inseamna sa ai grija de tine.
Ideea e ca trebuie sa facem Papanicolaul anual, mamografii din cand in cand. Cu cancerul deja se poate lupta!
Din pacate multe dintre femei nu se informeaza, altele citesc si tot nu fac ce trebuie... E o chestie de mentalitate, romanca inca se gandeste "asa ceva nu mi se poate intampla mie!"
Le urez multa sanatate acestor jurnaliste care au trecut/trec printr-o perioada dificila din viata!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)