Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Noapte buna fetelor,merg si eu la baie si pe urma la .Somn usor,sa dormiti bine,sa visati frumos.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragelor, ma mai tineti minte?? Ar fi culmea, ca io nu mai stiu cum ma cheama macar

Azi am avut lectii, apoi am venit acasa, am frecat menta stresata ca am treaba(vorba ceea, greu pana ma apuc) apoi mi-am mutat biblioteca jos,in 6 cutii mari, cate 2 de fiecare limba ,jocurile(o parte) lui Marc,etajere,masuta.. si inca un milion de chestii, am mutat restul de mobila prin sufragerie ca sa pot curata covorul maine cu aparatul pe care il voi inchiria
Pe scurt mi-am rupt salele,ma inteapa rau in locul meu cu buba,unde ma loveste cand mi-e lumea mai draga de zac cate o saptamana.
Cand termin cu mutatul ma duc la sala, dar nu musai pt slabit, ci pentru miscare ca-s anchilozata rau, rau de tot si n-am decat 27 de ani

Cel mai tare mi-e ciuda ca am pierdut, a saptea oara consecutiv filmul meu, anume neveste disperate, sau cum l-or traduce. Din seria noua n-am vazut NICI un episod...daca urmareste cineva ziceti-mi si mie despre ce e vorba.

Din urma nu sunt la curent cu toate, am aruncat azi cu okiu'de cateva ori si am citit pe apucate. Acum nu mai am timp, vad ce mai strang pe aici si apoi sa-mi pregatesc hartiile pe maine, am 6 bucati, de la a cincea la a unspea,3 ore,ies

Azi am gasit niste bluzite faine de profesoara la mega reducere si mi-am luat 5,cu pretul original al uneia si credeti-ma ca si asa m-a secat la suflet Asta e, de cand muncesc eu cu mana mea pt niste euroi amarati m-am strans rau la punga,inainte eram mana sparta...sunt si acum,ohhhhhhhoooo, dar nu cu paraii mei

vikinga, vezi ca maine seara la 8.15 pe pro7 e topmodel.Au mai ramas 14 fete pe care le duce Heidi la New York,apoi mai scoate cateva din concurs,functie de prestatie.

Zuzi, gata mutatul??

Gusta, bafta la sala maine...ia-o usor-usor!

Va pup pe toate, pe maine !
Mai stau pe aici sa mai strang si sa-mi fac mapa,mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ce sa fac dragelor? Mi-am redescoperit colectia de Cosmopolitane,in doua limbi din 2003 si pana acum..romanesti mai putine, dar nemtesti aproape toate...le-am bagat in sac,am nevoie de spatiu pentru carti,dar parca ma doare inima sa le arunc chiar daca nu le mai citesc,clar. Numai numerele din mami le pastrez, mai stii pacatul??
LAURA....e cu oki sau nu???
Daca nu e...asa o sa te obisnuiesti cu ideea ca o sa-ti para chiar rau si o sa iei masuri singura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, te-am vazut si eu, .

Mik, multumim pentru vot, .

Mamicadulce, ai chef de vorba sau te odihnesti?

Anky, somn usor!

mai stau putin, apoi ma duc la somn.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Ca de obicei apar si eu noaptea.
Mik La Multi Ani! , sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos.

Marilena am inteles de la doctora ca 3 luni trebuie sa fac tratament cu anticonceptionale. Eu habar n-am cum va fi, pt. ca este prima data cand as lua.

Anky ai niste copii superbi. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Sunteti o familie minunata. Sotul este olandez?

Tlaura, Doroty sanatate multa va doresc.

Meniul de azi:
- 1 banana
- orez sarbesc cu salata de varza cu morcov, sfecla, patrunjel.
- 1 mar
- seara am mancat 1 banana si o mandarina. In plus am terminat restul de cozonac (adica vreo 2-3 felii)

Va las acum ca merg la somn.
Salutari si pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cred c-o sa deschid capitol nou...da, cu siguranta fac asta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput
Mergi la inceput