batog de rechin

batog de rechin | Autor: preda_vicky

Link direct la acest mesaj

Dragelor, am primit o bucata de batog de rechin. Dati-mi, va rog frumos o idee, cum il pot servi sau prepara!
Mii de multumiri.


http://community.webshots.com/user/viki39

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

e deja afumat, da?
cel mai simplu si bun e taiat felii subtiri, cu paine prajita si unt alaturi, cu o felie de lamaie. si cu capere daca iti plac.
sau in salata: cu ceapa feliata foarte subtire si lamaie multa, sau cu avocado si sos remoulade, plus lamaie.


Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce pacat ca nu sunt acasa vicky
si eu l-am papat tot in prima varianta cu paine prajita, unt, lamaie

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori


mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multumesc, Roxana.
Monica, mie imi pare si mai rau ca nu esti acasa. Iti trimit diseara par-avion?
O sa-l devoram cu paine prajita.
O zi buna!


http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna! ma bag si eu cu o intrebare : am vazut in cora/auchan la raionul de peste "medalioane de rechin" sunt congelate. A luat cineva?Cum se prepara? Cum sunt la gust?






Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul scris anterios

deci noi am luat aici aripioare de richin
nu mai iau in viata mea: mi-au umplut casa de un miros gretos, cand le-am gratarit, ca eu in general nu prajesc pestele, si acum mi se face greata cand mi-aduc aminte

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

of marule,aripioarele de rechin sunt delicateturi

rechinul,mai putin aripioarele,se baga in preparate..crochete,placinte,chisuri..etc ..sunt ff gustoase..cred ca este un peste tare ca sa fie mancat la gratar..ptru preparate se faramiteaza dupa ce a fost bagat cateva minute la cuptor,sau dat cateva clocote in fiert,apoi se amesteca cu vegetale calite (ardei ,ceapa,cili,usturoi).

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by principe

of marule,aripioarele de rechin sunt delicateturi

rechinul,mai putin aripioarele,se baga in preparate..crochete,placinte,chisuri..etc ..sunt ff gustoase..cred ca este un peste tare ca sa fie mancat la gratar..ptru preparate se faramiteaza dupa ce a fost bagat cateva minute la cuptor,sau dat cateva clocote in fiert,apoi se amesteca cu vegetale calite (ardei ,ceapa,cili,usturoi).

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117


sa fie la voi acolo, mie si acum imi vine greata cand mi-amintesc...

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Eu am luat pastrama de rechin din Kaufland si am facut o salata cu ceapa, masline, cartofi, lamaie, maioneza...nici nu mai stiu ce...a fost grozava
Acum sa revenim la scrumbie; eu iau din pescarie, e una mai de Doamne-ajuta in centru, e proasopata(scrumbia!) si delicioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Scuze pentru partea cu scrumbia.Era un subiect aparte, dar le-am amestecat. Tot in apa creste...

Mergi la inceput