Nou stil de viatza (194)
Raspunsuri - Pagina 15

gusta spune:
Anky eu stiu olandeza dar l-as lua cu mine din cauza problemelor medicale ca sa inteleaga aia ce le zic eu .Nu dupa sa zica ei nu au stiu ce am eu.
Marilena si Mara Augusta

louisea spune:
Gusta de dimineata am fost la facultate.. Acum sunt la birou si mai stau un pic si plec acasa
Cum de nu ti-ai luat blugi? Sau mai astepti sa dai si restu de kg jos
La sala n-au loc de joaca? Sunt multe sali care au..
Carmen iti tin pumnii. Sper sa fie pozitiv
Anky.. merci de exercitii. Eu intrebam de ele
Yubi.. sper sa reusesti sa mai faci un bebe
Multa sanatate la copiii bolnaviori. Somn usor la somnorosi
Mai vin eu

louisea spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky eu stiu olandeza dar l-as lua cu mine din cauza problemelor medicale ca sa inteleaga aia ce le zic eu .Nu dupa sa zica ei nu au stiu ce am eu.
Marilena si Mara Augusta

anky spune:
Daca le spui ca ai ( rug hernia)vor intelege ei,stai linistita.
Doroty,succes cu Monty,mi se pare totusi cea mai buna dieta dintre toate.
Dordia,las ca slabesti tu dupa ce se naste bb,acum stai cumintica ca nu mai ai mult.
Anca,mami de doi nazdravani

anky spune:
quote:
Originally posted by louisea
Gusta de dimineata am fost la facultate.. Acum sunt la birou si mai stau un pic si plec acasa
Cum de nu ti-ai luat blugi? Sau mai astepti sa dai si restu de kg jos
La sala n-au loc de joaca? Sunt multe sali care au..
Carmen iti tin pumnii. Sper sa fie pozitiv
Anky.. merci de exercitii. Eu intrebam de ele
Yubi.. sper sa reusesti sa mai faci un bebe
Multa sanatate la copiii bolnaviori. Somn usor la somnorosi
Mai vin eu
Uups...sorry...asa e daca fac mai multe lucruri in acelasi timp.

gusta spune:
Louisea asa este el trebuie sa fie acasa ca sa stea cu Mara.Sala nu are loc de joaca pentru copii si de asta am optat si la numai de 2 ori pe saptamana si seara ca sa stea el cu ea.Dar poate merg odata cand merge la la gradi si intr-o seara de asta am zis sa mergem impreuna sa discutam ce pot ei sa faca.Familie dificila mai suntem.Ce mai studiezi la facultate ?
Anky daca ar fi numai hernia ar fi ceva dar eu am mai multe.Am si niste tesut moale dintre vertebre lipsa .Ca sa intelegi radiografia spatelui meu arata ca a unuia de 60 de ani.Ce mai femeie fatala sunt.
Marilena si Mara Augusta

anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Louisea asa este el trebuie sa fie acasa ca sa stea cu Mara.Sala nu are loc de joaca pentru copii si de asta am optat si la numai de 2 ori pe saptamana si seara ca sa stea el cu ea.Dar poate merg odata cand merge la la gradi si intr-o seara de asta am zis sa mergem impreuna sa discutam ce pot ei sa faca.Familie dificila mai suntem.Ce mai studiezi la facultate ?
Anky daca ar fi numai hernia ar fi ceva dar eu am mai multe.Am si niste tesut moale dintre vertebre lipsa.Ca sa intelegi radiografia spatelui meu arata ca a unuia de 60 de ani.Ce mai femeie fatala sunt.
Marilena si Mara Augusta
Gusta,cu hernia asta a ta nu e de joaca,eu zic ca ar trebui sa mergi la fisioterapie sau gimnastica medicala mai degraba.Mi-ai spus ca ai mai fost,insa doctorul stie mai bine ce si cum,io zic sa mai mergi,sa nu o lasi balta.
Ai putea sa optezi si pentru inot.Sala nu e o rezolvare in cazul tau,parerea mea.Acuma sigur ca faci cum crezi.

Eftimie C. spune:
Am zece pagini de citit din urma.
Si le-ati scris doar in 24ore?
Ar trebui cei de la sa ne dea un premiu pentru subiectul cel mai activ
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

gusta spune:
Anky eu ma amagesc singura ca poate ma primesc la sala .Ti-am zis fizioterapie nu ma ajuta cu nimic am invatat exercitiile pe care le pot face si atata.Mi-a mai facut ala masaj si niste chestii cu socuri electrice de imi tremurau dinti in gura.Dupa mi-au recomandat energoterapie si sincer mi s-a parut tampenie curata dar eu pe foaie am trecut ca ar trebui sa fac ore la o sectie de revalidare(cred ca in romaneste este recuperare) in spital.Si cum nimic nu imi este la indemana atunci am zis pas.Rau este cu vremea rece cand e mai cald nu sunt asa dureri innebunitoare.La inot la fel trebuie sa merg in alt oras ca ce este aici este in refacere.Stiu ca la sala se poate sa imi zica pas dar zic si eu sa incerc.
Marilena si Mara Augusta

gusta spune:
Louisea blugi nu mi-am luat ca asa sunt eu prost.nu conteaza cat as mai slabit tot in nr36 sau 38 intru ca eu sunt lata in sold.Sincer cred ca 36 pe care i-am vazut imi veneau dar ce sa faci unde nu e cap vai de picioare.
Carmen E vezi ce fete harnice suntem.
Carmen te astept la ceai si sper ca mi-am facut norma de mesaje.
dau ceai la toata lumea ca dupa ma duc sa fac de papa mai stau pe aici vreo jumatate de ora.
Marilena si Mara Augusta