SALI FITNESS- Unde mergeti la sala?

SALI FITNESS- Unde mergeti la sala? | Autor: lioness1980

Link direct la acest mesaj

Cele din Bucuresti daca frecventati salile de fitness, unde mergeti?Care sunt tarifele si conditiile?
M-ar interesa zona Obor-Dimitrov-Iancului pe unde lucrez sau Berceni pe unde locuiesc.
As vrea sa imi fac abonament ca degeaba tin bicicleta in casa ..pe post de sifonier..:)
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

m-am inscris azi la o sala in zona unde lucrez, pentru cine este din Bucuresti si e curios, la Obor e sala.
Mi-am facut abonament de 8 sedinte fitness + 8 sedinte aerobic /luna sa fac din fiecare.
Aerobicul am: luni, miercuri si vineri seara sau marti, joi seara si sambata dimineata,..dar am ales prima varianta, iar in celelalte zile fitness astfel ca cele 8+8 sedinte sa le impart in decursul unei luni.
Incep de miercuri caci asa am vrut eu. ;) :y
Mai vine cineva? Mi-ar face mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai este o sala de fitness in Berceni, strada Nitu Vasile. E ok, fara fite, clienti de toate virstele si pret acceptabil (110 Ron/luna). Eu tot ma gindesc cind/daca sa ma duc dar parca singura n-am nici o tragere de inima.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Nitu Vasile e cea perpendiculara pe Secuilor? Cu policlinica pt copii? Ca e aproape de mine...Da eu stau tare prost cu timpul. Ai idee la ce ora deschide? Ma tenteaza.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

La Obor pe langa Avrig e o sala pe cateva nivele, Larkoti

E misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

eu stau pe Brancoveanu, as putea merge la Nitu Vasile.dar vreau la bicicleta si banda electrica. ptr aerobic nu ma pot mobiliza deocamdata( prea )

Mergi la inceput

miri - pe banda se slabeste f bine si intr-devar, fiind o chestie ...individuala, in care iti stabilesti singura ritmul, nu ai de ce sa te simti prost fata de altii

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

so, pisix stai la obor... eu lucrez pe Mosilor dar ne mutam sapt. viitoare, asa ca nu imi fac abonament unde ai zis. tre sa caut doritoare in cartier.

la aerobic pur si simplu nu pot tine pasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eunice, sala de care am zis este chiar pe strada Nitu Vasile, in incinta unei fabrici de mobila la comanda ("Jolly Fun" se numeste fabrica, sala este la etajul 2 sau 3, nu mai retin exact), este cumva intre statiile B-dul C-tin Brincoveanu si B-dul Alexandru Obregia (cu troleul 76). M-am interesat acum vreo luna si programul era asa:

L-V: 7.30-22.30
S: 9.00-21.00
D: 10.00-14.30

Intre orele 10.00-16.00 abonamentul este 90 Ron
Daca vrei abonament fara limita la ore, costa 110 Ron.

Am vazut ca aveau si vestiare, dulapior cu cheita, dusuri (n-am verificat sa vad daca functioneaza ). Mi s-a spus ca sint 2 antrenori de serviciu care iti fac un program la inceput si te indruma cit de cit.
Iti trebuie un prosop si adidasi curati (adica sa nu vii cu ei de pe drum).
Cam asta e...
Daca te hotarasti sa mergi da-mi de stire, poate asa ma urnesc si eu...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

miri_b - nu nu stau la obor da am fost cu cineva pe invitatie la sala asta si am vazut si la TV
succes !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

Sala asta din Obor unde voi merge eu ca deja am abonament se numeste "Nick&Bobo" si este chiar in incinta Bucur Obor magazin, la etaj 1, pe partea parcului.
Eu ies de la servici de obicei undeva intre 16:00-17:00 si dupa servici pot merge 1h la sala.

Mergi la inceput