SALI FITNESS- Unde mergeti la sala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Eunice, sala de care am zis este chiar pe strada Nitu Vasile, in incinta unei fabrici de mobila la comanda ("Jolly Fun" se numeste fabrica, sala este la etajul 2 sau 3, nu mai retin exact), este cumva intre statiile B-dul C-tin Brincoveanu si B-dul Alexandru Obregia (cu troleul 76). M-am interesat acum vreo luna si programul era asa:

L-V: 7.30-22.30
S: 9.00-21.00
D: 10.00-14.30

Intre orele 10.00-16.00 abonamentul este 90 Ron
Daca vrei abonament fara limita la ore, costa 110 Ron.

Am vazut ca aveau si vestiare, dulapior cu cheita, dusuri (n-am verificat sa vad daca functioneaza ). Mi s-a spus ca sint 2 antrenori de serviciu care iti fac un program la inceput si te indruma cit de cit.
Iti trebuie un prosop si adidasi curati (adica sa nu vii cu ei de pe drum).
Cam asta e...
Daca te hotarasti sa mergi da-mi de stire, poate asa ma urnesc si eu...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Fetelor, daca va hotarati sa mergeti la sala, sa spuneti, ca ma tenteaza si pe mine. Eu stau la intersectia Secuilor cu Brancoveanu.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Adelaki ne mobilizam?eu stau la Brancoveanu aproape de Selgros.Am intrat odata in incinta, mi s-a parut ca sunt prea multi baieti si la cum arat n-am chef sa-si dea coate prin spatele meu.dar cu companie nu-i mai bag in seama. eu sunt acasa pe la 6 seara, sau direct la sala la 530-6.15....
hai sa ne sincronizam.poate mergem duminica de proba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

da, vreau o proba, da' tre sa cer aprobare lasa-ma sa intreb barbatii casei. cand ti-ar conveni? duminica pe la 10 e ok?
nu am fost la sala asta niciodata, aveau banda pt alergat? ca eu sunt fan. in rest nu prea ma omor cu trasul de fiare..

ma gandeam sa merg mai incolo la Indragym, la tae bo, daca o mai fi MIKI pe acolo. eu mergeam la orele ei de aerobic si apoi de tae bo la centrul de sanatate de la budapesta si era ff misto. insa este f greu sa tii pasul daca nu ai o minima conditie fizica. si eu am cam pierdut-o pe a mea

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Delidana, multumesc pentru detalii. Fetelor, eu stau peste drum de Scoala de Politie de pe Oltenitei. Dar we asta nu sunt acasa. Apoi..mai vedem. Cum il conving pe sotz sa vina mai repede acasa ca sa stea cu copii...
Astept oricum impresii dk veti merge duminica..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Adelaki imi convine la 10, nu-i problema dc te razgandesti, da-mi un PM.La indragym am fost anul trecut cand mutasera aerobicul in celalelt sediu,nu aveau nici un aparat in afara de si dupa cum arata locul nici nu aveau unde sa le monteze.
corpul meu de acum nu ma ajuta decat la bicicleta si banda de alergat, in rest sper ca o sa mai capat ceva forta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapichila spune:

eu merg la Saria Club (e chiar la Dimitrov, in blocul cu Mobila GEPA); au servicii si combinatii de abonamente variate, au sauna gratuita, iar instructorii sunt SUPER (fac orele f. placute si mai usoare); in curand vor avea si cursuri de dans. Afla mai multe info pe www.sariaclub.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapichila spune:

am fost si la Larkoti dar te obliga sa-ti faci abonament pe 6 sau 12 luni; la aerobic nu prea au cliente si de accea orele nu se tin mereu. In plus sunt destul de scumpi....

quote:
Originally posted by pisix

La Obor pe langa Avrig e o sala pe cateva nivele, Larkoti

E misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

fetelor eu am inceput la sala de la Obor, exact in incinta Bucur Obor la etaj 1 pe partea parcului e sala.
am sedinte de Taebo de 3 ori pe saptamana: luni, miercuri si vineri de la 17:15/ 18:15/ sau 19:30
Tipa care e instructor este super de treaba, pe mine m-a observat ca eram la prima sedinta si oboseam repede si imi facea semn sa mai raman putin pe loc,..dar eu am fost incapatanata si nu prea am stat ca de ..platesc sa lucrez nu sa ma uit la fete nu..
la fitness inca nu am ajuns de si am abonament de 8 sedinte fitness +8 de taebo..
Cred ca incepand de luna viitoare imi voi face numai la Taebo abonament, am inteles ca e si mai recomandat si chiar imi place.

Mergi la inceput