Nou stil de viatza (194)
Raspunsuri - Pagina 19

yubi spune:
DROB DE CIUPERCI CU SOIA-2 cutii de ciuperci-1 punga de 100 gr. soia granule-1leg. ceapa verde-1 leg.usturoi verde-marar ,patrunjel- 2 lg pasta de rosii- pesmet (dupa ochi vreo 4-5 lg)-4 oua( imi mai ramase 5 lg de nuca de la celalalt drob si le pusei si pe ele ,dar nu e obligatoriu)-vegetaCiupercile se toaca bine,soia granule se fierbe in apa cu vegeta si condimente si se stoarce usor ,se adauga restul de ingrediente tocate ,pasta de rosii,pesmetul si 4 galbenusuri.Dupa ce s-a omogenizat bine compozitia se adauga albusutile batute spuma si se incorporeaza usor.LA AMANDOUA COMPOZITIILE DE DROB SE PUNE SI ULEI (4-5 lg)INAINTE DE INCORPORAREA ALBUSURILOR.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

yubi spune:
Daca incercati reteta sa-mi spuneti cum v-a iesit.Acum ma duc in pat,ca sunt f. obosita pt. ca nu am apucat sa dorm de cand am venit de la servici...si mi-am facut si norma de postari http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

hcclara spune:
Mik, sa-ti traiasca baiatul, la multi ani, sa creasca mare si sanatos! cati ani are?
Anky, frumosi copii, si voi la fel! sa-ti traiasca! a venit Marc sa o vada pe Bianca si mi-a zis ca "e faina fetitza" si dupa vreo 2 minute a venit iar langa mine ca mai vrea sa vada poze cu ea!
eu astept filmul sa inceapa, am vazut ca ceaiul de la ora 5 l-am ratat, m-ati facut sa-mi amintesc de emisiunea marinei almasan, pe vremea aia cred ca eram prin liceu!!!
tumpi, pe mine tare ma chinuiau maselele de minte, aveam niste dureri cand incercau sa iese, cand eram inca in ro m-a si taiat doctoritza sa le faca loc dar tot n-au iesit! ca urmare dupa ce l-am intarcat pe Luca m-am dus la dr meu si pe cele de jos le-am scos, mi-a fost tare frica, dar a fost ok! nu ar fi avut loc sa-mi iese, mi-a facut film mai intai si a spus ca trebuie scoase!
Am si eu un munte de calcat, maine aia fac!
Azi am facut curatenie, asa ca maine calc, dar pe la 10 dimineata vizitez pe cineva care a nascut si merg sa vad bebelusa!
pupici , ma duc sa pregatesc copii de culcare sa ma uit in liniste la film!

mephala30 spune:
Anky, sunteti o familie frumoasa, ai doi copii mi-nu-nati! M-au vrajit!
Yubi, multumim pentru retetele de drob. Suna bine, mai ales cel cu nuci.
Mik, te asteptam zilnic cu meniurile tale, .
imi culc baietii si revin. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Delidana spune:
Buna
Azi am fost la facultate de la 12 pina la 7.30 seara. A fost cea mai aglomerata zi.
Mik, imi pare bine ca ai revenit si "La multi ani" cu intirziere pentru Guilhem, sa creasca mare si sa fie fericit!
Carmen, bafta cu procesul.
Puskin, calatorie placuta. Cind te intorci?
Yubi, retetele tale suna bine.
Doroty, Tlaura, sa va faceti bine.
Tzuni, cum te mai simti?
Gusta, vad ca esti in forma azi.
Claudia, Anky, sinteti niste frumoase.
Tumpi, nu mai stiu pe unde e link-ul cu pozele tale sa te vad si eu.
Roxana-bomboana, mai traiesti sau ai fugit in lume?
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

mephala30 spune:
Vikinga, ma bucur ca ti-au placut fotografiile din concurs, .
Delia, waw, ce zi grea ai avut! Dar si tu...constiincioasa tare! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mik spune:
Delidana, hclara, Puskin :
Guilhem are 10 ani ! (ma atem ca e iltima aniversare la care e mai scund ca mine :) )
Delidana, ai avut adica 7h30 de curs/seminar ?
tumpi, nu stiu ce virsta ai, insa mie a doua si ultima masea de mine mi-a crescut la 22 de ani. Daca tot te chinuie, du_te la dentist sa-ti faca o radiografie.
yubi, am notat si eu retetele tale !

anky spune:
Fetelor,merci mult de aprecieri la adresa copiilor mei.
Am fost la sala si mi-a fost cam rau dupa ce am iesit de acolo,se pare ca am balotat prea mult zilele astea.Am ajus acasa si am mincat niste maracuja si m-am mai linistit.Ce bune sint fructele astea,as putea minca cu kilogramele.
Anca,mami de doi nazdravani

tumpi spune:
quote:
Originally posted by Mik
Delidana, hclara, Puskin :
Guilhem are 10 ani ! (ma atem ca e iltima aniversare la care e mai scund ca mine :) )
Delidana, ai avut adica 7h30 de curs/seminar ?
tumpi, nu stiu ce virsta ai, insa mie a doua si ultima masea de mine mi-a crescut la 22 de ani. Daca tot te chinuie, du_te la dentist sa-ti faca o radiografie.
yubi, am notat si eu retetele tale !
Mik.
Mik, nu ma doare chiar f tare, mai mult daca ma ating acolo, am o sensibilitate, iar la dentist, chiar nu-mi face placere sa ajung

Delidana, uite www.flickr.com/photos/12137579@N03/?saved=1" target="_blank">aici
Yubi, salvat retetele, cand fac, te anunt, mercic.
Gusta, am mai adaugat o poza de la revelion, ca doar pe asta o am in laptotp, maine mai caut.desi asa de recente nu cred ca mai am.In poza asta arata naspa, eram nedormita de vreo 30 de ore, muncisem in ziua de 31 si nu apucasem sa ma odihnesc si mai eram si racita si pe antibiotic.Numai bine nu m-am simtit la revelionul asta.
Claudia, eu am calcat azi 2 ore,dar mai am si maine de calcat.Adevarul e ca pana ma apuc e naspa si nu-mi place, dar cand ma apuc, stau si calc de fel pana termin,dar azi am mai lasat ca venea al meu si tb sa pregatesc masa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

anky spune:
Yubi,multam de retete.
Claudia,am si eu un munte de calcat si urasc ingrozitor calcatul asta.lui Marc
Delia,moamaa..ce zi lunga ai avut,sper ca nu toate zilele sint asa lungi
Anca,mami de doi nazdravani