Nou stil de viatza (194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Anky eu ma amagesc singura ca poate ma primesc la sala .Ti-am zis fizioterapie nu ma ajuta cu nimic am invatat exercitiile pe care le pot face si atata.Mi-a mai facut ala masaj si niste chestii cu socuri electrice de imi tremurau dinti in gura.Dupa mi-au recomandat energoterapie si sincer mi s-a parut tampenie curata dar eu pe foaie am trecut ca ar trebui sa fac ore la o sectie de revalidare(cred ca in romaneste este recuperare) in spital.Si cum nimic nu imi este la indemana atunci am zis pas.Rau este cu vremea rece cand e mai cald nu sunt asa dureri innebunitoare.La inot la fel trebuie sa merg in alt oras ca ce este aici este in refacere.Stiu ca la sala se poate sa imi zica pas dar zic si eu sa incerc.

Marilena si Mara Augusta

In cazul in care nu le spui de problema ta,te vor primi cu siguranta

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mik , sa-ti traiasca baiatul.
Hopess, sanatatea multa lui Eduard.
Gusta, las ca si eu la fel fac, vad ceva si zic ca las ca mai vin io sau mai stiu ce alte tampeni si apoi imi pare rau ca nu am luat, mai ales ca in maj cazurilor nu mai gasesc produsul respectiv.Si eu tot 36, 38 am acum, 34 daca stau sa ma gandesc nici inainte nu aveam la 53 de kile.
Cat de pb tale, tb sa ai mai multa grija cu spatele, nu e de gluma.Mama mea a avut pb cu hernia de disca, a fost la un pas de operatie, imi aduc aminte ca intr-un an a ramas teapana deasupra cazii si in genunchi s-a dus la tel sa o sune pe vecina sa o ajute sa se ridice
Si eu m-as duce la inot sau chiar sala(asta daca as avea cu cine), mai ales ca dr mi-a recomandat pt pb mele sa merg cam de 3 ori / sapt.
Zuzilici, azi esti in febra mutarilor,ia sa vezi tu ce slabesti acum.

Carmen mai stau si eu putin prin zona sa astept ceaiul.Sti ceva de sentinta?

Mai stau o lecuta pe aici si apoi ma duc sa calc, azi nu mai scap

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky cu asta nu ma joc am sa le zic ca la sfarsitul anului 2006 am stat 2 luni la pat ca numai puteam merge si nu vreau sa zic nimanui cum e ca copilul sa te duca de mana la baie.Nu se poate asta e ma bucur unde am ajuns cu kg daca mai merge si alea 5 pe care le vreau bine daca nu asta e.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Acuma,stii cum e ,interesul lor e sa aibe cit mai multi clienti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen ce faci ma amagesti ca imi dai ceai la 5 si acuma nimica.

Tumpi mi-ai amintit cum am ramas eu intepenita in dus si a trebuit sa vina olandezu sa ma imbrace si nici numai puteam sa fac nici un pas.Doamne prin catre an trecut.

Anky de asta am si zis ca merg cu olandezu ca sa discutam normal se poate bine eu vreau nu incerc ceva acasa sa mai fac exercitii de la fizio si poate poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Tumpi,tu de unde esti din Ro?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

Bucuresti, de ce?ca vb cu unele accente uneori?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi

quote:

Bucuresti, de ce?ca vb cu unele accente uneori?

Da,ai folosit regionalismul "o lecuta",ma gindeam ca esti din Moldova
Hai, mai Tumpi, de ce ti-e groaza sa mergi singura la sala?.What's up,nu te maninca nimeni,sa stii.

Mergi la inceput

Mai fetele, pe mine iara ma incearca o masea de minte.Io inca nu am minte, nici pana la varsta asta eu nu am masele de minte.
Apropo de varsta , am uitat sa le multumesc Claudiei si lui Carmen de cuvintele frumoase si sa le zic:Incantata de cunostinta si eu
Cat am dormit la pranz, chiar am visat ca mi-a picat o lucrare, of ca stiu ca nu e bine sa vizezi dinti,dar nu ma durea, sper sa nu fie nimic de rau.Si chir lucrarea de pe partea unde ma doare acum.Nu stiu cand or sa-mi dea maselele astea.
Acum am si atins locul ca am papat un morcov(ca prea aveam chef sa rontai ceva si mai bine morcov decat dulce).
Apropo de morcovi, meniul de azi:
ora 7 un sanwish, o cafea si un ceai
ora 11:juma de gogosar umplut cu branza de capra si branza cu verdeata light si o cana cu ceai
pranz nu am avut ca am dormit, am mancat doar 2 iaurturi
gustare : un morcov si ceaiul care il astept de la Carmen
iar cina, daca al meu nu vine f tarziu :un polonic de supa de pui si un snitzel cu salata de ruccola
astazi pedometru mi-a aratat ca am facut 8713 de pasi, adica 294,3 k pierdute.
Carmen, astept ceaiul si ma duc la calcat

Mergi la inceput

quote:

Hai, mai Tumpi, de ce ti-e groaza sa mergi singura la sala?.What's up,nu te maninca nimeni,sa stii.

nu mie groaza ,doar urat sa merg singura,asa de una singura parca nu ma urnesc din casa.Astept sa se faca vremea frumoasa si poate imi iau bicicleta si ii iau si sotului si mergem la plimbare,

Mergi la inceput